reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hmmm kasiu jakby to ladnie ujac moj jarek to jedynak wiec wiesz taki mami synus ;/ jego mamusia nie suszy mu glowy o nic hehe
zreszta on wizyta mamusi nie ma jak byc zmeczony bo oni prawie wcale sie nie widza on pracuje codziennie do 6.30 a jak ma wolne to wymyslil sobie jakas fuche i wtedy to wraca do domu po 21 wiec ja nawet z nim nie gadalam juz od 4 dni, zreszta szkoda gadac lece do krzykacza

reklama
haha:-D, moi tescie wyjerzdzaja jutro , ja nie jestem nimi zmeczona bo mieszkaja klka dmow dalej u meza siostry.
ale za to jetsem zmeczona mieszkaniem z rodzicami, mimo ze mamy duzy dom, zawsze cos nie tak. Dobrze ze za miesiac jedziemy do Polski to odpoczne:tak::-)

czesc dziewczatka

niunka i kasiek83 - wasze dzieciaczki sa w tym samym wieku, teraz zauwazylam na waszych suwaczkach. Bardzo fajnie :-).
buziaczek1626 - ja tez jestem lipcoweczka 2007, pozdrawiam. Czy Twoja Malutka pelza po podlodze? bo moj Dawidek szaleje jak wariat byle do przodu!
pozdrawiam :-)

Hej dziewczyny.Melduej ,ze u nas ok, nie zabawię jednak długo bo komp jestzepsuty.
Zawirusowała się łazja i Michał do serwisu oddał a do Was piszę z koleżanki kompa , którego nam na wieczór pożyczyli. Kochani Ludzie...
U na sok, czujemy się dobrze i odpoczywamy.Dzisiaj szaleńswto było i 3 torby ubrań nakupowałam dla Marysi. Jak tylko będe miała swojego kompa zaraz wkleje zdjęcia bo cykałam.
Całuski i jakby coś prosze o kontakt przez komórkę. Papa

cfcgirl - super ze z Wami juz wszystko w porzadku :-) kazda z nas przechodzila przez to slodkie szalenstwo kupowania ciuszkow i innych rzeczy dla malucha :) tylko ze te malenstwa strasznie szybko rosna (Macius urodzil sie i tak duzy, pare rzeczy bylo za malych, a z innych juz mi wyrosl :-()

jasmina - moj Kubus tez fajnie pelzal, czolgal sie jak zolnierz na poligonie, wystarczylo go polozyc na ziemi i juz wyrywal do przodu :) a potem sie nauczyl raczkowac na swoj sposob z pupa do gory, nigdy na kolankach (jak pajaczek :))

A Macius jest jak na razie bezproblemowy, spi, je i kupki wali :) przesypia srednio po 2 godziny wiec mam czas dla siebie i Kubusia, zrobil sie towarzyski, nie chce sam juz byc w pokoju wiec asystuje nam w wozeczku w kuchni, bardzo lubi spacerki,wiec jak to tylko mozliwe to wychodzimy na zewnatrz, a jak pada to sie ubieramy,otwieram drzwi do ogrodu i tak sobie siedzimy w salonie :) wtedy potrafi spac nawet 3 godziny.

Wlasnie sie zaczyna wiercic w wozeczku, idziemy na jedzonko :)

Cesc wszystkim mamom z Shipley oraz okolic .Mam na imie Marta i jestem mama poltora rocznej Victori .Mieszkam w Sipley od 3 lat .:-) Piszcie do mnie

hej
Witamy nowa kolezankie:-), ale nas sie zrobilo duzo:tak:

Dzis tescie wrocili do Polski i zrobilo sie cicho,:-(no ale za niedlugo my ecimy.

Dzieczyny zaczol sie styczen i zaczynam powoli myslec o naszym slubie koscielnym i chrzcinach w Polsce. Lecimy do Polski 20 lutego i sama juz nie wiem jak sie z tym wszystkim uporam. ZA duzo wszystkiego , nie wiem nawet co zabrac ze soba do polski,
Czeka nas mnostwo spraw do zalatwiania , meldunek i wyrobienie paszportow dla mnie i Szymka, papiery do slubu, az sie boje.
No i suknia i dodatki i takie tam , mowie wam mam glowe pelna ze az boli:wściekła/y:

Kasiu 83 , co ty kochana za wazne rzeczy czy dokumenty zabralas, jakie robilas Michasiowi badania, jakie dokumenty sa potrzebne w polsce.

Nie mam pojecia co wziasc. Tym bardziej ze jedziemy na dwa lub trzy miesiace.:tak:

Piszcie co tam u was.
Cfcgirl - jak twoj brzusio urosl???????? Wklej fotkie.

papa

czesc dziewczyny
witam nowa kolezanke :-) uff juz nie jestem ostatnia nowa :-)

Wyrabialam paszport Dawidkowi jak mial trzy miesiace. Tam trzeba wpisac kolor oczu.... wpisalismy kolor oczu szary, a teraz Dawid zrobil nam psikusa i jego oczka sa brazowe :-). Mam nadzieje ze sie nie przyczepia na lotnisku....:szok:

reklama
Witamy nowa kolezanke :-)

Niunka - jesli chodzi o chrzciny, to tak jak napisalam Kasi trzeba miec papierek od proboszcza z BD, wszystko Ci ksiadz powie co potrzeba do slubu i chrzcin. A najwazniejsze to to, czy chodziliscie na "lekcje".

Wlasnie sie skonczylismy pakowac i jedziemy na wycieczke do Londynu. W poniedzialek mamy spotkanie w sprawie paszportu i przy okazji odwiedzimy znajomych.

A tu zdjecie paszportowe Maciusia, sama zrobilam :)
Album/11.01.08 - Jakub i Maciej Jaroccy (www.rodzinka.info)

Pozdrowienia i milego weekendu.

Do góry