reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Marta84 spoko:-):-) Dorota ma taki sam więc pojadę do niej i sprawdzę w czym rzecz:-)
Dzięki za pomoc, przynajmniej kasę na telefon do polsatu zaoszczędziłam dzięki Wam:tak:

tynia jak nową to chyba najtaniej w ikei dostaniesz:tak:

halinka666 sorki, że ddopiero teraz, myślałam wcześniej żeby Ci odpisac ale skleroza nie boli:-D a więc ja szczepiłam:tak: według mnie przypadki opisane w internecie to są poprostu rzadkie skutki uboczne, ktore właściwie mogą wystąpic również przy podawaniu dziecku syropu:baffled::baffled: (przypadek Ewy Błaszczyk).
Zawsze istnieje jakieś ryzyko ale jeśli jest to szczepienie obowiązkowe a nie jakies tam zalecane przez firmy farmaceutyczne to znaczy że przynoszą one więcej dobrego niż złego:-)

Cześć dziewczynki
Doris chyba nie byłaś za długo na tym spacerku. Wieje strasznie.
Tynie i wiki Cieszę się że nie jesteś zła. Bo ja tu taka samiusieńka na tym BD7, wreszcie jest ktoś i do tego tak blisko. Powiedz coś więcej o tym alfabetycznym zoo.
Aniteczka rzeczywiście troszkę Cie nie było. A jak tam imprezka??
Kasia8118 Gdybyśmy miały codziennie na obiad frytki i pizze, na przemian z ciastkami i czekoladą to nie mogłybyśmy się skarżyć że te nasze dzieci niejadkami są;-);-);-)

roksanna1 - mielismy isc dzisiaj na obiad bo to dzien matki, ale mama dzisiaj przesiedzi w kiblu i przed Tv. Czuje sie fatalnie, ale przejdzie. Dzieki za troske.
Dziewczyny a Wy jak dzisiaj spedzacie czas:confused:

reklama
Marta84 jak na razie to ja tylko przeglądam:tak: ale jak na coś się zdecyduje to dam znac.Tak jak pisałam wcześniej to nie jestem zdecydowana czy chce nowy czy używany wózek :baffled:.A mój mąż nie ingeruje w te sprawy a mi to na rękę bo co mu do tego skoro na spacery w sumie i tak sama chodzę to mi musi byc wygodnie prowadzic wózek a nie jemu:tak:;-).

Do góry