reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
za tydzien czasu bedziemy miec remont w domku tak powiedz nasz lanrod wiec wszystko co mamy w pokoju musze zniesc na doł katasrofa nawet łożka bedziemy spać chyba wliwingrimie bo nie wiem czy wiecie ale ja mieszkam na struchu a na pierwszym pierze mieszk siostra mojego pawla jest w domku wesolo:-):-):-)

reklama
noooo kurde jak się wreszcie pojawiam to nikogo nie ma!:-p ellloooouuu!:-):-):-)
doris- masz rację,tak tak ..ale już się powoli trzeba opanować,wszystko nadrobione;-);-);-)
tynia i wiki- ja ostatnio jechałam z jakąś laseczką w autobusie jak jechałam do Roksany..i moja Ala ją prawie zagadała jak wysiadłyśmy,bo się okazało,że to Polki:-D:-D:-D:-D
wiecie tak chodzę po tym centrum i doszłam do wniosku,że tu nic nie ma ciekawego:baffled::baffled::baffled:ze sklepów ma się rozumieć:happy:bo tak reszta to nawet nawet..:tak:

Do góry