reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Ale jestem dzisiaj zmęczona i senna chyba zaraz się wykąpie i wskoczę pod kocyk i coś poczytam bo wy tu dzisiaj strasznie się obijacie:wściekła/y:.Marta84 daj znac czy środa nadal aktualna a jeżeli tak to o której spotkanie:confused::baffled:?agnieszkaUk słodka ta twoja mała lalunia:tak:;-).

reklama
Dorota dokładnie:tak:

Kasia8118 we mnie też się wszystko gotuje ale tak się składa że mam upartego męża i jeśli nie chcę za każdym razem ręki pierwsza wyciągnąc to muszę zacisnąc zęby:tak:
Tym razem na pewno nie odpuszczę:no:

Dziewczyny ratunku:baffled::baffled::baffled: Strasznie bolą mnie plecy. Ostatnio połamało KasieJ ale się nie udziela. Poradzicie mi jakąś maść rozgrzewającą, do kupienia tutaj? Normalnie starość nie radość:szok::szok::szok::szok:. W niedzielę poszłam na kulki trochę się poruszałam, spociłam i już w niedzielę mnie troszkę bolało. A dziś sobie polepszyłam poszłam na spacer, dłuuuugi i chyba ..........
jestem za stara na takie forsowania bez rozgrzewki:-D:-D:-D:-D:-D:-D
AgnieszkaUK chętnie bym dołączyła ale plecy mi nie pozwolą.
4muchy i Doris (4maluchy też fajnie ;-);-);-)) dowiedziałam się o tych spotkaniach od panie która przychodzi na nasze środowe warsztaty. Są w soboty po południu po 12 chyba ale nei wiem czy zawsze. Wszystkiego się dowiem w sobotę. Chyba, że któraś chce ze mną się udać w sobotę?:happy::happy::happy::happy:
Ja bym wogóle tych "4maluchów" nie zauważyła gdybyś nie zwróciła na to uwagi.
SylwiaM u mnie wystarczy że jedno się krzywo spojrzy na drugiego bez słowa i już awantura gotowa. A cichość w domu to ja przeważnie utrzymuje.

ROKSANA-moja kuzynka kiedys kupila tutaj takie plastry rozgrzewajce i sobie bardzo chwalila ,a kupila je w jakims funciaku:-):-)ale napewno w aptece dostaniesz:tak:
KASIA8118-a jaka ksiazke czytasz???

Dziewczyny nie wiecie ile tutaj biora dziewczyny za tipsy??bo tak mysle czy sobie nie zrobic takich krotkich jakis:sorry2::dry::dry::dry::dry::sorry2::dry::sorry2:

roksanna1-Voltaren-polecam ,mnie czesto plecy bola,ale dlatego ze mialam znieczulenie zewnatrzoponowe przy porodzie.czasmi jak mnie zlapie to nie moge Nikoi podniesc:-( i wtedy maz mi plecki smaruje:-). pomaga.jest w patsonie i kosztuje ok ł8,ale sa inne-tgansze tj.ketonal i ketoprom,chyba ok ł5

Załączniki

• klucha 010.jpg
    klucha 010.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 24
Dorota nie rób sobie tipsów bo będziesz żałowac:tak: Mówi ci to doświadczona siostra;-)

Nie działa mi polsat cyfrowy:baffled: kto mi powie dlaczego???

doris78-moja kolezanka pracuje w Hallmarku i mowilami kiedys, ze jest tam dziewczyna co robi typsy,chyba ja dobrze pamietam za ł30

Załączniki

• spie 002.jpg
    spie 002.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 21
AgnieszkaUK jak klikniesz na ustwienia (u góry w różowym pasku) to potem po lewej stronie będziesz miała listę opcji różnych. tam kliknij na "edytuj sygnaturę" i tam wklej sobie zdjęcie malutkiej:tak:
Będzie Ci się ono już zawsze wyświetlac:tak: Tym sposobem co robisz teraz to niedługo wyczerpiesz limit załączanych zdjęc:baffled:

reklama
:-):-):-) widac,ze poczatkujaca jestem:-):-)
dzieki za podpowiedz:-).

ale jest problem bo zrobilam jak mowilas,wkleilam zdjecie Nikolki do sygntur i nic sie nie wyswietla:-(

Do góry