reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
to tez jest ta sama siec, chodze czesto 4 razy w tygodniu na poczatku schudłam duzo 6kg w jednym miesiacu,teraz stoje w miejscu,ale nie tyje,no i moja kondycja,samopoczucie 100%w gore:-)chodze tam, bo jest to miejsce tylko dla kobiet:tak:wiec czuje sie lepiej:tak:ja stawiam na cwiczenia areobowe,rowerki,bieznie,i cwiczenia grupowe,jest fajnie,tylko wlasnie brak mi partnerki,bo we dwie lepiej i łatwiej zżucic,jedna druga pilnuje:-D:-Da jeszcze jedno, nie trzymam zadnej diety,wiem ze jak przestała bym obrzerac sie:-Dto efek byłby super:tak:

Powiedz mi Katin jak to się cenowo przedstawia. Wiem że kontrakt trzeba podpisać długoterminowy żeby było taniej, ale chciałabym spróbować raz i się przekonać jak tam jest. Czy można wejść sobie raz i ile to kosztuje. Wiem gdize to jest, byłam tam raz, ale nei miałam odwagi jeszcze wtedy odzywać się po angielsku, wysłałam mojego. Kobitki mu podały cenę 80 w miesiącu. Więc chyba nastapiło jakiś przekłamanie, albo faktycznie na miesiąc tyle kosztuje, albo jakis super wypasiony pakiet.
No i najważniejsze w jakich godzinach chodzisz?
Kasia8118 Moje dziecko z niejadka zamieniło się w zmiatacza :szok::szok::szok::szok::szok: Jest dopiero 11 a my jesteśmy po normalnym śniadaniu i jemy druga porcję kaszki. Nie jadła kaszki od roku, teraz jej cos strzeliło do głowy.:-D:-D:-D

dzieki za informacje dziewczynki!!
nefretete nie bylam pod tym adresem,bo moja mama mnie przekonala ze kilka pierwszych miesiecy po narodzeniu Nadii lepiej bedzie jak ona bedzie przy mnie bo zawsze moze mi pomoc wiec poki co szukamy razem ale koniecznie na BD5 lub 4 ze wzgledu na szkole mojego brata i potrzebujemy conajmniej 3double bed. :baffled:
wcale nie jest tak latwo znalezc mieszkanie,wczesniej mialam duzo szczescia :dry:

MOJADZIDZIA-TAk jest zawsze jak szukasz to nic nie ma:no:ale jest problem zeby takie duze mieszkanie albo dom wynajac,bo tez szukalam tak jeszcze mieszkalismy z rodzicami:-)
No ale fajnie ze jeszcze tutaj zostaniesz,dluzej bedziesz z nami:-D
BOZENA M-moj Kuba tez jest uczulony na brzoze,trawe i kurz i tez mial 3 stopien:-(ale robialm mu jak mial3 lata,teraz jak pojade bede musial mu zrobic jeszcze raz i zobaczyc:tak:
ROKSANA-to ty wcilskaj Matyldzie ile sie da:-D:-D:-Dkorzystaj:-D
NEFRETETE-a Ty juz zdrowa?/
TYNIA I WIKI-u mojego Kuby ospa wyszla dopiero po 3 tygodniach:szok:a zarazil sie w poczekalni w przychodni:-)

U mnie tez pogoda beznadziejna ,deszcz z sloncem i do tego wiatr:wściekła/y::wściekła/y:

No to chyb przelozymy nasze spotaknie na nastepny tydzien ,co??

Hej dziewczyny wiecie co dostalam na nk taka wiadomosc
moze warto zadzwonic te co szukaja pracy,:-)powodzenia
Praca przy sprzataniu w Bradford

Witam
Nasza agencja szuka 6 osob chetnych do pracy przy sprzataniu w szkolach. 30 godzin tygodniowo od 9 – 17 (poniedzialek – piatek).
Stawka godzinowa - £6.00 + dodatki.

Wymagany jest jezyk angielski na poziomie komunikatywnym.
Mile widziane osoby z zaswiadczeniem o niekaralnosci (CRB).

Praca rozpoczyna sie juz w przyszlym tygodniu.

Osoby zainteresowane prosze o kontakt na numer 01274 701616 lub na e-mail zak.wilber@toryen.org (prosze o emaile wylacznie w jezyku

Dziewczyny u mnie się rozpogodziło :tak:.Wyszło słoneczko tylko szkoda że tak wieje :baffled:.Doris78 no chyba trzeba spotkanie przełożyc oby nie za bardzo bo ja już w środę wylatuje a chciałabym się jeszcze z wami spotkac:tak:;-).Ampar3 widzę ze jednak trochę tęsknisz za koleżankami:tak::-D.Oj będziesz miała co czytac:tak::-).

:huh:U mnie jest też słonecznie ale też bardzo wieje.

doris Twój Kuba miał te testy tutaj czy w Polsce, a i jeszcze na skórze czy z krwi. Ja wprawdzie u Julki jeszcze nie zauważyłam żeby miała na coś alergię. Słyszałam tylko że dzieci z atopowym zapaleniem skóry są bardziej podatne. No i badanie na skórze jest o wiele mniej wiarygodne

Dzisiaj będę robiła sałatkę gyrosową ciekawe czy wyjdzie tak dobra jak u marty84

Ostatnia edycja:
reklama
4MUCHY-no to o ktorej mamy wpasc na saltke??:-D:-D:-D
Kuba mial popbierane ze skory,bo mial robione to jak mial 3 lata,a wiec tylko takie robia w tym wieku:-)i tez slyszalam ze sa niewiarygodne,ale potem zwasze mozna powtorzyc z krwi,ale widze jak ma jakas pokrzywke a czesto ma na wiosne i taki wodnisty katar ,daje mu zyrtec i zaraz znika to wszystko:-)wiec cos jedank wykazuja te testy:-)
Ale teraz jak pojade do poski to juz mu zrobie z krwi :tak:

Do góry