reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

HALINKA666-JA TEZ uwazam ze jakby te szczepienia byly w jakis sposob szkodliwe by je wycofali,:tak:ja szczepilam:tak:

Ale smęcicie dzisiaj dziewczyny normalnie szok nie ma z kim pogadasc dobrze że nie jestem gaduła to jakoś to przeżyje:tak:.Marta84 a co masz powody żeby się martwic?Czekasz na okres?
Kasia ty nie gadula:-D:-D:-Dpierwsze slysze:-D:-D:-D
Ja juz kupilam nocnik z Teletubisiami i wlasnie od jutra zaczyna nauke:dry::sorry2:
KATIN-no objadlysmy sie:-D:-D:-Dale ciasta im sie udaly:tak:
ROKSANA-NO za dlugo na spacerku nie bylissmy:-(
MARTA84-NO to moze Kasia8118 bedzie mial towarzystwo:-D:-D

reklama
My niedawno wróciliśmy z obiadku z okazji dnia mamy:-):-) Rafał mówił, że Marcel zapomniał dac mu kasę na kwiatka:-D
Teraz chłopaki poszli się kompac a ja mam już spokój na dzisiaj, hurraaaaa:tak:

A pogoda dzisiaj była okropnaaaa, brrrrrr:dry:

podobno w tygodniu jest lepiej bo jest mniej dzieci ja bylam w sobote kiedys i jak dla mnie to glosno odzwyczailam sie od czegos takiego:-):-) fajna nazwa kulkolandy ale jest tam super musze powtórzyc wypad:-D:-D

Kurczę mamna podwórku bezdomnego kotka, chyba bezdomnego. Od kilku dni koczuje u mnie na podwórku, śpi w komureczce. Obróżkę ma z dzwoneczkiem. Do domu jak przyjdzie to się bardzo boi. A dziś jest tak zimno:szok::-:)-:)-:)-(
Tynia i wiki Jeśli to jest to o czym mówi Aniteczka to tam jest limit czasowy 1,5 godziny. Faktycznie żeby było spokojniej to w tygodniu.
Katin niestety nie mam do Ciebie blisko :-(, jakieś 25 minut drogi piechotą. Do samego parki idę 10-15 minut.

HEJKA,i niedziela zleciala,a jutro zaczynamy wszystko od nowa,koniec swietowania . doris i co dobrego bylo dzis w pierogarni ,musze koniecznie tam kiedys zawitac

reklama
roksanna w PL tez mialam taki problem,tylko ja temu kotkowi dalam kilka razy jesc :tak:i on juz sobie nie poszedl tylko zostal z nami :-D taka cisz w domu dzieci spia,maz oddal mi komp.w koncu ,a ja ledwo siedze wiec uciekam spac,dobrej nocki

Do góry