reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam.:-DSniadanko,kawa i forum, tak od kilku dni wyglada moj poranek:tak:ale to chyba fajnie:blink:pogoda okropna,ale moze lato nas rozpiesci:-D
roksana dowiem sie wszystkiego,chodze w godz.17.30 do 19.30.czasami 13-15godz.
Kasia8118 ten twoj mały to twardziel .Tez od kawy mnie strasznie muliło.:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Katin - to TY chodzisz na fitness?mi tez sie zawsze maryzło ale nie maialm motywacji smaa:/:-:)-), ja musze miec kogos kto mnie motywuje i przypilnuje!:-)

Bozena wiez ze ja mam tak zawsze,dostac sie do lek,to cud:angry: oczywiscie zawsze dzwoni moj mezus,bo dobrze mowi po ang. Musi to robic bedac w pracy, i uslyszała to kiedys szefowa, zadzwoniła w naszej sprawie i nawet znalazło sie wolne miejsce w tym samym dniu:tak:wiec teraz czesto ona nam to załatwia,i zawsze pozytwnie, i co w tym jest??? Gdzie ty teraz mieszkasz?

Bozena jak sie ciesze,bo samej tak ciezko:wściekła/y: ale strasznie zaczełam przybierac na wadze i musiałam isc nawet sama, Wiec szybka decyzja bo od srody znow startuje:tak:

Czesc dziewczyny
Produkujecie tyle stron, ze nie nadazam:baffled::szok:
Kto robi takie paznokcie bo niie doczytalam:confused:

AgnieszkaUK - z tym prawkiem to jest tak, ze moesz jezdzic tak jak ja naPL. W razie stluczki masz rozprawe i po problemie. Jesli chodzi o firmy to chca prawko angielskie bo ubezpieczalnie tego zadaja. Moj maz tez musial zmienic. Ja tez uwazam, ze to nie sprawiedliwe bo jestesmy w UE.

Dziewczyny a Wam midwife nie zabronily pic kawy???Ja mialam zakaz(przynajmniej do ukonczenia 4mc) moglam sobie zastapic zielona herbata

kasia8118 - u mnie na scanie moglo byc do 3 os. zjecie kosztowalo £4. Wzielam 4 ale zaplacilam tylko za 2 bo babka powiedziala, ze w 12 tyg ciezko jest zrobic jakies fajne:-D

Katin- daj spokoj tak mnie zezliły bo one nie wklepały danych!!!a jakby ktos naprawde usiolwal pilnie sie dostac o szok::szok:kaząła mi kupic syropki jakbym nie weidzal co mam mu dać, i gdyby pomagały to nie zawracąłabym im......;-)
A jakie sa koszta wpisowego i miesiecznych olat?!.....
Tylko ze my coraz czesciej o dziecku myslimy ale pozki co myslimy:)/
Marta84- ja robie ale dopiero w suemie zaczełam:):-);-)

BożenaM - naprawde ladne widac, ze sie nameczylas. Jakich zeli uzywasz:confused: Jak cos to polece znajomym. ja to mam swoje dosc ladne tylko musze suszarke kupic bo lakiery schna gdzinami.
Aha jak ja dzwonie do surgery to nigdy nie ma terminu nawet jak dzwonie zaraz po otwarciu, ale jak mowie, ze potrzebuje emergancy appointment to nagle jest:dry:Dziwne co:-D smiechu warte naprawde.

marta84 to widze ze co szpital to obyczaj :-D u nas w BRI podczas 1scanu daja bezplatnie jedno zdjecie i nie widzialam w poczekalni nikogo z dziecmi wiec nie wiem jak jest,natomiast 2scan mialam juz w innym szpitalu i dostalam ok 7zdjec za ktore zaplacilam ł5 i napewno moglabyc tylko 1os dorosla i dziecko na chwile,moze robia jakies wyjatki wiec lepiej sie zapytac osobiscie ;-)
kasia8118 to cie Krystianek nie oszczedza :-D,ja od poczatku ciazy nie moge pic kawy bo zaraz wymiotuje ale ostatnio bylam z kolezanka na miescie i zaszlysmy do costy-zamowilam sobie late i nic mi sie nie stalo,w domu jednak nie probowalam,nawet sie odzwyczailam :sorry2:

reklama
Sylwia możesz wziąść ze sobą wodę na badanie cukru ,a nawet powinnaś bo po tej glukozie mdli trochę
Kasia jesli chodzi o usg to dziecko moze wejść do gabinetu dopiero po skończonym badaniu ,by zobaczyć dzidziusia ,przynajmniej tak jest napisane na drzwiach i z tego co widziałam dzieci raczej nie wchodzą

Do góry