reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam
BożenaM Jestem pod wrażeniem:tak:Pazurki pierwsza klasa;-)Jak bylam do tej pory przeciwna,to musze przyznać ze Aniteczki paznokcie zachęcają;-)może sie skusze,a co kobieta zmienną jest:-D
Kasia 8118 Pamiętam jak kiedyś czekałam do plożnej na BD9To jedna pani była z mala coreczką i pozwolili jej wejść do pokoju ,ale po badaniu.A zawsze możesz sprobowac.Ja jezdziłam ale do kighley ,ale jak tam jest to juz nie pamiętam:no:
A my juz po spacerku,mała właśnie poszla spac.wiec mam chwile wolnego.
I juz rozgryzłam jej wczorajsze humorki ,ida cztery zabki na raz:-(ale jakoś juz dajemy rade;-)

reklama
justysiak- dzikeuje:tak:, ano zmienna jest!:-D:-D

Mój mały jak rok nie spi juz popoludniami to od tygodznia sam sie polada i spi ok1,5 godz i w nocy 12 godz srednio , mozliwe ze to choroba, ale przynajmniej nie jest amrudny!
Ja włąnsie wrocilam z zakupów i jakas zmeczona jestm.I jak nigdyu głodna smigam cos zjesc:):-D:-D

Wszystkie dzis chyba przechodzimy to samo ,nuuuuda na dworze bardzo zimno a w domu dzieci filkołka dostaja:wściekła/y:
Roksana jak juz bedziesz chodzic ,to sie u umowimy jak nam pasuje,bo ja do południa chodze tylko wtedy jak Dawid ma nadgodzinki:tak:
Bozena m stała opłata to 30-40 zalezy od karnetu.wpisowe koło70f:tak: jest tam tez sauny ,solarium.

A ja dzisiaj nie narzekam amelka właśnie wstala:-)i grzecznie sie bawi zabawkami.I nie wiem co jest grane bo od jakiegoś czasu popoludniu mi spi po3-3.5godz:szok:i rano jakieś 1.5godz ,gdzie chodzi normalnie spać ,tak między 19-20 i wstaje dopiero ok 6.00-7.00 oczywiście z przerwa na mleko:tak:.A z tego co piszecie to nie dlugo koniec laby :sorry2:

reklama
Kasia8118- ja mieszkam na BD4 dokładnie an Bierley niedaleko Hallmarcu na BD4.Pok nie rpacuje jestem dostepna cały czas.Tylko przypominam jakbys chciala z dzieckiem to mój mały jeszcze chorusi:/mam nadzije ze niebawem mu przejdzie, bo biedny juz tydzien sie meczy

Katin- dam WAm znać, bo tam chyba trzeba podpisac na jakis czas, a moja matula wrca do PL 22 kwietnia i jezeli tesciowa nie rpzyjedzie to ni wiem, bo maz robi co drugi tydzien innaczej i nie wiem jakby to było z tym chodzeniem:/:-(

Do góry