reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej dziewczyny my już po ryneczku:tak:.Nic ciekawego nie kupiliśmy same drobiazgi :tak:.Pogoda fatalna wieje jak diabli:crazy:.Kurcze jeden wózeczek wpadł mi w oko zresztą znajomym co z nami byli też bo też spdziewają się dzidziusia:tak: i tak razem oglądaliśmy wózki i inne akcesoria dla dzieciaczków:tak::-).Tylko cena nie była fajna:no:.Sama jeszcze nie wiem czy chce nowy czy używany muszę to jeszcze przemyślec:confused:.

kasia8118-Ty już się nad wózkiem zastanawiasz:szok::szok::szok::-D:-D
spoko jeszcze tylko z 7 miesięcy przed Tobą..coś napewno wyrwiesz ciekawego:-):-):-)
a jak tam masz jakieś mdłości czy cuś?:baffled::confused:
ja nie miałam w żadnej ciąży ale raz mi tylko jajecznica nie podchodziła tylko rano jak mężulek mi usmażył z cebulką,ale nigdy nie wymiotowałam:tak:

Marta84 jak to nie jest problem to może byśmy was kiedyś odwiedzili z mężem bo mój mnie molestuje o spotkanie z wami bo niby twój mąż ma jakieś nowe mapy do nawigacji i chciałby sobie przegrac bo nasza nawigacja już nam ostro szwankuje na trasie:tak:.

Hej dziewczyny!!!
chyba mnie rotawirus zlapal. Czuje sie fatalne biore nifuroksazyd moze sie chorubsko nie rozwinie.
sylwia.m - akurat takiego co trzeba nie moze znalezc, ale moze ktos z Twoich znajomych ma ten sam tekoder - sprawdzisz kabel. Jak w tym tkwi problem to zamowisz z ebay albo przywiezie Ci z Polski.

reklama
Do góry