reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

kasia8118 to sylwia chyba najlepiej bedzie wiedziala :tak: ja wiem napewno ze w st lukas dziecko moze wejsc na chwile,przynajmniej tak bylo napisane w poczekalni :dry:

reklama
kasia8118-nie wiem jak tu ale w Polsce do 12 tygodnia albo nawet i dalej to robią usg dopochwowe,wiec chyba obecnosc kogokolwiek nie wchodzi w gre:confused::confused::confused:
jak bylam w ciazy z malym to moj maz juz pracowal za granica wiec bralam na panstwowe usg siostre i musialam sie pytac czy ona moze byc..ale jak prywatnie to niechby sie tylko sprzeciwil....:cool2:

aniteczka1981 tutaj nie robia dopochwowego usg,no chyba ze cos jest niewporzadku,ale nawet jakby to mojej mamy nie wyprosili podczas tego usg,a ja bylam zaslonieta od pasa w dol tak ze i tak niczego nie bylo widac :tak:

Ja sie relaksuje po ciezkim dniu. Zrobilam sobie koreczki, popijam martini, szperam w necie i do pelni szczescie to brakuje mi masazu stop ;-):-) Jutro mi przywoza nowa rame do lozka i sie bardzo ciesze. Mam nadzieje, ze bedzie rownie pieknie wygladac w moim pokoju jak na zdjeciu.

Aniteczka - pazurki superanckie.
Dziewczynki, nie znacie kogos kto dobrze robi manicure? taki zwykly.....

mojadzidzia - to powodzenia jutro, oby Wam sie trafilo super mieszkanko i landlordowie jak nam :-D

Kasia8118 - ktos kiedys tu pisal, ze nie mozna brac dzieci na usg, ale nie pamietam kto, maz moze byc

Aniteczka- nie am za co!, ale czy aby napewno taka długośc Ci odpowiada?!Problem z pisaniem na własne zyczenie:):-Da co mąż na te pazurska!:);-)

A w PL nie robilo sie najpierw dopochwowego a pozniej tylko zwykle USG>dzisiaj moj pan P.zaczał wspomniac o 2 bobasie:)wic kto wie.....:-Dpozazdorscilam WAM.Ale poki co jutro smigam z moim bidulkeim do lekarza mama nadzije ze moj"kulawy" angileski sie na cos zda:):-D:-D

Ps. a wersalak kupiona tutaj!

Hej dziewczynki padam na twarz nie dosc że mały nie chce już spac w dzień to jeszcze wcześnie rano wstaje:wściekła/y:.Dzisiaj na przykład wstał krótko po tacie po 5rano:wściekła/y:.Normalnie siłą go usypiałam bo nie miałam siły wstac:sorry2:.I zasnął jeszcze na niecałą godzine:baffled:.Ja już po śniadanie już drugi lub trzeci dzień bez kawki i czuje się znacznie lepiej:tak: to chyba jednak ta kawa powodowała że tak mnie mdliło od rano:tak:.Nie żebym teraz zawsze czuła się super ale napewno jest lepiej :tak:;-).To zmartwiłyście mnie z tym skanem ze dziecko nie moze wejsc do gabinetu bo ja nie mam co z nim zrobic:baffled:.Po pierwsze chciałam żeby chłopaki mieli frajde i mogli zobaczyc nowego członka rodziny a druga sprawa że słabo znam angielski i czuła bym się pewniej z mężem u boku:-:)confused:.No to lipa:-(.Sama nie wiem co tu zrobic:no:.

Ja tylko wpadam na chwilę się przywitać i zmykam do sklepu i buty dziś chce jakieś Mati kupić. Ale nie idziemy do centrum. Dziś będę na posterunku :-D:-D:-D bo pogoda nie sprzyja spacerom.
Kasia8118 współczuje Ci z tym wstawaniem rannym, wiem co przechodzisz. Moje dziecko od czasu do czasu też ma fazę na nocne (czyt o 5 rano) wstawanie. Dziś obudziła się z krzykiem, coś się bidulce śniło.

reklama
Witam !
A ja juz z ranka zła:/.Wczoraj moj maz zapisal malego do przychodni dlatego z esie rpzeprowadzilismy.I wczoraj go nie rpzyjeli bo zapono , dzisiaj dzwonie ze chche umówic go a ona sie pyta kiedy był zapisany do rpzychodni mwoie ze wczoraj o 13.00a ona z eniesttey najwczesniej lekarz moze GO przyjac w pon.bo jest zapozno zapisany wczoraj jako popoludniowy a one jeszcz enie maja dancyh jego w komie dopiero popoludniu!Mowie ze mały goraczkuje, itp....a ona ze musze sobie do pon poradzic zebym dziecku kupila jakies syropki:/.Myslalm z emnie trafi przy tel!!!!!!!!!!!::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry