reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Miałam coś napisać i zapomniałam.
:-D:-D:-D
Oleska u mojej koleżanki dziecka ropiało oczko, ale lekarz nie zrobił tutaj nic. Wysyłali ją na wymaz.Oczko dalej ropieje. Dziecko ma już ponad 7 miesięcy. A u Ciebie u której ropieje oczko? U młodszej czy u starszej.

U mlodszej ropiej i to lewe bardziej.
A jak ta sola fizjologiczna to na wacik i do wewnatrz ?Bo kolezanka mi dala tej soli troche i sprobuje.Tak mi jej biednej szkoda:-(

ROKSANA-hej ale masz skleroze:-D:-D3 razy jeden post:-D:-D:-D
OLESKA-Moj Dawid mail to samo,ale jak poszlam do pobrala na wymaz i dala masc do smarowania i przeszlo:tak:
KASIA8118-PEWNIE ZE nie ma zlotego srodka na rozstepy,ale jak sie smaruje przynajmniej jest ich mniej,ja wogole nie smarowalam na piersi i nie mam ani jednego:-D:-Dna brzuchu tez nie mam,ale na udach i troche na pupie:tak::-)ale to wszystko mam po pierwszej ciazy,po Dawidzie ani jeden rozstep mi sie nie pojawil:tak:na szczescie:-)tagze moze u Ciebie tez tak bedzie:-D:-D
KATIN-oni tutj jak jest angina to daja odrazu antybiotyk:tak:tak samo Kuba moj Dostaje jak ma gardlo chore.No bo sie zgadza to wtedy jest infekcja bakteryjna i antybiotyk zadziala:-)

Moj Dawid wlasnie bawil sie mazakami i popisal sobie rajstopki i mi pokazuje i placze i proboje sobie je sciagnac:-D:-D:-Doj te dzieci:-D:-D:-D

roksanna 1 -czesc nie wiem czy przyjde na kake do ciebie bo wlasnie sie dowiedzialam ze Ola Kasi ma ospe wietrzna :baffled::baffled:i piotrek powiedzial ze my tez mozemy sie narazic wiec niechc aby Amelka sie zarazila a ja ospy jeszcze nie przechodzilam:szok::szok::szok:

reklama
Do góry