reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

agnieszkaUK-wiesz co? ta Anglia to mnie zaczyna poważnie dziwić..
ja rozumiem,że słońce świeci to na przemian z deszczem lub śniegiem,
ja rozumiem,że tu się w krótkim rękawie chodzi w zimę(albo w japonkach..na szpilkach:szok::-D:-D:-D)
ale,że kurna u Ciebie nie pada a u mnie i owszem to nie kumam:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobra ide spać,bo majaczę:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
witam sie z wieczora
wy to macie produkcje tych stron :szok:
ja jakos ostatnio nie mam czasu ani weny na pisanie... młodemu zęby idą i to chyba 3 na raz:szok: dzis byl taki marudny ze pol nia spedził u mnie na rękach:baffled: kręgosłup mi sie niedługo rozsypie:sorry2: dzisiaj usna mi o 17.30:szok: chciałam go obudzic zeby jeszcze pochasał ale odziwo nic na niego nie dziala :dry: cos czuje ze o 5 rano bede miala pobudke:wściekła/y:
aniteczka1981 a co ty tak kobieto biegasz po tych sklepach? chyba jestem nie w temacie:sorry2:
kasia8118 jak byłam w ciąży to potrafiłam duża pake flipsow zjesc na raz:-D
agnieszkaUK Alex tez by chcial momentami pobiegac jak go cos zainteresuje ale najlepiej jak był by na rekach i by z nim człowiek biegał:-D;-)

kasia8118 ja na poczatku kupilam ten czekoladowy specyfik pallmersa ale ani razu go nie urzylam bo zapach mi nie odpowiadal no i kupilam oliwke w zelu j&j stosuje na najbardziej narazone na rozstepy miejsca a na reszte ciala nakladam balsam NIVEA granatowy bo najbardziej nawilza,czasami dodatkowo rano smaruje sobie brzuchol balsamem Widzialam w morrisonie jakies olejki,jeden b.drogi a drugi innej firmy o polowe tanszy ale jakos nie skusilam sie zeby probowac :baffled: a co ci dziewczyny poradzily? moze maja lepsze sposoby :tak:

KASIA8118-JA Uzywalam taki krem aventa dla kobiet w ciazy i nie mialam rozstepow:no:
ANITECZKA-a no walczyli o dresik po poszedl az za 13f:szok::szok:a tak drogiego to ja nie kupie:no:wole isc wtedy do sklepu i kupic:-)

Popieram Nefretete -produkcja u WAS niesamowita i nawet czytajac juz nie wiem kiedy zmieniacie temat!

Co do kremu na rozstepy to mialam fajny w PL ale niepamietam nazwy jutro podpytam szwagierki bo ona tez go uzywa to jak nie zapomne dam znac!

Ja własnie czekam jeszcze az mi pan P. wymasuje i nasmaruje moj biedny krzyz:/bo juz lediwe zipie.
A mały znowu goraczka na noc i bidulek padł.Zrobil dziisja z ojem domek dla swinek od przedszkola i tka bradzo chche go jutro zaniesc, ale jeszze nic z tego:-(

Zycze milej nocki!pa

Kasia8118 tylko jak będziesz kupowała krem to musisz sprawdzic w jego składzie czy nie ma witaminy A bo ta może byc szkodliwa w ciąży:-) a kremy często ją zawierają:tak:
No chyba że kupisz coś typowo dla ciężarówek to na pewno wtedy będzie bezpieczne:-)

Wiecie co? bo w sumie z tymi rozstępami to nie wiadomo jak jest:baffled: wiele razy spotkałam się z opinią że to kwestia genetyki:sorry2: i jeśli mają się zrobic to i tak się zrobią mimo używania kremów:sorry2:
No ale smarowac się nie zaszkodzi, może uda się:-)

reklama
mojadzidzia z tego co pamiętam to Sylwia.m polecała mi oliwkę a Marta84 jakieś masło do smarowania które można kupic w Bottsie (na pewno zle napisałam).No ja teraz już używam tego balsamu palmersa ale myślałam że może coś jeszcze kupie :confused::baffled:.

Do góry