reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hejka z rana:tak:;-)Ja wlasnie pije kawe :-)Olivka spi a Abi jak to Abi ciagle w ruchu :-Dhehe
Olivia ma biedna katar i wkurzam sie bo one go maja na przemian jak Abi sie skonczy to Olivia go lapie ...

reklama
Hej ,pogoda naprawde fajna ,tylko juz sa zmiany.Bylo sloneczko ajuz go nie ma:-(Juz rano obiecalam dziecia wyprawe na plac zabaw,jak wroca ze szkoly.Pogoda juz nie raz nas tu zaskoczyla:tak:A teraz zabieram sie za sprztanie bo dzieja sie cuda w moim domu,wszystko lezy nie na swoim miejscu:rofl2:

KATIN-no ogoda tutaj potrafi byc zmienna,ja tez sie wkurzam jak rano swieci slonce apotem popoludniu jak chce wyjsc na dwor to pada:wściekła/y:

OLESKA-tak jest zawsze z dwojka dzieci,na zmiane choruja:-D:-D:-D
KASIA8118-NO nie zabardzo robi,ale przynajmniej siedzi na nocniku,a chce kupic mu grajacy ,zeby zakumal o co chodzi ,mam nadzieje ze pomoze

A ja wczoraj wieczorem zjadlam jablko i jogurt:-D:-D

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki
ampar3 dzieki za sobotni imprezke... bylo nam naprawde bardzo milo:-D
wczoraj jak dojechalismy po obiadku to pierwsze co zrobilam... zdjelam ciuchy i w szlafrok przed tv na chwilke i z mlodym poszlam spac:szok::sorry2: jakos sie cholercia wyspac nie moge.
dzisiaj naprawde ładna pogoda i z checia wyszla bym na spacerek do miasta ale moj kochany zapomnial mi karty zostawic:wściekła/y: siedzimy dzis w domku i odpoczywamy.

Nefretete ale za spacerek nie trzeba płacic;-):-D:-D

Mój ancymon poszedł spac a ja wcinam ciastka i czekolade:-p Jak wstanie to jedziemy na foster sqare do revenue kłócic się:wściekła/y::wściekła/y: Przysłali mi wezwanie do sądu o niezapłacony council tax. Zadzwoniłam i okazało się, że zgubili płatnosc za listopad:baffled: a ja mam mailowe potwierdzenie więc musiałam wydrukowac i teraz jechac im pokazac bo debile mają bałagan w papierach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sylwia.m my tez ostatnio z nimi walczymy .przyslali pismo ze wstrzymuja nam rodzinne,bo nie maja zadnych dowodow ze sa tu dzieci ,a do polskiego urzedu wysylaj pisma zeby sprawdzic czy my tam przypadkiem nie pobieramy tez kasy,oczywiscie zadnej odpowiedzi z PL nie dostaja wiec nas gnebia,ze to my musimy zalatwic.Na dzien dzisiejszy dostali od nas adres szkoly,przychodni moze sami sobie to sprawdzo.ze my jednak tu jestesmy

Hej
Doris78- zapomnialam ci powiedziec ze nie maja tych nocnikow wiec nawet nie wiem czy dasz rade zamowic bo to chyba tylko z tej siedziby idzie
Sylwiam- mi w komputerze podaje tylko wydruk z 3 ostatnich miesiecy takze jeszcze mialam ganianie i uzeranie sie w banku bo za wode mi cos takiego przyszlo:wściekła/y:
katin- brawo widze dwa suwaczki:tak:;-)
kasia8118- ale sie objadlas wczoraj :-D:-D:-D Ja zjadlam 2 gofry z cukrem pudrem:szok:

Ja jeszcze nic nie spakowalam ale mam juz liste wiec to chyba polowa sukcesu:-D:-D
I nie wiem o co chodzi z szymonem. Niezaleznie o ktorej go poloze wstaje okolo 6:wściekła/y::angry::no::confused:

reklama
nareszcie chwilka:-) po pracowitym weekendzie:-)
dziewczyny ratujcie jak wstawiacie suwaczki, bo ja naprawde nie wiem:crazy::crazy::crazy: juz chyba wszystkiego probowalam.
musze sie wam pochwalic:-):-):-):-) dzis dolaczyl do nas 4 zabek,ale sie ciesze:-):-) w weekend prawie nie spalam,a w pracy ledwo co stalam.

a moze jutro ktoras z was miala by ochote wybrac sie na spacer po lister parku??mam ochote na spacerek,ale w towarzystwie;-)
namawiam,bo dzis piekna pogoda to jutro napewno tez tak bedzie-wierze.

dzis towarzyszylam kolezance na usg i wszystkie wspomnienia wrocily:-)az mi sie milo na serduszku zrobilo:-):-):-)

Załączniki

• DSCF0322.jpg
    DSCF0322.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 23
  • klucha 009.jpg
    klucha 009.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 23
Do góry