reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Mysle kasiu8118 ze masz w 100% racje:tak::tak::tak:
A jezeli chodzi o jutro ja tez serdecznie zapraszam:-):-):-)Napewno coś wymyślicie.A ja sie dostosuje.
acha ptaszek wstał lece sie przywitać:happy:

reklama
Witam z ranka!
Ja dzisiaj molam polezec do 8.00, maly anszczescie dal .....ale w nocy z powodu mojego krzyza i tak malo spalam:/:-(

Niom u nas tez gwizda niesamowicie!!A mały dalje ma katar i kaszle ale juz znacznie mniej.Wazne ze juz nie goraczkuje.
Ja wąłsnei troche sprzatam i za godz przyjezdza kobtka ktorej bd robila tipsy:), 2 powazna klintka:D.Przynajmniej zapomne chwilke z enie mam pracy:/;-)

Odzywac sie dziewczynki!

A co do tego kremu to popoieram nie ma 100% ktore usuna te okropne rozstepy.I wiecie co chyba nei znam nikogo kto po porodzie chociaż ciutke, ale ma!:-Dto an pocieszenie

Sto lat, sto lat dla Nikosia!!! :)

BożenaM mnie też ostatnio połamało. Na szczęście już przeszło choć nie do końca, czasem jeszcze pobolewa. Także wytrwałości i grzej plecy, grzej. :-D

A co do rozstępów, to usunąć to ich się chyba nie da, jak już powstały. Trzeba bardzo pilnować żeby nie powstały. Ja na brzuchu nie mam ani jednego, zapowiadały się na piersiach ale śladu nie mam, natomiast na udach bardzo. Czasem mi bardziej zimno w tym miejscu na nogach.:-D

Dziendoberek wszystkim;-)nadrobiłam juz zaleglosci.Udalo dostac mi sie wczoraj do lek.i sama nie wieze ale dostalam antybiotyk i musiał trafic,bo dzis jestem na nogach:tak:stwierdzil angine ropna. Wiec kilka dni musze posiedziec w domu
Kasia8118 tez tak mysle o tych specyfikach .bedac w ciazy jednej i drugiej,dbałam o to zeby sie nie pokazały rostepy.ale szczegulna uwage zwracałam na piersi:tak:i co nie mam nigdzie ,tylko na piersiach:-D:-D
doris 78masz racje z tym wolnym wieczorem i serialami:-D moje dzieci jak juz zaczeły spac całe noce,to zawsze spały 12 godzin,wszyscy mi zazdroscili
Juz niewiem kto dał pomys z ta ksiazeczka z alegro,ale dzieki bardzo:tak:

HEjka z rana!
Moje dziecie wstalo o 7 nakryl je maz w lazience kopletnie naga smarujaca sie 'kremikiem':szok: na szczescie byla to olivka dla dzieci-no mowie wam ta moja cora to taka aparatka ze szok:-D
My niestety znowu chorzy:-(Abi przewiao jak byla w pre school:wściekła/y:
Mojej Olivce ciagle ropnieja oczy i kazali mi tu woda przemywac ale wkurzam sie bo to juz prawie 3 miesiace i nie przechodzi czy ktorejs z was dzidzia tak miala?Jakies rady co robic?

reklama
Miałam coś napisać i zapomniałam.
:-D:-D:-D
Oleska u mojej koleżanki dziecka ropiało oczko, ale lekarz nie zrobił tutaj nic i dalej ropieje a dziecko ma już ponad 7 miesięcy. A u Ciebie u której ropieje oczko? U młodszej czy u starszej. Ale wysyłali ją na wymaz.

Do góry