reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Doris napisz cos wiecej o tych testach ,tez jestem zainteresowana
roksanna ja podpisałam kontrakt na rok i place 34f miesiecznie,tylko musiałam wplacic wpisowego 70f,jak przez 28 dni przyszlam 8 razy, to połowe mi zwrocili:tak: wiem ze sa dni otwarte i mozna wejs na kilka godzin, zeby sobie zobaczyc.Zaczne chodzic od srody,to dowiem sie czegos wiecej,a przynajmniej sprobuje sie dogadac,bo moj angielski jests sabiutki,ale bede miala okazje choc słowo powiedziec:-D:-D

Doris78 a te testy do wykonałaś prywatnie czy dostałaś skierowanie z przychodni?Kto Ci zlecił te badania dermatolog czy ogólny?A ja dziewczyny właśnie dostałam list ze szpitala i mam usg 27kwietnia ale się ciesze:-).Tylko nie dostałam listu od położnej :no:.Czy to możliwe że przyjdzie pózniej:baffled:?A i dostałam jeszcze jeden list z kartą na darmowe leczenie jeśli dobrze zrozumiałam:tak::confused:.

4muchy no tak mi się właśnie wydawało:tak:.Tylko słyszałam że z dentystą to tutaj ciężko:baffled:.No nic ja i tak zawsze jak jestem w Polsce to idę na kontrole do swojego dentysty:tak:.Więc miejmy nadzieje że będzie wszystko Ok.

SYLWIA -ja moge Ci pomoc,ale zjesc :-D:-D:-D
KATIN,KASIA8118-ale ja te badania robialm w polsce,poszlam do alergologa prywatnie i ona zrobila te testy skorne odrazu ,miala w takich ampulkach to co jest najbardziej i najczesciej alergizujace i wbila te ampulki pod skore u reki i po 15 minutach jak cos sie pojawilo to na to jest uczulonu i to tez zalezy jaki stopien uczulenia wystapil:-)
KASIA8118-ALE TY tak i tak masz wszystko za darmo ,bo przeciez dostajesz na Krystiana benefity:tak:

katin moja kolezanka chodzi do tego samego klubu fitness co i ty,rozmawialam z nia i powiedziala mi ze ty jako czlonek mozesz przyprowadzic ze soba jedna osobe a jezeli ta osoba sie zdecyduje to wtedy ty masz miesiac za free-z tego co jeszcze mi powiedziala to oferta sie zmienia co jakis czas no i najlepiej bedzie jak sie dopytasz albo ktoregos dnia zabierz roksane ze soba :tak:

Katin to Ty się dowiedz, może faktycznie będziesz miała miesiąc za darmo. Wiem że czasem są promocje i nie płaci się wpisowego.
Sylwia ja też pomogę Ci zjeść tą sałatkę.

Dziewczyny na płocie gratana jest baner że od 3 lub 5 już nie pamiętam otwierają tam car boot. O ja 3 kroki od domu. O ja ale się:-D:-D:-D ciesze.

reklama
Do góry