reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

doris78-mamy tylko slub cywilny(hajtalismy sie tu w anglii).ale wczesniej tesciowie byli z nim porozmawiac i powiedzieli mu jak jest nasza sytuacja,ze mamy slub cywilny,mieszkamy w anglii,przyjezdzamy na swieta itd.a on powiedzial, ze nie ma problemu,powiedzial nawet co mamy przyniesc(dokumenty). a tu remi zaraz na nastepny dzien po przyjezdzie poszedl do parafii a on nawet nie chcial z nim gadac.powiedzial tak: ...''koslielnego nie macie to do widzenia nie mamy ze soba o czym rozmawiac....''

reklama
AGNIESZKAUK-i co wkoncu udalo wam sie ochrzcic??
4MUCHY-a u nas jak byl ks Krzysztof,to wogole powiedzial ze Kuba pojdzie dopiero za 3 lata do Komunii:baffled:

doris78-udalo sie po poszlismy we trojke: ja,remi i tesciu(ktory byl wczesniej razem z tesciowa u ksiedza).musielismy obiecac ze wezmiemy koscielny,no i dzieki tesciowi proboszcz sie zgodzil,bo tesc chodzi tegularnie do kosciola.no a my dalismy w koperte.

Nio dziekuje dziewczynki za słowa otuchy;-)bo dosc , ze stracilam prace to jeszcze najlepsza klezanke chyba....:zawstydzona/y::-(, a mwoia ze UK zmiania i wiecie co to racja w 100%%%%%%%%.

Bede pisal ogolnie bo juz nie wiem co ktora pisala:));-)
CO do spotkania to mozliwe ze nareszcie sie uda:).My mielismy lecieic do PL 22 kwietnia na 9dni na wesele.:/:-(jezeli nie znajde pracy do konca tego tyg to chyab nie polecimy:crazy:
Któras z WAS pytala o szkole marcela on chodzi do St Colombas<nie wiem czy dobrze napisał>, to jest Katalocka i jestesmy bardzo zadowoleni z opieki i zreszta poki co ze wszyskiego.Teraz własnie 3 kwoetnia jada na farme na cłąy dzien ogladac ziwerzatka, a w tym tyg ida do sasiedniego rpzedskzola zapoznac sie z kolegami.
U mnie na ulicy jest dom do wynajecia taki jak moj z tego co apmietam jak rzcil mi sie an necie to 495Ł/miesiecznie.Do szkoły bliziutko.

A co do powrotu do PL to my chyba po nowym roku tez wrocimy:/.Praca praca, ale jak juz mały pojdzie tutaj do skzoly to nie bedzie jak worci do PL.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja to jak czasami cos napisze to nie wiedomo czy sie smiac czy plakac:-D do tego siedze bez okularow i po ciemku-zreszta nie mam co sie usprawiedliwiac:tak: ale naprawde juz uciekam.ten blad oznacza ze pora spac:-) rano zobacze co napisalyscie jak ja smacznie spalam:-)
dobranoc

reklama
Do góry