reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

U mnie na bd5 dzis jest wszystko ;słonce.wiatr.deszcz:tak:ale jakos to namnie nie działa ,i tak musze siedziec w domu.Najgorsze jest to ,ze dowiedziałam sie, ze u Hubcia w przedszkolu wszystkie dzieci sa chore:-(oczywiscie rodzice przyprowadzaja te dzieci do szkoły:angry:i az sie boje jak on wroci ,to odrazu znow bedzie kichał:wściekła/y:
kasia8118 ale masz pomysłowego maluszka.,oczy musisz miec wszedzie:blink:

reklama
KAtin- w ktorym miejscu na BD 5 mieszkasz? ja do grudnia przez rok tam mieszkalam .Na Nurser Lane obok ma Pakistan Polskie jedzneie troche i z przodu skelpu warzywa, owoce to ja od niego wynajkmowalm dom!

Dziewczyny czy może mi któras polecić szkołę ,gdzie są Polskie dzieci ,Kuba ma iść teraz do szkoły a nie chciałabym by został od razu wepchniety na głęboką wodę ,czyli sam i bez znajomości języka

monika trudno mi coś poradzić bo w Adasia szkole jest tylko dwoje polskich dzieci i do tego bardzo daleko. Może porozmawiaj z tą koordynatorką co załatwiała szkołę dla synka MarzenyM. Powinna się orientować gdzie jest najwięcej polskich dzieci i gdzie są miejsca:-):-)

Ja tez sie zgłaszam;-)
Bozen m to colkiem nie daleko mnie mieszkalas,ja mieszkam koło czerwonych schodow na Menchesten rd.
Monika1213 moje dzieci chodza do st.josephs na bd5,polecam ,,90% to katolicy. duzo dzieci z Polski i sekretarka mowiaca po polsku.My tez mieszkamy na bd5.jak bedziesz miała jakies pytania ,to odpowiem:tak:

hejka z wieczorka!:-)
monika-ja też nie pomogę,bo moja chodzi do dobrej katolickiej ale na bd9:happy: jest babka która mówi trochę po polsku,taka asystentka nauczyciela a w sumie polskie są tylko dwie dziewczynki oprócz mojej Ali..:sorry2:
ale już się jakoś dogaduje z całą resztą na szczęście:-):-):-)
mogę ewentualnie służyć numerem do polskich babeczek w education service:tak::tak::tak:
katin wiem gdzie te czerwone schody:tak:tam jest biuro mojej agencji mieszkaniowej(ba!mojej!:-p)..kiedyś będę jechać rent zapłacic to na kawkę wpadnę:rolleyes:
a ja siedzę i browarka popijam z okazji naszego święta:-):-):-):rofl:

Ostatnia edycja:
reklama
Aniteczka1981 na to fajnie :-Dzapraszm
A u mnie powoli robi sie szpital:-(Hubert juz od kilku dni chodzi marudny,Dawid wrocił z pracy i mowi cos go bieze,no i ja wiadomo:szok: tylko Natalia jeszcze twarda

Do góry