reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

No ja tez juz uciekam,bo pewnie bede mial pobudke o 6:-D:-D:-D
BOZENA M-oj to faktycznie masz dzisiaj pechowy dzien:-(ale wiesz faktycznie ta anglia na niektorych ludzi zle wplywa,oj niejedne przyjaznie sie tutaj rozpadly:-(

reklama
Natalka komunie miała jeszcze w PL,ale tu tez jest normalnie:tak:co do kolezanek to przyznaje racje:wściekła/y:sa tylko dopoki sie nie odkuja:tak:tez swoje przeszlam z taka jedna:angry:ZEGNAM WAS ,MIŁYCH SNOW:-)

No tak, ja mam chwile czasu,w koncu posadzilam swoje 4 literki na sofie to wszystkie poszly spac :crazy: Chyba powinnam wynajac kierowce, tego zawiesc do szkoly i odebrac, zrobic zakupyprzywiesc do domu, odebrac B z pracy, zawiesc Kube na tenis i przywiesc do domu.... :baffled: Ledwo dzis zupe zdarzyc ugotowalam :wściekła/y: Ale wieczorkiem sobie odbilam. Mezu mnie dzis znow sama z domu wypuscil. Z sasiadkami poszlam na pokaz mody, wyogladalam sie jakis ciuchow, i jak to ja oczywiscie nic nie kupilam :baffled:

Monis - jeszcze raz wielkie gratulacje, braciszek zakochany w malenstwie, pewnie caly czas chce Ci pomagac :-)

BozenaM - to nie dobrze z ta praca, bo myslalam, ze w porze lanczu bys wpadla na kawe :tak: a mlody niech sie szybko kuruje; ja swojego tutaj puszczam do szkoly, a chcemy wracac jak zacznie sie dla Kuby obowiazek szkolny w PL,czyli jak bedzie mial 7 latek

Doris - a Ty jutro nie zaspij popoludniu ;-)

Czytam tu, o Waszych strategiach na niedziele. Moze trzeba bedzie juz wieczorem namiot pod lotniskiem rozbic ;-):-)

witam we wtorkowy poranek
nikolka wstala po 6 i najbardziej w domu ja slychac oczywiscie.wszystkiego sie tyka,a najbardziej lubi siegac po rzeczy dla niej niedozwolone. ja ide cos zjesc bo od dzis przechodze na diete.wczoraj w internecie wyczytalam rady na temat zdrowgo jedzenia:-Dsprobuje,choc noja wola jest naprawde slaba:-D

Czesc :-)
No to zapowiada sie ladny dzien dzisiaj wkoncu:tak:
AGNIESZKAUK-witaj z ranka uzalezniona kobieto:-D:-D:-D
KASIA J-no to ladnie szalejesz na pokazach mody:-D:-Di co w tym sezonie bedzie modne?/:-)podpowiedz nam:tak:
Fajnegp macie landlorda jak sobie z nim grilujecie:-)oj bym sobie zjadla taka kielbaske z grilla:tak:
A co do angielskiego to dzisiaj mnie nie bedzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo J idzie na 19 do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:swieta sie zblizaja i maja ruch i nadgodziny:wściekła/y::wściekła/y:i nie wiem czy jest sens chodzic tak w kratke:wściekła/y:

Doris no i jak o której wstał Dawid :-D:-D:-D. Moja o 6:baffled::baffled::baffled:. A było już tak ładnie, spała do 8. Najgorzej się tata denerwował. On o 5.30 i zawsze się mnie pyta codziennie o której wstała. Jak mu mówiłam że o 8 to był zły:-D:-D:-D:-D. Ale dozowałam mu te informacje. Zawsze mówiłam o 7 a po chwili dodawałam że 50.:-D:-D:-D:-D
Mówisz, że mamy dzieci w innym wieku? Ta. A ja i 4 muchy. Też będziemy sobie wyrywać.
4muchy chyba się trzeba będzie rozdzielić w niedziele. :-D Z tego co zauważyłam to i gusta mamy podobne.
Trochę ten ksiądz u Was się zasiedział. Ja w przyszłym roku chyba już też będę księdza po kolędzie przyjmować. Teraz na razie jest wszystko na wariackich papierach.
Sylwia Ja nie wiem jak ja to przeżyje jak pogoda nie dopisze.
AgnieszkaUK ja też miałam przejście z księdzem, bo my ślubu nie mamy. Żadnego! Gadałam z nim najpierw przez telefon z godzinę zanim pojechałam do Polski, potem negocjowałam. Ale u mnie sytuacja trochę taka inna. Żałobę po mamie miałam, dziecko po operacji itp. Musieliśmy podpisać oświadczenie że weźmiemy ślub. Sprawę pozostawił naszemu sumieniu.:baffled::baffled::baffled: No i ochrzciliśmy. Niestety do komunii nie mogłam iść. Bo grzech straszny popełniam.:-D:-D:-D:-D
Ale mówił że gdybyśmy mieli cywilny to już inaczej by na nas patrzył. Z każdym księdzem inaczej.
KasiaJ Właśnie, co modnego w tym sezonie? Da się to nosić przez pusystych?:-D:-D:-D
Kasia8118 Ja wyładniałam w ciąży (tak, tak wyładniałam) i po. Sama się nie mogłam na siebie napatrzeć. Także nie ma chyba reguły z tym odbieraniem urody.
BożenaM Życzę powodzenia w szukaniu pracy. Naprawdę nigdy nie chciałabym takich doświadczeń. :-( Ale głowa do góry. Poprzednio ci się udało. Teraz też Ci się uda:-)

Ostatnia edycja:
Witam z ranka!
Kurcze laski jak mnie boli lędzwiowy szok:szok:juz nie wiedzialm jak spac......a maly poszedł wczoraj bez kolacji spac bo mail znowu temp.i dziisja tsał o 6 wolal jesc:D:-)

CO do tych znajomosci to kurcze nie wierzylam z etak moze byc, 11lat znajomosi z PL posżło na marne:/:crazy:

A zwolnili mnie z Baildon firma zajmujaca sie robieniem katalogów z próbkami wykładzin!
Wczoraj po pracy wwieczorem dzownily do mnie dziewczyny co robia tam na pernamnt i powiedzialy ze pogłoski chodza ze wreszcie sie pozbyła Polki i nie musi byc juz zakazu rozmawiania w innych jez.Był tylko po PL:/

A co do Malego szkoły to tez tak myslimy zostac tutakj tylko do max 7 roku zycia.BO z PL zawsze mozna wyjechac, ale gorzej wrocic jak juz dziecko sie uczy gdzie in:-(dziej!

BożenaM to straszne co mówisz, z tym że pozbyli się Polki. Co to niby ma znaczyć. Ja w ogóle nie rozumiem dlaczego nas Polaków tak nie lubią. Przecież przyjechali tu też ludzie innej narodowości. Jakoś na nich nie ma takich nagonek.
Z tą przyjaciółką Ci współczuję. Na pewno przeżywasz. Zawsze boli jak ranią nas bliscy.

reklama
Hej z rana:-):-)

My już po śniadanku. Marcel siedzi całe rano w swoim nowym autku. Jak zszedł je zobaczyc to aż mu kopara opadła:-D:-D i tylko wsiada, wysiada, wsiada i tak na okrągło. Teraz zrobił sobie chwilę przerwy w trasie, siadł na kanapie i wcina ciasto:tak: ale zaraz znów rusza w drogę:-D:-D

Jakie plany na dzisiaj dziewczynki?? U mnie nudy jak zwykle:sorry::-D:rofl2:

Do góry