reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Katin my???? No co Ty:-D:-D Dorota dzisiaj cały dzień ubolewała nad tym że nie ma neta więc musiałam jej pozyczyc ten modem bo dziewczyna w depresję by popadła:-D:-D:-D

Kurcze dziewczyny przepędźcie tą wstrętną pogodę bo na carboot trza jechac:-D

Roksanna ja standarowo zapomniałam wziąc fotelika od rodziców ale jutro po niego pojadę:tak: Poproszę tylko twój adres na priva:-)

reklama
No dokladnie tak by bylo jak Sylwia napisala:-D:-D:-Dwczoraj wieczorem juz myslalm ze zwariuje w telewizjii nie nie bylo ,kuchnie posprzatalam,podlogi umyalam:-D:-Dwiec z nudow poszlam ksiazke poczytac i o 9,40 juz spalam:-D:-D:-D
No ale dzisiejszy wieczor juz jest normalny:-D:-D:-D

katin do poniedzialku powinnam sie juz przeprowadzic :tak: teraz jeszcze blizej do ciebie bede miala ;-) mieszkanie jest po drugiej stronie manchester rd. troszke wyzej niz poczta,w zamknietej uliczce Jutro rano idziemy podpisac umowe,mieszkanie jest co prawda puste ale landlord zobowiazal sie kupic wiekszosc rzeczy Nam zostana szafy no i sofa do salonu,mieszkanie bardzo duze i czyste
kasia.j ten pakistanczyk wydaje sie byc ok,gadal do rzeczy,nie wydaje sie byc skapy :-D wiec mam nadzieje ze nie bedzie z nim problemu i bedziemy z niego zadowoleni tak jak ty ze swojego landlorda :happy2:

Doris78-to nie akryle tylko żelowe:):tak:
mojadzidiza- a czy tn domek WAS to gdzies koło LIDLa?.

hahaha idze, ze ktos sie uzaleznil od siedzenia na forum:-D:-Dnie tylko mi to grozi:);-)

Dziekuje za zaproszonka na NK. ALe tera zto my msuimy sie niebawm poznać, jak uz mam WAS w znajomych:tak:Tylko wiem która to mojadzidzia a reszta co sie nie podpisłąa pseudo.....:-D:-D:-D

Hej witam wieczorem.
Dziewczyny dajcie namiary na niedzielny car boot moze i ja stane w kolejce:-D
sylwia.m - tu jest link. Za duza ilosc kofeiny moze spowodowac poronienie dlatego zaczynaja zabraniac(albo ogarniczyc) picie kawy, herbaty coli. A i jeszcze powiedzieli mi zebym sie nie zblizala do malych owieczek bo maja jakas bakterie magaca wywolac poronienie:szok:Tez bylam w szoku, niby tyle sie naczytalam :zawstydzona/y:
Ostrożnie z kawą w ciąży

Marta zgadzam się, że kawa w dużych ilościach może szkodzic:tak: Ale nie jeden kubek dziennie i to jeszcze takiej słabej:-)

Namiarów Ci nie dam bo nie znam:-D wiem tylko jak tam dojechac:tak:

reklama
Marta ja jestem chętna:tak: (pod warunkiem, że nie będzie to środa) ale jesteś pewna, że znów chcesz przyjąc taką zgraję:-D:-D Zresztą coś dziewczyny ostatnio niezdecydowane są:-(

Do góry