reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

UlciaC ja pierwsze buciki dla małego miałam z Polski :tak:.Mój Krystian zaczął dosc pózno chodzic więc i rozmiar nie był taki malutki więc kupno bucików nie było takie trudne:tak:.Co do sklepu co polecają dziewczyny to waktycznie słyszałam raczej same dobre opinie więc warto zebys się tam wybrała i sama sprawdziła co i jak:tak:;-).

reklama
Doris dzięki. Tak myślałam. Z Anitą raz jechałyśmy tym autobusem, ale jak sprawdzałam na mapie w internecie to go nie było tam i zdębiałam.
I przyznaje forum wciąga.

Witam wszystkich wieczorkiem .Przepraszam ze nie pisalam ale u mnie zamieszanie z lekarzami .Jak tak to sie nikt nie odzywal przez 2 miesiace a pozniej raptownie wszyscy naraz .Niedawno widzialam sie z moja polozna pierwszy raz i przegapili mi jedne usg czym bylam zalamana .W piatek bylam w szpitalu u lekarza od ciecia cesarskiego bo z Kuba mialam cesarke to z drugim dzieckiem moge sobie wybrac czy chcem rodzic naturalnie czy chcem cesarke ale chyba zdecyduje sie na ciecie .3 .04 wrescie moje pierwsze i chyba ostatnie usg nie moge sie doczekac a miedzy czasie Kuba dostal wezwanie na szczepionke MMR1 mial juz jedna dawke w Polsce jak mial roczek ,zastanawiam sie czy go zaszczepic tu juz tyle slyszalam o tej szczepionce ze glowa boli .Dziewczyny zazdroszcze wam tych spacerkow ja biedna sama chodze ,chetnie bym sie spotkala ale do lister parku mam kawal drogi predzej do bowling parku (nie wiem czy dobrze napisalam) tam to 10 minut i jestem .Blisko tez mam na plac zabaw kolo piekarni na bd5 bo tylko przez park ale samej to nawet tam mi sie nieraz niechce isc moze kiedys sie wybiore na wasze spotkanka ale nie wiem kiedy .

O i w niedzile sie laski rozipsały całkiem całkiem:]:tak:

My w ostatecznosci dzisiaj wyladowlaismy w Withby.Pogoda nomalnie stworzona na zwiedzanie, mały wszedzie na nogach nie narzekał z eGo bola czy cos, normalnie nie dopoznaina:)
Pozatym bardzo nam sie tam spodobało, ale ludzi tyle byłe ze :szok:ledwie sie miescili na drogach, chodnikach itp....jednym zdaniem "Jak nie wiesz gdzie jechac , plecamy Withby!":]
Pozdawiam buzisakuje do nastepnego razu bo jutro znowu praca i nie wiem kiedy wdepne tutaj!:-D

Witam wieczorkiem ,w kazdej wolnej chwili walczylam z suwaczkami ,i nic.mysle ze wszystko robie dobrze,moze po prostu tak to dlugo trwa .:wściekła/y: roksanna1.cos w tym jest bo ja tez moze malo jeszcze pisze ,ale lubie wiedziec co sie tu dzieje:tak: 4muchy wiec do soboty na pewno na siebie wpadniemy:-D Halinka 666 musisz mieszkac bliko mnie i mojejdzidzi,witam tuuunia podobnie do Ciebie czuje sie tu jeszcze nie ciekawie,ale doceniam anglie w PL. na urlopie.Sama widzisz ile tu fajnych dziewczyn,mysle ze kiedy poczujesz sie samotna poprawimy ci nastroj mojadzidzia mysle ze umowimy sie w tygodniu na jakas kawke,bylo bardzo milo,a jeszcze nie znasz moich lobuzow.

Witam z ranca:-):-)oj dzisiaj tez zapowiada sie ladny dzien:tak::tak:
HALINKA666-ja kiedys bylam w tym parku west bowling i on jest ogromniasty :szok::szok::szok:nie zdazylismy na plac zabaw dojsc:-D:-D
A gdzie chcesz rodzic tutaj w Bradford?ja mialam cesarke tutaj i sobie chwale,wiec nie boj sie:no:
KATIN-no i suwaczek jest super:tak::tak:

AMPAR-no i sie wczoraj Ciebie nie spytalam o ten nocnik:wściekła/y::wściekła/y:ja sobie go juz zamowie przez inetrnet:tak:nie bede wam glowy zawracala:no:a mi szkoda czasu :tak:bo juz zaczelam go wysadzac:-)

Witam z rana:-).No pogoda za oknem faktycznie niczego sobie oby się nie zmieniła:tak:.Ja na spacerek wybieram się po 13 bo muszę staruszka odprawic do pracy:tak:.Doris78 i co jak idzie młodemu na nocniku?A ja wczoraj zjadłam na kolacje tylko dwie pomarańcze więcej nie dało rady:tak::-D.Idę zjesc śniadanko bo mi się sanie włączyło:tak:.

reklama
Hej:-)

Ja wczoraj na kolację zjadłam żelki:-D:-p
No niech wiosna już na stałe zawita bo już mnie denerwują te grube kurtki:baffled:

Bożena ja też uważam, że to miejsce jest super na wycieczkę i spacerek w piękny dzień:tak:

Do góry