reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

:-Dco do literek to jak są poprzestawiane to wtedy przy pisaniu towarzyszmy mi mój syn:tak:, który zawsze ma coś do dodania:-D:-D

A sukienke jak znajde na sowja figure"foczki" to pokaże.Oki my już jedziemy.Miłej niedzieli 3majcie sie!

No oby pogoda była juz taka jaka jest dzisiaj bo mozna oszaleć w domu:tak:;-)

reklama
No widzę dziewczyny że wy już po zakupach :tak:.Ja niestety jeszcze nigdzie dzisiaj niebyłam bo staruszek jeszcze śpi:cool2:.Zaraz go obudzę bo mnie już denerwuje ile można spac:baffled:.BożenaM czy ty jesteś już zdrowa?Bo tak myślę czy damy się rade spotkac przed moim wyjazdem czy nie:baffled:.

Czesc

My tez z rana wczesnie wstalismy. Pojechalismy na lotnisko i jak dla mnie kiszka straszna. B stwierdzil, ze lepiej na wysypisko trzeba bylo jechac. :baffled: Kuba nas nacignal na HotWheels'a, a B kupil baterie do zabawek i ksiazke o Yorkshire.
A teraz sie zastanawiamy co dalej robic w ta sloneczna niedziele?

roksanna - nie, szafek nie przestawialam, trudno by bylo samej ;-) ale rozne sprzety domowe typu mikrofalka, czajnik, toster i takie tam, co bym miala mniej latania po kuchni :sorry2: a przy okazji trzeba bylo w szafkach kubki, talerze i szklanki poprzenosic i takie tam...... najlepsze jest to, ze juz mam inny pomysl jak to zmienic..... :baffled:

Witam dziewczyny!
Juz po zakupach ,teraz zeby była pogoda to w kazda niedziele bedziemy przezywac te poszukiwania:-D Słoneczko zaczyna swiecic wic jest nadzieja na ciepło:tak:
Kasia j ,ja osobscie uwielbiam zmiany,i czesto to robie,nawet z meblami walcze sama .Krawcowa jest tynia i wiki,mała pomyłka:tak:
Bozena sprawdzaj sklepy,ja tez w lipcu szykuje sie na wesele ,wiec poszukiwania sukieni tez mnie czekaja:tak:
Kasia 1881wiec inprezka udana jak maz jeszcze odsypia,my tez zawsze długo w łozkach jestesmy po goscinie.
Doris,Sylwia,Roksana moj maz tez pojechał ,oczywiscie cos kupił,ale nie to co mnie interesuje:no:czyli pierdoly potrzebne faceta:-D:-D

Ostatnia edycja:
hej kobitki..witam przy pięknej niedzieli:-):-):-)
aha czyli carboot zaliczylyscie:sorry2:i co lipka?
roksana jak tam wstałaś:confused::-):-):-)
ja własnie obiadek gotuję i coś mi mięsko nie chce zmięknąć:no::wściekła/y:i gotuje i gotuje:-D
bożena-a ja jestem klepsyrdra:-p
boze musze pazurki przyciac bo sie nie wygodnie pisze..:baffled:
tynia i wiki-oj tak w moim rodzimym walbrzychu to teraz tez padl duzy zaklad i kupa ludzi na bezzrobociu znowu:angry: a i moja siostra byla niedawno na przymusowym urlopie bo w jej zakladzie zamowienia spadly:no:

Ja też byłam na carboot-cie ale żadnej z was nie widziałam. Faktycznie malutki i do tego pełno końskich kup. Standardowo kupiliśmy kilka zabawek jakieś książeczki :-):-) Niedziela piękna oby pogoda się dłużej utrzymała

Bożena spoko, złego licho nie weźmie:-D
tak pracuje w Parkamie i naprawdę nie jest źle, super atmosfera i praca wcale nie ciężka, a mały mnie widzi bo pracuję tylko na noce:tak:
a na pracę mnie wzięło bo chciałam trochę do ludzi a i nie ukrywam, że kasa się przyda bo przecież mam przeprowadzke, to wiesz jak to jest:dry:
doris będę się starała jak tylko czas pozwoli, a Damian bardzo zadowolony ze szkoły:tak:
kasia.j
mój mąż trafił dzisiaj tam fajnych parę rzeczy, no kupił też fajny fotelik do samochodu ale chyba zapomniał że dziecko nam urosło i kupił fotelik do 18 kg
jak ktoś by był chetny to mogę odsprzedać, kupił za 7f.:tak:

reklama
Dziewczyny Tynia i wiki jest właśnie u mnie i chciałaby zaklepać ten fotelik. MarzenaM a jaki jest ten fotelik? Taki jak dla noworodków czy dla starszych?

Do góry