reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej ja tez sie melduje :-Dkawe dopijam i co dalej,oczywiscie sprzatac mam co ,ale gorzej z checia;-)wieje strasznie ,ja doszkoly musiala isc na nogach , jak polamane szlysmy:-DRoksana jak okaze sie ze to dziewczynka, sama zobacz ile masz kolezanek ,bedziesz dzielic:-D:-DAgnieszko a co u meza, jak wyglada sprawa z praca ,co mowia w agencjach ,daja choc cien nadzieji?wiesz kidy Dawid szukal pracy prawie miesiac,tylko tyle ze ja z dziecmi bylam jeszcze w PL

reklama
Ja tez sie witam. Pogoda dzis fatalna, u mnie wlasnie leje :-( My dzis pierwszy dzien bez babci i totalna anarchia. :szok: Maciek non stop wrzeszczy, ale chyba na raz mu ida wszystkie zeby. Naliczylam ich dzis 13, a dziasla ma strasznie spuchniete :-(

Jak Wam minal wczoraj dzien mamy? Ja dostalam od Kubusia sliczna laurke, ktora zrobil w piatek w szkole :tak: A popoludniu bylismy u landlordow na barbeque. Pojedlismy troszke ich specjalnosci, popilam troche winka i mnie bardzo potem glowa bolala :-( A Kuba tak sie wyszalal na dworze z dziecmi, ze zasnal potem u nich o 6 przed telewizorem i spal do rana. :-D

roksanna - to milo, ze sie az tak za mna stesknilas :tak:

doris - czyli polecasz te pierogarnie, to dobrze, bo czesto mi sie obiadu nie chce gotowac, to bede miala kolejna, tym razem swojska alternatywe :-) mozna od nich brac na wynos?

O rany za oknem pada deszcz co my będziemy dzisiaj robic:baffled:.Mój mąż ma wolne dzisiaj i jutro bo umarła jego babcia jakiś tydzień temu:-(.Jutro chyba skoczymy z małym do lekarza bo strasznie go wysypało i jakoś nie mogę tego zwalczyc:no:.Coś czuje że spędzimy dzień w domu bo gdzie tu isc w taką pogodę:confused:.

Witam Kobitki
Myślalam ze wyjde z mała na spacer,ale jak Kasia pisała lipa dzisiaj ze spacerku moze pózniej bedzie lepiej:-(
kasia 8118 a jak myslisz skąd ta wysypka?Jak by co to ja mam krople i maść na hydrocortyzolu,całkowicie bezpieczne. znasz kontakt;-)
AgnieszkaUK odpisałam Ci ale juz uciekłas :-(Masz wiadomośc na gg;-)

kasia.j dzięki za propozycje ale już tam byliśmy w zeszłym roku :tak: ale faktycznie fajne miejsce:tak:;-).Teraz chwilowo jesteśmy uziemieni bo czekamy na kolesia który ma nam naprawic okno w kuchni:tak:.

justysiak sama już nie wiem w Polsce nazywano to skazą a tu że niby to egzema :baffled::confused:.Czasem już ma ładną gładką skóre a czasami tak jak teraz jest tragicznie :szok:.No nic zobacze co mi powie lekarz a raczej co mi zapisze.Jak nie będzie chciał mi zapisac czegoś sensownego to zgłosze się do Ciebie:tak:;-).Może Ty mi jakoś pomożesz:-).

Hej:-)

położyłam już tego mojego łozuza spac, zrobiłam sobie kawkę to mam czas żeby coś napisac:-) Tylko nie wiem co:-p:-p:-p

Aaaa jak będzie ładna pogoda za jakieś dwa tygodnie to zapraszam na spotkanie do mnie:tak: Wczoraj wylicytowaliśmy trampolinę to dzieciaki będą miały gdzie skakac a my popijemy kawkę na ogródku:-)
Oby tylko pogoda była:baffled::baffled:

Ahaaa jeszcze jedno:-D:-D:-D dla tych co nie miały pewności czy carboot koło lotniska startuje w tą niedzielę - potwierdzam, że startuje:tak: mój mąż widział plakaty:tak:
Ja jadę i już się doczekac nie mogę:-D:-D:-D Jakby ktoś chciał to mogę zabrac ze sobą bo będę jechała sama (mąż jak zwykle w pracy:baffled:)

reklama
Do góry