reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
cześć dziewczynki!:-):-):-)
po pierwsze strasznie dziękuję za życzenia dla Nikodema..już go od Was wycalowałam:tak::tak::tak:
bożenka,katin-mój Nikoś jest w 100 % chłopczykiem ale i tak dzięęękuję za życzonka i ściskam:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bożenka-chętnie zostanę 3 klientką tylko proszę o cennik i namiary:-):-):-)
co do rozstępów to mi smarowanie nic nie pomogło..(cholerne wielkie jak kaniony:angry::angry::angry:)z Alicją juz mi wyszły w 4 miesiącu,a dermatolog mi powiedział,że juz taka uroda..a najlepiej to jeść dużo galaretek:happy::happy::happy:

aniteczka1981nikos sto lat:-)

ja juz o 6 na nogach,nikolka dzis w nocy byla niespokojna.
podgladam forum od samego rana,ale jakos weny nie mam do pisania
w sumie dzis nic innego nie robie jak tylko rejstruje meza i wysylam jego cv,po agencjach(a noz -widelec). wczoraj sie dowiedzialam ze moja tesciowa pracuje do 20kwietnia,tak wiec remi chyba nie mysli o powrocie do PL. wlasnie pojechal o swojego bylego szefa(moze on mu pomoze)
ja sie iore za sprzatanie poki nikola spi,sama bym sie polozyla.:-( dzis jak nie bedzie padac to okna umyje, mam natchnienie, ale co z tego wyjdzie??:confused::confused: niewiem:-D

Ostatnia edycja:
kasia8118-duuuużo galaretki trzeba jeść,bo zawiera duuuużo kolagenu czyli białka odpowiedzialnego za trwałość tkanki...:-)ja to mam tego cholernie za mało właśnie,bo mi się paznokcie strasznie łamią:baffled::baffled::baffled:a rozstępy to miałam w ostatniej ciązy głeboko w d...e, bo...juz były:-D:-D:-D:-D:-Dkurde chyba już tylko plastyka brzucha zostaje..:sorry2::sorry2::sorry2:
net mi się wyłącza co chwilę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co do tych rozstepow to powiem wam cos niesamowitego.moja kolezanka w PL smarowala sie zwyklym olejem roslinnym :szok::szok::szok::szok:i nie miala ani jednego rozstepu.ja natomiast od poczatku smarowalam sie kremem nivea,a pozniej czerwonym balsamem z Garniera i wszystko bylo ok do 9miesiaca.ja patrze a tu rozstepy. no sie strasznie zdenerwowalam,a moja mama nie miala i sie niczym nie smarowala. dziwne:baffled:

reklama
oleskanikolka miala tez problem z ropiejacym oczkiem.prawe oko miala tak sklejone po pewniej nocy ze szok.my jej wkrapialismy do oka solfizjologiczna-tak porazil lekarz i pomoglo.dodatkowo przemywalismy oczko rumiankiem

Do góry