reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

No ja to zamiast szykowac się na impreze to wiecznie buszuje po internecie i wykorzystuje to że mały śpi :tak:;-).AMPAR3 a Ty już jesteś w Bradford?BożenaM jak nastąpi poprawa to daj znac:tak: to może uda nam się jeszcze spotkac:sorry2:.

reklama
Ach, nudny dzisiaj dzień:baffled::baffled:

Marcel po drzemce obudził się w lepszym humorze i teraz znowu śpi:-D A ja klepię kotlety dla mojego starego:-D Kiedy się go nie zapytam co chce na obiad to on że pierś z kurczaka z kalafiorem:baffled: to zrobie mu zapas na miesiąc to może mu się znudzi:-D

Oooo obudził się szkodnik:dry:

Ahaaa, Kasia fajny wózek i super okazja:tak:

witam w sobotnie popoludnie :-D jezle mozna to jeszcze popoludniem nazwac.ja dzis w pracy bylam ,bo to przeciez weekend.standardowo maz przyjechal po mnie,zjedlismy obiadek no i zostalam sama :-)remi i nikolka ucieli sobie poobiednia drzemke.
kasia8118-wozek super,bardzo mi sie podoba.my mamy wozk tez z Gracco i jestesmy zadowoleni
marta84-jak zobaczylam to krzyzmo to sobie od razu przypomnialam chrzest nikolki.chrzest odbyl sie w PL,u nas krzyzmo kupila chrzestna a swiece chrzestny. z tego co wiem nie kosztuje to majatek bo ok 10zl.natomiast na ubranko do chrztu uparla sie tesciowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i kupila je:wściekła/y::wściekła/y:(bez mojej zgody) .zaplacila za calosc 200zl.ja chcialam kupic nikoli bialy kombinezonik,bo to przeciez zima byla,ale wiem ze ona chciala pokazac wszystkim sasiadkom i znajomym, ze wnuczka jest chrzczona. tak jakby sie wstydzila ze nikola bedzie w kombinezonie.sliczne tu ogladalam w internecie i jej pokazywalam,mowila ze super.po prostu zasada: ZASTAW SIE, POKAZ SIE.
wkleje zdjecia nikoli ubranka.powiem tylko ze miala to tylko raz na sobie,w dniu chrztu.strasznie sie to ubranko mechaci i brudzi

Załączniki

• 25122008677.jpg
    25122008677.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 36
  • 25122008691.jpg
    25122008691.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 30
bozena-ja pracuje tylko w weekendy w farmers boy,powiem ci ze wczoraj obdzwonilam wszystkie mozliwe agencje,wyslalam pelno (juz nawet nie wiem ile CV,swoje i meza.dzwonilam o oferty z job centre i NIC.jeden tel mnie rozwali.dzwonilam w sprawie oferty pracy ktora znalazlam w job centre. chodzlao o sprzatanie.dodzwonilam sie do toyrena bo oni byli pracodawca i ci sie dowiedzilam : jezeli che sprzatac musze miec doswiadczenie i pokazac jakies dowody ze pracowalam jako sprzataczka.

Agnieszka UK- ten Toyren to woole, ja dla nich raz rpacołaam w restauracji, praca była spoko mimo mojej kiepskiej znajomosc ang. dawałam rade.Super było do poki zajrzałam na konto kasy niema:/:szok::-(dzownie do nich twierdza ze rpzelali, czekam nastepny tydzien i dalej nic a oni tweirdza ze dali:-D, wiec po 4 tygodniach poskarzyłam sie szefowi kuchni ten tam zadzownil pieniadze maialm na 2 dzien, aleeee zwolnili mnie mwoiac z enie am rpacy a weizli an moje miejsc ekogo inneo:):-DOsattnio proponowlam mi spratnie w szkole do pon , ale mial potwierdzic jak zadzownialm powiedzial, że obiecuje jak cos bede miał to do Ciebie zadzownie:)a o tamtym mwoi z emusialm sie r[zeslyszec:D:-D:-D

A apropo sprzatania niestety wszedzie jest zawsze wymagane doswiadczeni,ja spzrtaałm tutaj 3 dni w hospicjum biura.I to juz jest niby doswiadczenie:):-D:-D

Mnie na sama mysl bierze jak pomysle os zukaniue pracy.Na dodatek jeszcze mam egz ustny!:-(

reklama
Do góry