reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Doris Z tym postem to chciałam żeby mnie w tym tłumie zauważono.
:-D:-D:-D
Kasia8118 my wczoraj byłyśmy w horton parku, nie w lister parku.

Przepraszam że z takim opóźnieniem odpisuje ale nadrabiam:szok::szok::szok:

reklama
BOZENA M-no walsnie ja ostatnio wspominalam o paznokciach ze moze bym sobie zrobila:-)a robisz jedwabne,moze???bo wyczytalamz e te sa najlepsze dla paznokci:tak:

Wszystkiego naj naj dla Nikosia:-):-) Dużo uśmiechu i radości:-)

Witam całą resztę:-):-)

Dzisiaj z rana byłam u położnej. Teraz jestem uziemniona w chacie bo samochodu nie mam a wózek jest u Doroty w bagażniku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zapowiada się dłuuuugi dzień:baffled:

Oleska Kasia.j na pewno coś Ci poradzi bo pamiętam że Maciek dośc długo miał coś takiego ze swoim oczkiem:tak:

Ja całą ciążę z Marcelem smarowałam się dziecięcą oliwką w szczególności brzuch i piersi i tam nie zrobił mi się ani jeden. Zrobiło mi się za to kilka na pośladkach, których nie smarowałam:baffled: więc nie wiem czy w moim przypadku akurat zasługa oliwki czy taka moja natura poprostu:sorry2:
Ale też wyszły mi na samiutkim końcu:wściekła/y:

Laski dajcie spokoj z tymi roztsepami!:):-)mamy facetów i oni sie z tym licza ze czasmi po ciazy ulegamy zmienie ....chyba:);-)

A co do tipsów to ja robie żelowe a cennika jako takiego nie mam robie poki co po 10Ł, tzn 1Ł/palucha, zeby pokryc tylko koszta tego co zuzyje czyli prad, tipsy, zel.....własnie dzownila mama kolego amrcela z rprzedszkola tez chche bo an jakas imprezke sie szykuje:).ALe od razu mowie ja nie mam zadnych kursów czy cos to moje "hobby", zeby nie zwariowac siedzac ww domu jak moja matula wyjedzie!!!Własnie sama sobie anwet zrobilam w niedziel ale nie było łatwo lewa reka zrobic prawa:).....

A co do ropiejacego oczka to ja tez chyba przemywałam rumiankeim z przegotowana woda.:tak:

Doris78 - jak pisalm ja zaczynam, i narazie robie białe i przezroczyste które pozniej wygladaja jak naturalne zeby sie nie rzucąły w oczy!
Jak bd w PL to musze dopiero zainwestowac w wiekszosc nowosci które tutaj albo nie ma , albo ceny kosmos!!!

A co do jedwabnych to słyszłam od kolezanki kosmtyczki z PL, ze sa niby dobre ale kazdy tips i tak nalezy nakleic i przyszykowac plytke pod niego.Najwaznejsze jak ktos szykuje twoja plytke pod tipsa.

Aniteczka przepraszam za taka pomyłke!!!wybacz!!!:):-D

Aniteczka - poki co nie rpacuje jestem w domu dostosuje sie do Ciebie
i to zalezy czy chchesz zebym przyjechala czy moze ty przyjedziesz do mnie?!

reklama
Do góry