reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Tynia i wiki a byłaś już tam? Ja normalnie pierwsze słyszę. Tyle razy tam przechodziłam. Ja chodziłam na kulki na Cementary. A z której to jest strony? Masz dokładny adres? W przyszłym tygodniu chętnie bym się tam wybrała.

hej,dziewczyny:-) wieje dzis bardzo,:wściekła/y:i taki nijaki u mnie dzien matki,moze w maju bedzie lepiej:tak:przeciesz swietujemy podwojnie:tak:Mialam wczoraj gosci i dosc dlugo siedzielismy ,bo do 2 w nocy ,pozniej okazalo sie ze Hubert goraczkuje i nac zarwana:-(Bylysmy z Doris na dzien mamy w polskiej szkole,ciasta pojadlysmy :-D:-Dkawy braklo ,ale bylo mila:-D:-Dteraz jestem juz pomale dzemce:laugh2: i juz czuje sie dobrze:-) .roksanna wydaje mi sie ze do mnie tez nie masz az tak strasznie daleko,ja mieszkam zaraz kolo lidla przy Manchestr Rd.

reklama
Do góry