reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

no zdjecia udalo mi sie wstawic ale te podluzne suwaczki:confused::confused::confused:hmmmm niewiem:crazy:
roksanna1-nołukasza pamietam jak jeszcze w pracy z brzuszkiem chodzilam,ale wtedy to nie mielismy okazji razem pracowac,wtedy to ja bylam gwiazda i sie nie przepracowywalam:-):-):-),no ale ten weekend pracowalismy razem-na jednej linii:-):-). tylko dzieki robertowi aniteczki1981sie zgadalismy ze jestem z forum.i wszystko jasne:-):-):-) jaki ten swiat maly:-D:-D

reklama
dziekuje 4maluchy za podpowiedz:-)jejeu teraz sie bede szkolic na forum az mi wyjdze:-) no dobra zdjecie weszlo ale suwaczki, hhmmmm dalej mi ciemno:-)

Ostatnia edycja:
AgnieszkaUk ja meczylam sie dwa dni,okazalo sie ze wszystko robilam tak jak nalezy ,tylko to czsami tyle trwa:wściekła/y: jezeli masz gotowy suwaczek,skopiuj link pod suwaczkiem ten ;bbc code ,wejdz na forum i w ustawieniach,odszukaj edutuj sygnature,wklej ten link w puste miejsce na post,i wyslij,powodzenia;-)

to jak jutro z tym spacerkiem??????

Załączniki

• klucha.jpg
    klucha.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 19
Hej ale tu dzisiaj spokojnie:baffled:.No my też dzisiaj sporo czasu spędziliśmy na spacerku żal było siedziec w domu:tak:.agnieszkaUk ja jurto nie dam rady raczej wpasc do Lister Parku bo mam coś do załatwienia z mężem :tak:ale jak pogoda by dopisała w czwartek lub piątek to chętnie;-):tak:.

Sprawę załatwiłam pomyślnie:tak::-) Troche mi zeszło bo była straszna kolejka, potem dostałam numerek i dalej czekałam. Okazało się, że to ja popełniłam błąd ale na szczęście pieniążki się odnalazły i sprawę wyjaśnili:tak:

Ampar ja wszystkie rachunki płacę przez neta i zawsze potem dostaję maila z potwierdzeniem zapłaty. Nigdy ich nie kasuję tak na w razie co.

My się dzisiaj z mężem zczepiliśmy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pewnie znowu będzie tydzień ciszy:baffled::baffled: A poszło jak zwykle o głupotę:sorry2:

4muchy-bardzo cie przepraszam,tak to wlasnie jest jak chce sie zrobic cos na szybka i w dodatku bez okularow:-D:-D:-D

sylwia m-u nas tez przewanie idzie o glupoty:-D.oboje jestesmy uparci:-D

widze ze na jutrzejszy sapcerek pojde sama:-( trudno ale sa przeciez jinne dni:-)

Załączniki

• dzis 010.jpg
    dzis 010.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Ale sie usmialam z tych 4MALUCHOW:-D:-D:-D
AGNIESZKAUK-ja tez czasem jakos zle napisze:sorry2::dry::dry:ale potem jest smiesznie:-D:-D
Ja tez bym sie chetnie z Toba spotkala,ale jutro nie dam rady:-(jutro maz ma wolne i chyba pojedziemy auta jakiegos szukac:tak:
Twoja mala jest super:-)a w tych okularach wyglada fajnie:tak:
SYLWIA-a co to byl za blad,pewnie zaplacilas zamiast coucil tax cos innego,tak??
A przewaznie sa klotnie o byle co:-)u nas tez tak jest:-D:-D:-D

Do góry