reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Cześć dziewczyny z rana. Czy dziś w ogóle jest jakies spotkanie, skoro park odpada? Chyba że się spotykacie beze mnie :-D:-D:-D:-D:-D.
Mam pytanie, któraś z was mówiła że chodzi do fitnesu?????????? Która to była bo nie pamiętam.
Tynia i wiki to może was ominie ta ospa szerokim łukiem. Mnie na samą myśl wszystko swędzi. Całe szczęście ja chorowałam. Moja Mati nie, ale przeszła by raz to już bym się bała o następne razy :-D:-D:-D
Ja też muszę wyjść do sklepu, ale znowu się rozpadało, najwyżej na obiad zrobie naleśniki :-):-):-), albo placki ziemniaczane.
Doris ja internet mam najlepszy rano, wieczorem to już masakra. Czasem się trafi dobry wieczór, ale reszta wieczorów jest przebluźniona. Czasami przełączam się pomiędzy różnymi nadajnikami, to na chwilę pomaga.
KasiaJ ja już tej mojej koleżance przekazałam żeby koneicznie masowała :-D:-D:-D. Ale znowu mnie ciarki przeszły jak napisałaś o tym przebijaniu. To dla rodziców nie są fajnei widoki. Nie wiem czy bym tak zezwoliła na to. :no::no::no:

reklama
Mojadzidzia obok mnie zwolniły się dwa mieszkania na BD7 ale nie mam żadnej informacji, kto to wynajmuje. No i musiałabyś oczywiście zobaczyć jak to wygląda. Ja aż tak nie narzekam, nie mam żadnego grzyba, może dlatego że to stare budownictwo i dobre wietrzenie, nie mylić z nieszczelnością :-D:-D:-D. W kuchni mam taki wielki wywietrznik na ścianie przy przypodłodze.

Hej
Wiecej juz nie mozna bylo nasmarowac, co???????:-D:-D;-) Nawet nie mam kiedy przeczytac- dopiero usiadlam przy kompie. Pociesze was tylko ze tu z pogoda tez nieciekawie a malutki od kilku dni mowi chce do mojego domku i do tatusia:tak:
Do zobaczenia niedlugo
Papa

Ty chodzisz do Firsta czy do innego. Jak wygląda sprawa z płaceniem. Ile razy w tygodniu chodzisz? Co tam robisz? Ile schudłaś? :-D:-D:-D:-D
A tak na poważnie to nie byłam pewna czy to Ty właśnie. I myślałam że chodzisz tutaj koło parku właśnie do Firsta.:-(

Ktoras z was pisała że lekarz przepisał ojlatum według mnue jest świetny moja Wiki jak była malutka to sie w tym kapalla bo miała taką sucha skóre ze jej płatami schodzila ale po tygodniowej kapieli jej reszlo potem tylko smarowalam ja oliwka .a jesli chodzi o oczka to miala tez ropke na oczkach i to obydwu ale lekraka najpierw przepial krokelki o oczka i kazalla przemywac przegotowana woda i na szczcie wszystko sie zagoiło:-):-):-)

reklama
Do góry