reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

roksanna to ci sie udało,zostałas zauwazona:tak:
Bozena m ja tez bede chcial sie z toba umowic,ale to, jak juz bede czuła sie całkim dorze
aniteczka ale wpadka,:sorry2:przepraszam
ale pogoda nas dzis kreci :rofl2: ale wiac nie przestaje:no:

reklama
Gdzie sie wszystkie podziałyście:szok:
Mam nadzieję ze wszystkie nie poszły do Bozenki na pazurki(bo kobita sie wykończy:-D:-D:-D)
Ja przed chwilą miałm cudownego goscia.Małą Alicję która przyszła na świat 14.03.Jejku jaka ona śliczna.Az mi sie zachciało drugiego maleństwa;-)
Dziewczyny co planujecie na jutro:confused:

Jstysiak ja nie poszłam, ja mam swoje paznokcie :-D:-D:-D:-D, nie muszę sobie robić :tak::tak::tak::-D:-D.
Kasia8118 aż trudno uwierzyć że pogoda ładna, ale na jutro zamawiam też.

Laski jaka u WWAS piekna pogoda,?!....u mnie co chwilke pada deszcz swiei słonce a co najgorsze wieje ze masakra!\
A nie am u mnie ani jendej dziewczyny!/prosze sie nie nabijać:)Aniteczka dopiero jutro zawita:)

Jejku tak wieje ze normalnie nie hcche sie z domu wychodzic a musze gdzies mamie kupic krzyzówki bo w Patsonie nie maja :/:wściekła/y:i zostały mi sklepy Piknik i ten drugi mam nadzijee ze nie bd zmuszona jechac do Shipley:/.....

Dziewczyny ja byłam na spacerku między 12 a 13.30 i było słońce:-).I teraz też momentami wychodzi:tak:.Wiecie każda z nas mieszka w innej części miasta może u was jest gorzej:sorry2:.Ja tam dzisiaj nie narzekam :tak:;-).Chłopaki pojechali do przychodni a ja zostałam w domu:tak: jakoś mi się nie chciało jechac:no:.A mój mały mnie dzisiaj zdenerwował jak robiłam obiad to powyrzucał oknem w swoim pokoju książki dobrze że zatrzymały się na dachu:wściekła/y::crazy:.Ale byłam wściekła:crazy:.A deszczu to ja dzisiaj nie widziałam.

no u nas słońca jest dużo ale jak dla mnie to za mocno wieje:baffled: Już wolę żeby słońce nie świeciło ale żyby tak nie wiało bo głowy pourywa:-D

Hej dziewczyny ja tylko sie przywitam. Czuje sie juz lepiej, ale moj maz zostal w domu 2 dni bo nie bylam wstanie nic zrobic. Moim drugim domem byl kibel:-D wieczorem poczytam lekture i poodpisuje. Zycze milego dnia;-)

reklama
Do góry