reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

KATIN-a najedlismy sie niezle:-Dja wzielam sobie pierogi mieszane,Kuba zjadl schabowego ,z ziemniakai z cebulka i burakami,Dawid zupke kalafiorowa-ktora mu Kuba zjadl:-Da Janusz hm...zjadl porcje pierogow,sobie wzial jeszcze pampuchy z takim devolajem i z sosem takim pysznym .Bardzo dobre tam jedzonko maja ,polecam:-)i w sumie nie drogo za tyle dan zaplacilismy 17 f,to chyba niezle ,co??

reklama
Ja chce uciekac a tu zaczyna sie cos dziac:-D to bardzo tanio,no i jaki jedzonko:-p mniam,jak idziemy cos zjesc to rachunek zawsze jest kolo 30f,:tak: wiec napewno w tygodniu tam bede

Witam wieczorem
Ja tez dorwalam sie dopiero do laptopa. Moj maz mial nowe wyzwanie. Tym razem rozbrajal tom toma jedyne 6h. Kasia mozecie przyjechac ze swoim bo moj podobno ogarnal temat:-D
doris78 - jak tylko moj zoladek sie uspokoi to koniecznie musimy sie tam wybrac:tak: A moze jakis obiad z facetami w weekend:confused:
roksanna - Ty to uwazaj na te kotki. Nasza znajoma tak dokarmiala a latem do domu zwalilo jej sie 15 kociat z 4 kotkami :-D:-D:-D

witam z ranka
nie wchodzilam tu ze 3 dni a tu tyle napisane :szok::szok::szok: musze "troche" nadrobić
mojadzidzia 3Marsland street, WF1 4PD, Wakefield to jest ten adres o ktorym pisałam... jesli on nie bedzie miał to sie go zapytaj czy nie wie kto moze miec... napewno poleci kogos ;-)

ja juz czuje sie znacznie lepiej... jeszcze troche w gardle drapie ale jest luzik. Alexowi idą kolejne ząbki:-) troche mnie dziwi że to znow dolne zęby:baffled: myslalam że teraz wyjdą mu na gorze:confused::sorry2: najbardziej smiac mi sie chce bo młody stara sie zebrac do raczkowania:-D tak to nieporadnie wyglada, że aż mi go szkoda:sorry2:
oki uciekam zrobic sobie kawke

Hej to i ja się przywitam:tak:.U mnie dzionek zaczął się kiepsko:dry: mały wstał pierwszy i zrobił inwentaryzacje w kuchennej szufladzie i wszystko wywalił na podłogę a na wykładzinie w pokoju wylał picie:crazy:.No to miałam co robic z rana:confused:.No nic jakoś tro przeżyje dawno nic nie wywinął :tak:.Teraz je drugie śniadanie i ogląda program dla dzieci:tak:.Oj jak mi się dzisiaj nie chciało wstac masakra:baffled:.nefretete fajnie że czujesz się już lepiej:tak:.Marta84 jeżeli chodzi o obiadek rodzinny to my odpadamy bo jeszcze troche i szykuje się do wyjazdu :tak:.

Czesc laski:-):-):-)
ALe pizdzi na dworzu:szok::szok::szok::szok:do szkoly pojechalam samochodem ,bo bysmy nie uszli:no:
KATIN-no tez mi sie wydaje ze cena byla przystepna,bo to byly jednak 5 dan:tak::tak::tak:
nefretete-oj te zeby roznie wychodza,Dawid ma u gory juz 6 zebow,a na dole tylko 2:baffled::baffled:

Dobra lece odkurzac bo cos brudno w domu sie zrobilo:-):-)

witam w poniedzialkowy wietrzny dzien.jakos wczoraj nie mialam weny nic pisac:-( chyba nie najlepiej w glowie sobie mysli poukladalam.mam nadzieje,ze ten tydzien przyniesie jakies dobre wiadomosci.ta pogoda coraz bardziej mnie dobija. weekend w pracy to teraz moim krolestwem bedzie kuchnia:-D:-D zaraz zabieraz sie za robienie salatki(mam taka ochote na salatke):-D mezus pojechal do rzezni( tam jest o wiele tansze i samczniejsze miesko,nawet polowe swini mozna kupic) takze przywiezie miecho na obiad(niewiem ,ale chyba bez miesa bym nie wytrzymala:-p:-D.

reklama
Cześć
Rzeczywiście pogoda nastraja :-(, ale to chyba dobrze, będzie dziś na forum tłoczno:-D:-D:-D.
Ja tego kotka powoli oswajam, ale obawiam się, że może być czyjś, bo ma obróżkę. Moja Mati wniebowzięta. Miałyśmy kotka w Polsce ale przed samym wyjazdem gdzieś mi się zapodziała. Nie wiem co na to landlord?
Marta 84 ja miałam w Polsce kotkę i zanim ją wysterylizowałam zdążyłam wychować ze 4 mioty. Wesoło jest wtedy w domu.
Doris rzeczywiście 17 funtów to nie dużo za taki obiad, może i my się kiedyś wybierzemy jak się mamusi nie będzie chciało gotować.

Do góry