reklama
kasia8118
Fanka BB :)
Hej to i ja się przywitam bo widzę że spory ruch na drodze(to znaczy na forum tak mi się napisało przez Marcela):-).Ja już po śniadaniu zjadłam kilka ciastek czekoladowych i banana a teraz pije kawe rozpuszczalną i jakoś nie mogę jej dopic.Coś mi już kawa nie wchodzi a nie tak dawno sporo piłam.Mój mały też wstał dzisiaj wcześnie przed 6 rano.No ale jest coś co mnie cieszy przespał całą noc u siebie w pokoju :-).A to już spory sukces;-).A ja jestem cała połamana nic wczoraj nie robiłam a nogi mnie bolą jak diabli.
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
No Kasia widzę że ciążowe objawy się u ciebie rozkręcają Mnie też od kawy odrzuciło a jak Cie muli bardzo to napij się coli, wiem że niezdrowa ale opijesz się gazowanego, odbijesz i od razu lepiej
tynia i wiki
czesc dziwczyny pogoda wyglada switnie ale jest zimny wiaterek ja niepojechalam po ten numer bo jak sie okazalo to nie w leeds tylko w jork ale zadzwonilismy i mam nowa date na piatek tym razem w leeds cale szczescie ze mi przelozyli bo do yorku jest okolo100kilometow wiki rano obudzilaam nie chcia wstac ale trzeba bylo teraz ogalda teletubisie
:-):-):-):-)
:-):-):-):-)
tynia i wiki
paweł nawet zdarzyl do pracy :-):-)ale w pitek pewnie pojdzie poznije jak mu sie bedzie chcialo pojdzie na oldnia a zaplaci mu za caly :-):-)
kasia8118
Sylwia.m no powiem Ci szczerze że może nie świadomie ale już kilka razy z rano wypiłam sobie trochę coli i jakoś zle było po wypiciu.Dzisiaj też troche wypiłam i fatalnie mi teraz:-( nie potrafię tego opisac czuje jakąś dziwne ciepło w gardle ale to nie jest zgaga.Może dlatego że żadko pije gazowane bo nie lubie a szczególnie pepsi,coli i fanty.
tynia i wiki
roksannna1 a ty kochana co dzisiaj porabiasz moze maly spacerek ja musze isc do polskiego sklepu ale nie tego kolo nas a ni nie do pastona te sklep jaest a funciakeim za swiatlami co ty na to idziesz ze mna??????????:-):-):-)
tynia i wiki
widze dziewczyny ze dzis jestescie malo rozmowne:-(ja wczoraj bardzi sie zle czulam myslalam ze bede caly czas wymiotowala ale po cherbatce mi przeszlo wszystko mnie draznilo wczorajszy dzien tii atastrofa mam nadzieje ze dzis bedzie super:-)
katin
mama Natalki i Huberta
Czesc dziewczyny,ja odsypim noc juz wieczorem wszyskie kosci mnie bolałyt,gardło i głowa,w nocy temperatura,a teraz ledwo zyjewziełam co miałam w domu na grype i lezeale caly czas mnie nosi ,zeby choc na chwilke wpac na forum;-)biedny moj synus przed bajka musi siedzic,:-( z ta kawka to jeszcze sie dogadamy jak tylko dojde do siebie Miłego dnia wszystkim zycze
reklama
Podziel się: