reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

doris moj maz to bardzo uparty typ,czasami sie zastanawiam gdzie ja mialam oczy.
tylko nie wiem do czedo on chce wracac do PL.do mieszkania w malutkim pokoju u jego rodzicow,do jeszcze wiekszego kryzysu niz tu? masakra

reklama
doris78 u nas był proboszcz i też trochę się spóźnił ale to dla nas lepiej, bo R. musiał trochę dłużej zostać w pracy i myślałam że będę sama przyjmowała kolędę. Był ok 45 min.

sylwia.m ja też mam nadzieję że będzie piękna pogoda, bo mam ochotę na zakupy:-):-) Byłam w ostatnio w Bingley ale było tak zimno że wcale nie miałam ochoty nic oglądać. Adaś znalazł tylko dla siebie rolki

BożenaM do której szkoły chodzi Twój Marcel, bo zastanawiamy się nad przeprowadzką na bd4

doris78 chcemy ale boję się że Brighouse jest dla nas za drogie. Szukamy jakiej alternatywy. I oczywiście dobrej szkoły. I chyba katolickiej, bo wtedy w szkole będzie miał przygotowanie do pierwszej komuni.

AGNIESZKAUK-a czemu nie chcieli wam ochrzcic??slubu jeszcze nie mieliscie??czy tylko cywilny macie??
tutaj troszke ten proboszcz na luzie podchodzi,nie wymusza,u nas jak koleda miala byc to ksiadz najpierw zadzwonil i sie spytal czy jestesmy chetni a nie jak w polsce ,musowo trzeba bylo przyjac kolede:-)

reklama
Do góry