reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej laseczki u nas wszystko ok.Mały wyszalał się wczoraj na imprezce z psem znajomych.Normalnie szalał do póznego wieczora:szok:.Pierwszy raz w życiu miał taki bliski kontakt z psem i był zachwycony :tak:.Dobrze że ten piesek był młody to też miał sporo chęci do zabawy:tak:.Mój mąż standardowo odsypia:dry:.Ależ ci taksówklarze w tym kraju są beznadziejni :angry:.Normalnie facet kompletnie nie mógł skumac gdzie ma nas zawiesc i szukał na mapach chyba z 10minut siedzieliśmy w taksówce za nim ruszył i tak całą droge mąż mu mówił jajk ma jechac :baffled:.Normalnie debil :wściekła/y:.Po co taki się bieże za kierownice skoro niezna miasta:confused:.

reklama
My już po i w domku kawkę pijemy, a w moje dziecko jakby coś wstąpiło, wyła z 15 minut ot tak bez żadnego powodu. Już jest spokój.
KasiaJ i jak mąż zareagował na przemeblowanie? A czy Ty meble też przestawiałaś, sama :szok::szok::szok:. Ty to masz pary.
Kasia8118 a moja to normalnie zdziczała od braku zwierząt w tym kraju, do kota się przyzwyczajała ze 4 dni, a w Polsce mieliśmy kota. Już nie wspominam o psie, bo ucieka za mamusię.
Sylwia dziękuję bardzo za wycieczkę.
Doris A Ty mi uciekłaś, przywitałaś się i zwiałaś, a ja tam do Ciebie gadałam. :-D:-D

Roksanna bo Dorota bała się, że wszystko wykupisz:-D;-)

Ja właśnie kanapeczki sobie pojadłam i kawusię piję:tak: Marcel niby miał zasnąc ale gada coś w łóżeczku i chyba kopie w ścianę bo jest huk straszny:-D Ale pewnie zaraz odpłynie, i ja w sumie chyba też bo coś mi się oczy kleją:-(

Pogoda dzisiaj nawet nam dopisała. Co porabiacie babki??

Strasznie się cieszę z tego bezrękawnika, taki chłopięcy, ale.... Zastanawiałam się nad nim ale dobrze że go wzięłam:-D:-D
Rzeczywiście pogoda się robi. Ja pewnie pójdę do parku.
Moja w ogóle do domu nie chciała iść.

Witam sie w niedzielny sloneczny dzien:tak::tak:slonce swieci ,ale zimno jest strsznie.Ja na carboot tak zmarzalam:tak:to dobrze ze bylo male,to sie szybko obeszlo i do samochodu sie zwialo:-D:-D
ROKSANA-i jak tam zakupy??kupilas cos?/:-D:-Dstrasznie duzy wybor byl,nie??:-D:-DNo z kazda niedziela ich bedzie coraz wiecej:tak:
A ja poszlam,bo mi Dawid plakal i jak jezdzilam wozkiem to nie marudzil:tak:a ja mowilam do ciebie ,ze lece dalej:tak::tak:
MARZENA M-no to super ze masz prace,ale za to wpadaj do nas czesciej,jak czas pozwolo:tak:A jak tam Damian w szkole???ok??
BOZENA M-oj widze Ty nastepna uzalezniona od bb:-D:-D:-Dnapiszw koncu gdzie pojechalas po ta suknienke:tak:aha no i pochwal sie nia:tak:No to jednka jedziecie,fajnie masz:tak:

Roksana-oj no to dobrze ze poszlam szybciej:-D:-Dbo bys mi wykupila wszystko:-D:-D:-D
A ja w sumie nic ciekawego nie kupilam,bo prawde mowiac nic nie bylo:no:Kuba tylko zadowolny bo sobie kupil fajny samolot Nasa,bardziej jakis prom kosmiczny to jest,a Dawid tez sobie kupil samolot :tak::tak:no i dwie bluzy kupilam dla Dawidka:tak:

Dorota ale nigdy nie wiesz na co trafisz:-D Przecież tam są nie tylko ciuchy:-)

Bożena a Ty też masz paznokcie zrobione??? Zawsze jak piszesz to masz wszystkie literki poprzestawiane i czasami muszę zgadywac co tam napisałaś:-D Nochyba że trenujesz nasze umysły i łamigłówki nam zadajesz:-D:-p

reklama
Czesc dziewczyny pogoda super nie ma co w domku siedziec ja poscielwynioslam sobie na dworek zeby sie przewietrzyla musze isc sama na zakupy bo moj maz poszedł sobie dzis do pracy w dodatku noga mnie pod kolanem boli:wściekła/y:i nie spalam w nocy wiec teraz kawke sobie popijam fajne ze zakupy sie udaly .ja pracowalm w vistuli i tam szyłam przez 8 latek lecz potem urodzialam wiki i juz tam nie wrocilam niedawno sie dowiedzialam ze vitulla zbankrutowala w mojej miejscowosci 400 osob bez pray katastrofa na szczescie a jestem tutaj:-):-)

Do góry