reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hejka:-):-):-)

Na obiedzie było baaaardzo fajnie:tak: Najpierw trochę nam dzieci marudziły ale potem na kulkach już sobie poszalały. Tatuśki pilnowali więc my mogłyśmy poplotkowac;-):-)
Ja już mojego urwisa mam z głowy, uffff. Tata go kąpie a potem do spania:tak:

UlciaC idź do Clarks. Oni dobiorą odpowiednie butki:tak: I tam są chyba najlepsze z wszystkich. Dobrze wykonane i ładne też. Ciut drogie ale w Polsce dobre buty dla dzieci też mają cenę z kosmosu:sorry2:

Roksanna ja też nie słyszałam

reklama
witajcie dziewczynki
milo mi powitac nowa kolezanke tuuunia-hello
doris78
o ktorej sie umawiamy w srode?
ulcia.c mojej siostry synek ma bardzo wysokie podbicie i dlugo nie mogli mu kupic odpowiednich butow dopiero w CLARCKsie dostali idealne,ale on ma prawie 5lat i nie wiem czy tam sprzedaja takie jak na Kevinka

kasiu, faktycznie szkoda zabawki ;( ja tez tak mam,ze jak cos zgubie to potem przezywam,ale po prostu za bardzo przywiazuje sie do ludzi i rzeczy! nie wiem czy to wada czy zaleta,ale wiem,ze ciezko troche sie z tym zyje ;[
hmmm,... co ja moge napisac o sobie??? ciezko tak ...
jestem z radomia, niedlugo skoncze 26 lat. z mezem jestesmy po slubie ponad 1,5 roku, a w Anglii juz od ponad 3 lat i pewnie nie szybko wrocimy do PL. rodzilam tutaj, tzn w Leeds i niezbyt sobie chwale (ale to byl moj pierwszy porod,wiec nie mam porownania do warunkow w PL). jedno wiem na pewno,ze moze i tu lepiej tylko ja mialam po prostu pecha i trafilam na niefachowy personel medyczny,bo malo brakowalo i Szymonka nie byloby z nami ;(((
co jeszcze? jesli chodzi o UK to jakos nie moge sie przekonac do konca do tego kraju i poczuc sie jak u siebie, byc moze dlatego,ze wlasciwie caly czas zanjuje sie dzieckiem sama (maz pracuje i studiuje- w Bradford wlasnie),wszystko spada na mnia i brak mi przyjaznych duszyczek wokol mnie. ale kiedy jedziemy do PL na urlop to tez juz nie bardzo umiem sie tam odnalezc i zastanawiam sie czy tak naprawde chce tam jeszcze kiedys wracac...

Ulcia- co do butkow, to ja poki co jedynie w Mothercare kupowalam (az cale 2 pary ;D ) i nie mam za bardzo rozeznania,bo moj synus dopiero zaczyna lazikowac i na domowe warunki takie buciki starczaja. co prawda coraz zgrabniej mu to idzie,wiec pewnie niedlugo tez bede poszukiwac jakichs "wyjsciowych" buciczkow. ale juz teraz widze,ze bedziemy mieli problem z przegubem, bo Szymus mam dosc wysoki a wiekszosc butkow dzieciecych jest raczej plytka w tym miejscu.

tuuunia witaj i odzywaj się jak najczęściej. Ja mam podobne odczucia tutaj nie jestem u siebie a w Polsce też już jest inaczej i ciężko byłoby mi wrócić

ulcia c tak Clarks to dobry wybór, bardzo dokładnie mierzą stopę i mają swoją dokładniejszą numerację.

katin mój Adaś też chodzi do polskiej szkoły jest w klasie razem z Kubusiem.

roksana ja też nic nie słyszałam o tych spotkaniach, od kogo o nich się dowiedziałaś

Dziewczyny jesteście niesamowite, żyć bez siebie nie możecie :-p:-p:-p Cały dzień byłyście razem i po powrocie pierwsze co?? Na forum. Dobre:-D:-D:-D:-D
Kasia8118 My zgubiliśmy kapelusik, niekapek itp (tzn nie dokładnie zgubiliśmy, bo Mati to z wózka wyrzuciła). Niekapka nawet spotkałam po tygodniu w tym samym miejscu :-D:-D:-D:-D
Tuuunia to teraz będziesz miała już koleżanki. :-D:-D:-D:-D Tu się nie można nudzić. Zapewniam Cię :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ulcia no trudno, tym razem Ci daruje:-D:-D:-D:-D A co do butów to ja kupowałam w Polsce, ale o clarksie też słyszałam pochlebne rzeczy. Poza tym tam zmierzą nóżkę dokładnie i dopasuja buty. Sama z resztą stoje przed wyborem kupna butów dla mojej gwiazdy i to nie jednych.
Doris i Sylwia Chyba muszę pierwszy raz sama tam się wybrać, bo sama do końca nie jestem pewna co to dokładnie jest. Na tych warsztatach co chodzę w środę jedna pani.... drugiej.... żart ...... do mnie mówiła, że tam się spotykają kobiety w sobotę. "Grupa Polska" , nie chce niczym wprowadzić w błąd. Miałam jechać w tą sobotę ale wiecie co? Normalnie zapomniałam i kobitka rano dzwoniła do mnie:szok::szok::szok::szok:, ale już było za poźno:baffled::baffled::baffled::baffled:. Wstyd mi było bo się z nią umwiałam. Pojadę to sie okaże co to jest.
Tylko mam takie pytanie, jak dojechać do Keighley:baffled::baffled::baffled:

hej
Ja tez juz w domu:-D:-D:-D:-D Artur usypia a ja spisuje co zabrac jeszcze do polski zeby niczego nie zapomniec.
Spotkanie- super, jak zwykle. Fajnie ze mezowie tak nam ulatwili plotkowanie:tak:;-)
UlciaC- ja tez polecam Clarks ale jako pierwsze szymon mial te:
obuwie - buciki Gucio-oficjalna strona projektanta i producenta
Ja bylam z nich bardzo zadowolona mam je jeszcze jak jestes zainteresowana:tak:
Kasia8118- przykro mi z powodu autka:-( szczegolnie ze to byl prezent:-(
tuuunia- nie przejmuj sie ze sie nie mozesz polapac na forum. Ostatnio tyle nowych osob sie dopisalo ze mi samej jest ciezko zalapac:-D:-D;-)
nefretete- fajnie ze wpadliscie , smiechu bylo co niemiara:-D:-D:-D
Doris78- wyslij mi te namiary na fryzjerke i jeszcze chcialam zapytac o swiecenie jajek czy wiesz na ktora godzine jest, czy jest moze kilka mszy bo ja mam rano na 10 urodziny a bardzo chce zeby szymonek poszedl z koszyczkiem w tym roku:tak:

reklama
ROKSANA-do Kieghley wiem ze jezdzi z intechange 662,taki czerwony autobusa:-) a tam w jakich godzinach jest???
A no nie mozemy zyc bez forum,to fakt:-D:-Dale sama powiedz ze to wciaga:tak:
TUUUNIA-ja tak samo mam,jestem tutaj tesknie za Polska,jestem w Polsce tesknie za domem tutaj:-D
No i zapraszamy na jakies spotkanko:tak:
AMPAR-zdazysz poswiecic,jakos jest miedzy 11 a 15 jakos tak:tak:

No ja nie powiem zebym mogla sobie dzisiaj poplotkowac:wściekła/y:z Tym moim DZIADKIEM ja nie wiem jak dlugo wytrzymam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry