reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Bozena - dziewczyny juz pewnie smacznie spie i zbieraja sily na jutrzejszy poranek ;-):-)
A ja wlasnie skonczylam przemeblowanie w kuchni. Mam nadzieje, ze teraz juz mi wszystko bedzie pasowac i jest ulozone optymalnie :baffled::dry: Ciekawe jak moj maz jutro na to zareaguje. Znow wszystko poprzestawiane i znow bedzie wszystkiego szukal :-)

katin - to namawiaj meza, namawiaj, mysle, ze zawsze znajda sie dziewczyny z czyms do przerobek :tak: a jakie masz doswiadczenie jako krawcowa? szylas cos dla siebie? wg jakis wzorow czy wlasnych pomyslow? bo ja sobie caly czas w twarz pluje, ze sie nie nauczylam szyc od babci :-(

reklama
KasiaJ- no tak dzisiaj zmiana czasu, spimy krócej to alski chyba to wzieły dosłownie:).Moze jutro bedzie ruchliwiej:)Byłaś moze na o ile dobrze napisze: Castelford shopping center?!
Zaproponowano mi,te sklepy bo szukam kreacji an WESELICHO a tam niby duzy wybór i dosc ceny rpzystepne:).I nie wim czy jutro jest sens sie tam wybrania.........;-)

Witam dziewczyny "stare" i "nowe":-)
wiem, wiem, długo mnie nie było ale zaczeła mi się praca na nocną zmianę , do tego szkoła , dom i wiecie jak to jest, wręcz" chodzę na rzęsach":dry:
agnieszkaUK mogłaś im powiedzieć, że masz dowody na to a efekty mogą zobaczyć u Ciebie w domu, bo codziennie sprzątasz dom samodzielnie:tak::-D:-D
Jutro niestety na noc do pracy i tak cały tydzień więc będę zaglądać z doskoku.:tak:
Miłej niedzieli koleżankom życzę:-):tak:

MarzenaM- jeszcze troche i sie "zajedziesz"/a co CIe wzieło na rpace?!Mały wytrzymuje bez CIebie?!I dgzie robis ztylko nie mów ze w tych wedlinach co kiedys mialas isc?!

BozenaM - jesli to jest to centrum kolo tego pawilonu zimowego, to bylam, ale dawno i nie za bardzo kojarze teraz sklepy :baffled: moge Ci polecic tez outlet kolo Yorku, duzy i mnostwo sklepow, z pewnoscia cos by sie znalazlo

KasiaJ- o tym koło Yorku tez słyszłam, ale to blizej.OZbacze na które chetny bedzie moj pan P.:);-)może na 2....oj ale ja sama bym chyba nie zniosła tyle chodzenia po sklepach.Ja im wiecej mam sklepów tym nie wiem co chche:tak::tak:

Bozena - i tu i tu to raczej wyprawa na caly dzien, mnostwo lazenia, plus jakies przymiarki, cos przekasic, napic sie, i takie tam.......

reklama
WSTAWAC !
Laski czyzbym była pierwsza?!
CO z WAMI.JA myślam ze juz szystkie zdaja relacje z soboty a tu?........:-(

KAsiaJ- wiem żartowąłm, dlatego jedziemy dzisija tylko do 1 jeszcz nie wiem do ktorego?!

Do góry