reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej dziewczyny:-)
Tydzień wstepnie zapowiada sie dobrze oby tak dalej:-)
Mała po weekendzie chodzi jak nakrecona po całym domu:-D:-D:-D
Została na weekend z moja przyjaciółka i jej roczną córeczka,bo misio musiał jechac natychmiast do polski,ale juz w domku:-)
Jakoś dalyśmy rade;-)
Kasia 8118 co ci lekarze powiedzieli na wysypkę?
A ,czy jakies spotkanko planujecie w tym tyg?Bo ja chetnie sie pisze:tak::tak::tak:
Monika Gratuluje cudownego synka!!! wspaniały chlopczyk
Amelka od wczoraj nosi pierwszego kucyka;-)Własnie idziemy na spacer i poszukiwanie pierwszych gumek,ale sie ciesze juz myślałam ze to nigdy nie nastąpi:-D
Nic ja uciekam na spacer i życze miłego ,słonecznego dnia
Buziaki

justysiak byłam w przychodnia ale powiedzieli że dopiero na środę mogą mnie zapisac więc idziemy jutro na 15:tak:.Jeżeli chodzi o spotkanie to ja bardzo chętna ale najlepiej mi pasuje czwartek dajcie znac czy organizujemy coś w tym tygodniu:tak:;-).

Pasujemi czwartek:tak:,akurat jutro jade kafelki wybrać:tak:
Napisz tylko jutro co Wam powiedzieli ,bo jak by co to wezme wszystko na spotkanko.Coś tam wybierzesz;-)
kasia 8118 a co porabiasz dzisiaj?

Fajna dzisiaj pogoda:tak: Nie ma co narzekac:-) Byliśmy w ogrodzie na godzinkę. Marcel jak zwykle się ubrudził a ja powiesiłam pranie, pograbiłam, poprzestawiałam:-D Wiosna przyszła i mnie nosi:-D
Teraz mały poszedł spac a ja sobie kawkę popijam:tak: Jak wstanie to chyba wreszcie wybiorę się do tej nieszczęsnej ikei:baffled: Ma ktos ochotę pojechac ze mną??

Doris wymyśliłaś może co Twoim dzieciom na zająca kupic?? Nie wiem czy Kubie dac ta książkę czy na dzień dziecka zostawic:confused:

Taka ciekawostka dla mam większych dzieci. W Polsce na allegro można zamówic książkę, której bohaterem jest wasze dziecko:tak: Będzie tam jego zdjęcie i takie tam..... Fajna sprawa:-) Doroty Kuba pewnie będzie pod wrażeniem, że ktoś napisał o nim książkę:-D

Ahaaa mi też czwartek pasuje:-)

ANITECZKA-a Wy dalej szalejecie i kaske wydajecie:-D:-D:-D:-Doj pamietam jaka u nas radosc byla jak pierwsze pieniadze przyszly:-D:-D
ROKSANA-no faktycznie wy maciew w tym samym wieku i to dziewczynki:-D:-Doj pewnie rajstopki bedziecie sobie wyrywac:-D:-D:-D
Mi Dawid dzisiaj wstal o 7:szok::szok::szok:ja przed nim sie obudzilam:-D:-Dale za ti teraz lezy w lozeczku i nie moze zasnac:baffled::baffled:
KASIA8118-ja pamietam do chyba 15 tygodnia nie pilam kawy:baffled::baffled:
JSTYSIAK-no widzisz Amelka zobaczyla jak jej kolezanka chodzi i zaraz sama ruszyla,musiasz czesciej ja do kolezanki wysylac:-D:-D:-D
A kafelki to kupujecie do lazienki?i jaki to jet koszt ??
KATIN-no to zdrowiej kochana:-):-)bo niedziela zaraz jest:-D:-D:-D:-D
TYNIA I WIKI-I JAK dzisiaj humorek?/lepiej??
4MUCHY-no to fajnie ,ze Adas ma kolege polskiego:-)a daleko od was mieszka?/
BOZENA M-a jak dzisiaj Marcel lepiej??
SYLWIA M-nie chyba zostaw lepiej na dzien dziecka:-)a co na zajaca??pytanie:-Dwiadomo -autobus:-D:-D:-D

My juz po spacerku,ale fajnie słoneczko świeci.Amelka wybiegała sie na ryneczku:-)jeszcze troche niezgrabnie w nowych bucikach ale juz jest lepiej:-)
Gumki i spineczki tez zakupione ,ale bosko wygląda w kitałkach :-Dsame w czwartek ocenicie.
doris78-Kafelki potrzebujemy do kuchni i łazienki ale ile nas to wyniesie to nie wiem:no:Kolega ma jutro z nami jechac i pokazac nam hurtownie , ma on tam jakiś rabat

reklama
Doris78- w dzien w sumie oprócz kataru jest ok, ale cos od wczoraj jak nigdy nie ma apetytu ale wogole na niccc!!naszczescie pije duzo ale codziennie chche hertbate mientowa z miodem:-D;-)

Ja niedawno z tym sowim boólem krzyza wrocilam z maitsa bylam pochodzic po agencjach ale wielka lipa...........:-(w jednej udąło mi sie zarejestrowac i akzali do ok 17 czekac na tel mozliwe ze bedzei praca gdzies na BD4 do pakowania, tylko czy moje krzyze wydołaja na to?!:-(

Kurcze pozatym mamy dylmat z moim staruszkiem P.co robic wracac do PL w kwietiu mamy mozliwosc mieskzania pod W-wa za free tylko rachunki itp, czy siedziec do małego 6-7 oku zycia, ale ja nie moge poki co rpacowac bo nie am jak z nim poczac!.....i wogole mam metlik!:wściekła/y::wściekła/y:

kurcze jak sobie rpzypomne wczorajszy egz to coraz wiecej bledów wydaje mi sie ze mam:/:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MarzenaM- co z Toba?!

Do góry