reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

No to i ja sie rpzywitam!
Faktycznie pogoda od wczoraj typowo Angielska:/:angry:

u nas dzisiaj burzliwa noc była, jak mnie juz mneij plecy bolały bo maz kupil mi dobra masc wczoraj to maly cąła noc kaszlał, az sie zanosił musialm do niego wstawac sprawdzac czy nie zwymiotował:/:-(tak ma zawsze przy koncówce horoby jak to wszystko mu sie odrywa:/biduelk nie jeden stary by mial dosc.:-(

A pozatym o 9 znowu zaczynam dzwonienie po agencjach z nadzieja ze cos dla mnie znajda..........ale nadziej matka.........:-:)-(

Ide na kawusie

reklama
Roksanna poszłamo gladac te film dopiero jak napisałs,no i super:-Duwielbiam polskie komedie:-D
BozenaM straszne to jest jak dziecku zaczyna sie odrywac,wiele razy to przeszłam,i wiem ze noc jest wtedy bezsenna:-(powodzenia w szukaniu pracy,daj znac ,jaki efekt;-)
Sylwia m Kasia j,no to macie fajnie,ale ile smiechu przy takim ee e ee-yy y,bardzo lubie ten okres u dzieci i ten ich jezyk:-D
Kasia8118 mam podobny problem ,bardzo czesto Hubert,dostaje wysypke(pokrzywka)kilka razy byłam tu u lek.i za kazdym razem słysze to samo;ALERGIA,ale na testy za wczesnie,bo jednak jeszcze za zadko,a ja sama nie moge wyczuc poczym to:no:

Czesc dziewczyny ja niedawno wstałam i pije kawkę oczywiście Wiki mnie obudziła pogoda jest okropna:-:)-( ja musze do sklepu isc jak narazie zadnych objawow ospy nie mam ani Wiki też moze nas to ominie podobno Ola zarażala wszystkich cały tydzień :szok::szok:ciekawe ile osób bedzie miało jeszcze ospe.Dzis przychodzi w koncu fachowiec do naprawy prysznica ciekawe czy przyjdzie ?????narazie go niema alle jest jezcz czas

WITAM
ale pogoda,co?? mialam idzis poprac posciel i wywiesic na ogrodzie.juz wczesnie rano przegladalam forum,aby byc na bierzaco, a tu poczulam wielko smrod:szok::szok::szok: moja nikolka nareszcie zrobila kupe.od jakiegos czasu robi juz sama,nie podajej jej rzadnych syropow,czy czopkow.jednak nie wszycy w tej anglii ze sluzby zdrowia sa tepi.health visitor nam pomogla:-) jestem jej wdzieczna bo jako jedyna poswiecila mi kupe czasu:-)
bozena mwczoraj moj remi wisial w sprawie pracy na tel chyba z 3 godz.jak usiad przed 12 to skonczyl po 3:-(.pomysl z powrotem do pl chyba mu sie powoli oddali9(jego mama w pl stracila prace,robi do 20kwietnia).dzis pojechal znowu do agencji.normalnie,az mi sie juz nie chce sluchac jak dzwoni, bo ciagle slyszy to samo.

ja to sie chyba poloze jak meza w domu nie ma ,a nikolka śpi.jakos nic mi sie nie chce, postanowie sobie z rana ze cos zrobie i na tym sie konczy.
niech w koncu pojawi sie slonko

Ostatnia edycja:
Katin- a twoj Humercik ile ma latek?
Ja w PL pierwsze testy niepelne robilam Marcelowi jka miał 2 lata skonczone.I okazało sie ze ma na trawy, brzoze, żyto i pyłki typ3.A pozniej jak mail 3 lataka zrobilam pełne to potwierdziło sie to samo plus ze na wieksza ilsc pyłków ma!.

Niom obdzownilam agencje i lipaaaaa:/:wściekła/y:W jendej zapytał czy wrazie czego hchcialabym w szkolnej kantynie rpacowac poiwedizlam z etak i kazał czekac na tel.Wiec jest jakis cien nadziei:);-)

Ok, kobitki dzisiaj mało rozmowne jak smigam szykowac sprzet bo Aniteczka potwierdzila ze bedzie na pazurki:).3majcie kciuki zeby jej sie podobały:).
A laski mam do sprzedania spacerówke, fotelik samochodowy i kanape sofabed<typu wersalka Polska> braz w krateczke lub zółta.Pozniej porobie foty to pokaze?!

Bozena M ,lek.mowi ze nie chodzi o wiek tylko ,ze jeszcze za zadko sie to zdarza,i niewazne ze tato Huberta jet alergikiem,i mam podstawy do tego zeby cos podejrzewac.Hubert ma 4 lata

reklama
czesc dziewczyny,pogoda fatalna-wszystkiego sie odechciewa :wściekła/y: ja dalej nie znalazlam mieszkania,codziennie ogladam przynajmniej 1 i te tak bardzo zachwalane przez landlordow okazuja sie norami :angry: mam jeszcze 3spotkania umowione wiec moze cos wreszcie trafie,ale jest beznadzieja!!!

Do góry