reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
tam jest na dole taka opcja "obrazek wsygnaturze". kliknij "przeglądaj" a potem kliknij "podgląd sygnatury"
Jak wyświetli się zdjęcie to wtedy kliknij "zapisz sygnaturę" a jak nie wyświetli się to ja już nie wiem jak ci pomóc:-D

4maluchy- witaj na forum:-D:-D:-D;-)
Sylwiam- ja nie dostaje zadnych potwierdzen- tyle ze widac na koncie ze zaplacilam. Ja tez mam ochote z moim sie zgrzytnac bo mam o co ale kurka glupio tak przed wyjazdem:dry::rofl2:
Roksanna1- ja tez uzywalam tych plastrow i mi pomogly- kup takie z ibupromem:tak:
Doris78- dla kogo autko? Dla Janusza?
Kasia8118- wyspij sie troche za mnie bo ja to jak zombi chodze przez te pobudki malego:szok:

A ja juz spakowana- dzieki liscie zajelo mi to 5min i jutro fruuuuuuuuuuuuuuuuuu

Dzięki dziewczyny za rady, jutro albo ja się wybiorę albo wygonie Łukasza. Plastry stosowałam raz w Polsce i o ile pamiętam to strasznie piekło:szok::szok::szok::szok:
Sylwia może nie zapłaciłaś :confused::confused::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, jaki masz komunikat?
Ampar ale Ci dobrze :happy::happy::happy::happy:
Doris możesz sobie niechcący zniszczyć paznokcie.
AgnieszkaUK wprawisz się

Roksanna jak wejde na swoje konto w internecie to pokazuje że mam 0,00 do zapłaty i 45,00 wolnych środków więc to chyba nie jest to:no:
Komunikat nie pokazuje mi się żaden. Nie ma obrazu i głosu, wczoraj tylko obrazu nie było:baffled: a na tym pasku informacyjnym nie pokazuje jaki program leci ale pokazuje jaki będzie następny i według niego jest godzina 4 nad ranem:szok::crazy:

Hej Marta a ty nie mialas leciec w srode??:baffled::baffled::baffled::confused::confused::confused:No to zycze Ci szczesliwego lotu i szalej w tej Polsce te pare dni:tak::-)
A auto to ogladamy dla mnie,ale jak na razie to nie ma takiego co by mi odpowiadalo:-D:-D:-Dnie chodzi glownie o to,ze zamierzamy w wakacje jechac do Polski autem i szukamy troche wiekszego ,zebysmy sie mogli zapakowac:tak:no i taki zeby mi Kuby rower wszedl do bagaznika jak jade do parku:tak:

reklama
Witam Laseczki z wieczorka!
Jak zwykle rozpisane:).
Witam nowe Panie ktorych jeszcze nie maialm okazji rpzywitac!:tak:;-)

Ja własnie oczekuje na powrót małzonka z pracy tak wiec mam chwilke:).
Któraś z WAS pisąła o topsach, to u mnie w pracy sa dziewczyny które robia w zakładzie <dorabiaja> to biora 15Ł, bo bez certyfikatu Panie z certyfikatem biora 20-30 ale to juz takie naprawde przyozdobione itp....a no i akrylowe.

A własnie ja w zesłżym tyg tez kupilam sprzet do ipsów ale robie żelowe:):-D:tak:pierwsza moaj klientka to moja """biedna""mama , biedna bo nigdy w zyciu nie mial ipsów i pierwsze 2 dni nie mogla sie rpzyzwyczaić:-D:-D:-D, a wzielam sie za to zeby jak Ona pojezie i ni bd pracowla zebym znudów nie padła.Zawsze to ktos wdepnie i zcas troche zleci.

A własnie dziwczyny nie wiece czy ktos nie chchialby doroic bo prawdopodobnie bd miala okazje dłuzej porpacowac i bd potzrebowlaa kogos do mlaego dosłownie w jednym tyg do zaprowadzenia go do rpzedszkal i odebrania posiedzenia z nim do ok.15 a w drugim tygodniu od ok.13.30 - 17.30. Mąz rpacuje na zmany i dlatego co 2 tydzien tak.A cena do uzgodnienia.Nie znam tu duzo ludzie dlatego pyatm WAS moze macie jakies osoby godne polecianiea!Ja mieskzam na BD 4 na Bierley!

Do góry