reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej ja tez sie melduje :-Dkawe dopijam i co dalej,oczywiscie sprzatac mam co ,ale gorzej z checia;-)wieje strasznie ,ja doszkoly musiala isc na nogach , jak polamane szlysmy:-DRoksana jak okaze sie ze to dziewczynka, sama zobacz ile masz kolezanek ,bedziesz dzielic:-D:-DAgnieszko a co u meza, jak wyglada sprawa z praca ,co mowia w agencjach ,daja choc cien nadzieji?wiesz kidy Dawid szukal pracy prawie miesiac,tylko tyle ze ja z dziecmi bylam jeszcze w PL

reklama
Ja tez sie witam. Pogoda dzis fatalna, u mnie wlasnie leje :-( My dzis pierwszy dzien bez babci i totalna anarchia. :szok: Maciek non stop wrzeszczy, ale chyba na raz mu ida wszystkie zeby. Naliczylam ich dzis 13, a dziasla ma strasznie spuchniete :-(

Jak Wam minal wczoraj dzien mamy? Ja dostalam od Kubusia sliczna laurke, ktora zrobil w piatek w szkole :tak: A popoludniu bylismy u landlordow na barbeque. Pojedlismy troszke ich specjalnosci, popilam troche winka i mnie bardzo potem glowa bolala :-( A Kuba tak sie wyszalal na dworze z dziecmi, ze zasnal potem u nich o 6 przed telewizorem i spal do rana. :-D

roksanna - to milo, ze sie az tak za mna stesknilas :tak:

doris - czyli polecasz te pierogarnie, to dobrze, bo czesto mi sie obiadu nie chce gotowac, to bede miala kolejna, tym razem swojska alternatywe :-) mozna od nich brac na wynos?

O rany za oknem pada deszcz co my będziemy dzisiaj robic:baffled:.Mój mąż ma wolne dzisiaj i jutro bo umarła jego babcia jakiś tydzień temu:-(.Jutro chyba skoczymy z małym do lekarza bo strasznie go wysypało i jakoś nie mogę tego zwalczyc:no:.Coś czuje że spędzimy dzień w domu bo gdzie tu isc w taką pogodę:confused:.

Witam Kobitki
Myślalam ze wyjde z mała na spacer,ale jak Kasia pisała lipa dzisiaj ze spacerku moze pózniej bedzie lepiej:-(
kasia 8118 a jak myslisz skąd ta wysypka?Jak by co to ja mam krople i maść na hydrocortyzolu,całkowicie bezpieczne. znasz kontakt;-)
AgnieszkaUK odpisałam Ci ale juz uciekłas :-(Masz wiadomośc na gg;-)

kasia.j dzięki za propozycje ale już tam byliśmy w zeszłym roku :tak: ale faktycznie fajne miejsce:tak:;-).Teraz chwilowo jesteśmy uziemieni bo czekamy na kolesia który ma nam naprawic okno w kuchni:tak:.

justysiak sama już nie wiem w Polsce nazywano to skazą a tu że niby to egzema :baffled::confused:.Czasem już ma ładną gładką skóre a czasami tak jak teraz jest tragicznie :szok:.No nic zobacze co mi powie lekarz a raczej co mi zapisze.Jak nie będzie chciał mi zapisac czegoś sensownego to zgłosze się do Ciebie:tak:;-).Może Ty mi jakoś pomożesz:-).

Hej:-)

położyłam już tego mojego łozuza spac, zrobiłam sobie kawkę to mam czas żeby coś napisac:-) Tylko nie wiem co:-p:-p:-p

Aaaa jak będzie ładna pogoda za jakieś dwa tygodnie to zapraszam na spotkanie do mnie:tak: Wczoraj wylicytowaliśmy trampolinę to dzieciaki będą miały gdzie skakac a my popijemy kawkę na ogródku:-)
Oby tylko pogoda była:baffled::baffled:

Ahaaa jeszcze jedno:-D:-D:-D dla tych co nie miały pewności czy carboot koło lotniska startuje w tą niedzielę - potwierdzam, że startuje:tak: mój mąż widział plakaty:tak:
Ja jadę i już się doczekac nie mogę:-D:-D:-D Jakby ktoś chciał to mogę zabrac ze sobą bo będę jechała sama (mąż jak zwykle w pracy:baffled:)

reklama
Do góry