reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dziendoberek:-)
Mała jeszcze spi wiec moge troszkę postukać:-D
Kasia 8118-ja w ciąży wiele specyfików używałam i niestety lipa:wściekła/y:
Zawsze oliwka j&j i do tego na poczatku pallmersem ale zapach zbyt intensywny,potem krem aventa i tak wyszły:wściekła/y:ktoś mi powiedział tak jak sylwi.m ze genetyka i miał racje.wszystko cacy przez poczatek ciązy ,a pod koniec koniec niespodzianka:-(.Ale po jak wyszly to znalazłam tu olejek Oil Bio(nie wiem czy dobrze napisałm nazwę)jest on na rozstepy i blizny.Musze przyznać ze zapach jak dla mnie był ok ,fajnie sie wchłaniał i do tego trochę pomugl.Myslę ze napewno cos odpowiedniego znajdziesz;-)
A mam do sprzedania sterylizator elektyczny i podgrzewacz do butelek z aventa.cena do ugodnienia
Nic widze ze nikogo jeszcze nie ma:sorry2:
Agnieszka UK ty zawsze byłaś pierwsza:-D:-D:-D

Jstysiak-wiesz ja w sumie wole rano wczesniej wstac ,a wieczorem zeby poszedl szybciej spac:-)rozumiesz seriale i te bb ,trzeba miec na to tez czas:-D:-D:-D
ANITECZKA-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NIKOSIA :)))))
13.gif

Ostatnia edycja:
No my też dzisiaj wcześnie wstaliśmy :tak:;-).Ale jakoś żyje :tak:.Mały właśnie zakłada moje antygwałtki:tak::-D.Czyli babcine skarpetki.Nie wiem czemu ale na ich tle ma obsesje :baffled::confused:.Dzisiaj pierwszy raz nie zrobiłam sobie kawki do śniadania i jakoś mi lepiej:tak::-).A co do spotkania jutro to sama nie wiem pogoda kiepska chyba że nas jutro zaskoczy :confused::baffled:.Jak coś to nie widzę problemu możemy spotkac się u mnie :tak::-).Dajcie cynk co i jak:-).Idę dalej przeglądac wózki bo to moja terazniejsza obsesja:tak::-D.

Witam

U nas pobudka trochę później bo 6- stej ale też tak wolę a później wieczorem szybko idą spać:-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego z okazji PIERWSZYCH URODZIN DLA NIKOSIA

Załączniki

• urodzinowe.jpg
    urodzinowe.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 19
Doris78 Amelka chodzi spać o 19.00 i tak śpi do rana z przerwą na mleko:tak::tak::tak:tak sie nałazi ze potem odsypia.
Jeżeli chodzi o jutro to ja bym wolała w parku ,przynajmniej moze uda mi sie z wami zamienić pare słów;-)a w pierogarni niewiem czy zdażę chociaz kawe zamówić ,a co dopiero pogadać:wściekła/y:zreszta średnio jak wy mozecie pogadac a ja biegam za mała:baffled:a na koniec w exspresie uciekam bo chce isc spać.Ale mam nadzieję ze matka natura bedzie dla nas łaskawa;-)

reklama
A i zapomniałam wam dziewczyny podziękowac za rady na temat specyfików na rozstępy :tak:;-).Powiem wam szczerze ze ja jakoś szczególnie nie wierze że jest jakiś środek który daje 100%pewnosci ze rozstępty się nie pojawią ale coś stosowac trzeba żeby chociaż pózniej nie miec pretensji do samej siebie że nic się nie robiło a teraz się ma:tak:.

Do góry