reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej dziewczyny my już po ryneczku:tak:.Nic ciekawego nie kupiliśmy same drobiazgi :tak:.Pogoda fatalna wieje jak diabli:crazy:.Kurcze jeden wózeczek wpadł mi w oko zresztą znajomym co z nami byli też bo też spdziewają się dzidziusia:tak: i tak razem oglądaliśmy wózki i inne akcesoria dla dzieciaczków:tak::-).Tylko cena nie była fajna:no:.Sama jeszcze nie wiem czy chce nowy czy używany muszę to jeszcze przemyślec:confused:.

kasia8118-Ty już się nad wózkiem zastanawiasz:szok::szok::szok::-D:-D
spoko jeszcze tylko z 7 miesięcy przed Tobą..coś napewno wyrwiesz ciekawego:-):-):-)
a jak tam masz jakieś mdłości czy cuś?:baffled::confused:
ja nie miałam w żadnej ciąży ale raz mi tylko jajecznica nie podchodziła tylko rano jak mężulek mi usmażył z cebulką,ale nigdy nie wymiotowałam:tak:

Marta84 jak to nie jest problem to może byśmy was kiedyś odwiedzili z mężem bo mój mnie molestuje o spotkanie z wami bo niby twój mąż ma jakieś nowe mapy do nawigacji i chciałby sobie przegrac bo nasza nawigacja już nam ostro szwankuje na trasie:tak:.

Hej dziewczyny!!!
chyba mnie rotawirus zlapal. Czuje sie fatalne biore nifuroksazyd moze sie chorubsko nie rozwinie.
sylwia.m - akurat takiego co trzeba nie moze znalezc, ale moze ktos z Twoich znajomych ma ten sam tekoder - sprawdzisz kabel. Jak w tym tkwi problem to zamowisz z ebay albo przywiezie Ci z Polski.

reklama
Do góry