reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

HALINKA666-JA TEZ uwazam ze jakby te szczepienia byly w jakis sposob szkodliwe by je wycofali,:tak:ja szczepilam:tak:

Ale smęcicie dzisiaj dziewczyny normalnie szok nie ma z kim pogadasc dobrze że nie jestem gaduła to jakoś to przeżyje:tak:.Marta84 a co masz powody żeby się martwic?Czekasz na okres?
Kasia ty nie gadula:-D:-D:-Dpierwsze slysze:-D:-D:-D
Ja juz kupilam nocnik z Teletubisiami i wlasnie od jutra zaczyna nauke:dry::sorry2:
KATIN-no objadlysmy sie:-D:-D:-Dale ciasta im sie udaly:tak:
ROKSANA-NO za dlugo na spacerku nie bylissmy:-(
MARTA84-NO to moze Kasia8118 bedzie mial towarzystwo:-D:-D

reklama
My niedawno wróciliśmy z obiadku z okazji dnia mamy:-):-) Rafał mówił, że Marcel zapomniał dac mu kasę na kwiatka:-D
Teraz chłopaki poszli się kompac a ja mam już spokój na dzisiaj, hurraaaaa:tak:

A pogoda dzisiaj była okropnaaaa, brrrrrr:dry:

podobno w tygodniu jest lepiej bo jest mniej dzieci ja bylam w sobote kiedys i jak dla mnie to glosno odzwyczailam sie od czegos takiego:-):-) fajna nazwa kulkolandy ale jest tam super musze powtórzyc wypad:-D:-D

Kurczę mamna podwórku bezdomnego kotka, chyba bezdomnego. Od kilku dni koczuje u mnie na podwórku, śpi w komureczce. Obróżkę ma z dzwoneczkiem. Do domu jak przyjdzie to się bardzo boi. A dziś jest tak zimno:szok::-:)-:)-:)-(
Tynia i wiki Jeśli to jest to o czym mówi Aniteczka to tam jest limit czasowy 1,5 godziny. Faktycznie żeby było spokojniej to w tygodniu.
Katin niestety nie mam do Ciebie blisko :-(, jakieś 25 minut drogi piechotą. Do samego parki idę 10-15 minut.

HEJKA,i niedziela zleciala,a jutro zaczynamy wszystko od nowa,koniec swietowania . doris i co dobrego bylo dzis w pierogarni ,musze koniecznie tam kiedys zawitac

reklama
roksanna w PL tez mialam taki problem,tylko ja temu kotkowi dalam kilka razy jesc :tak:i on juz sobie nie poszedl tylko zostal z nami :-D taka cisz w domu dzieci spia,maz oddal mi komp.w koncu ,a ja ledwo siedze wiec uciekam spac,dobrej nocki

Do góry