reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Ale ja mam fatalny dzień mały znowu jest nieznośny wiecznie wylewa coś na wykładzinę i już mam dosyc nie wiem co w niego wstąpiło:no:.Chyba będę musiała pomyślec o założeniu paneli bo ile można biegac ze szmatą :baffled:.

reklama
czesc dziwczyny ja wlasnie przyjechalam z leeds :-)numer bede miala za 2t ygodnie tak mi powiedzieli ja to mam pecha zgubilam dowod:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie wiem jak to sie stalo a moze mi nie dali juz sama nie wiem jutri jedziemy na policje zglosic ze go zgubilam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo pprzez tel nie da sie tego zalatwic tak powiedzieli

BożenaM już my Cię przypilnujemy z Katin jak chcesz, ale to musi w dwie strony iść, będzie raźniej
Katin jak na 17.30 to ja chętnie bo w ciągu dnia mogą być problemy, chyba że akurat mojemu wolne wypadnie.
Kasia8118 powiem Ci jednym z powodów dla których właśnie zastanawiam się nad drugim dzieckiem jest moja nieznośna Mati :-D:-D. Przy buzujących hormonach w ciąży:szok::szok:. Może olej tą wykładzinę, ubrudzi się to trudno.

Marta84- wiesz co pozniej lukne firme itp ale poki co uzywam zakupionych tutaj i na szczescie jeszcze nikt nie narzeka, fajnie szybko zasycha w lampie.A do uzytku mam lekko rózowy i bezbarwny.Aniteczka ma naniesione 2 warstwy rózu.

Tynia i wiki jeszcze raz przeanalizuj, bo na sam koniec rozmowy zabierają dowód żeby go odbić na ksero. Przy otrzymywaniu od kobitki potwierdzenia że jest wszystko ok i podpisywaniu zgodności z oryginałem oni go potem oddaja. Przypomnij sobie co robiłaś. A do Leeds dzwoniłaś do jobcentre? Wiem że to stresujący moment, może go gdzieś wsadziłaś.
A jak wasza ospa?

Kasia8118-jęzli to wasze mieszkanie poiwram roksane przejdzie olewanie dywanów malemu:)im wiecej bd sprztaala tym wiecej bd rozlwał tak było u nas:):-D
Roksana1- widze, ż enie tylko ja marze o 2 baby:):tak:własnie moj maz stwierdził ze taraz mmy okazje bo nie bede pracowla odkad moaj mama wyjedzi i mały jest na tyle wyrozumiały ze bedzie etraz w stanie zaakceptowac.Bo jak wrazie co wrpocimy do PL to tam ani warunow nie am w tym naszym kraju ani aj juz zcasu nie znajde:/;-):tak:A pozatym małemu rpzyda sie towarzystwo bo taki samiusienki:):-)

TyniaiWiki- my tak mielismy mąz zaponiał wziasc z esoba naszczescie facet sie skapnał i zaczał za nim krzyczeć.Wiec moze ktos zapomniał CI wydac go przy sprawdzeniu WAS:tak:

dzień dobry dziewczynki:-):-):-)
sorki,ze tak pózno ale od rana jeździłam sobie firstem:-D:-D:-Dwszystko dlatego,że wczoraj sieroty zapomnielismy dwie rzeczy z morrisona no i oczywiście musiałam obrócić,żeby odebrac zguby:-p;-)
francuzy mi się sprawują ..kwestia przyzwyczajenia ale kurde jaki efekt:-D:-D:-D:-D
tynia i wiki-fakt,bo ja tez czekałam z 15 minut juz po rozmowie na dowód:happy2: pewnie jest u nich..:sorry2:
która to idzie na glukozę?:-)PFFFFF!!!:dry::dry::dry: ale świństwo....

reklama
Do góry