reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hejka:-):-):-)

Na obiedzie było baaaardzo fajnie:tak: Najpierw trochę nam dzieci marudziły ale potem na kulkach już sobie poszalały. Tatuśki pilnowali więc my mogłyśmy poplotkowac;-):-)
Ja już mojego urwisa mam z głowy, uffff. Tata go kąpie a potem do spania:tak:

UlciaC idź do Clarks. Oni dobiorą odpowiednie butki:tak: I tam są chyba najlepsze z wszystkich. Dobrze wykonane i ładne też. Ciut drogie ale w Polsce dobre buty dla dzieci też mają cenę z kosmosu:sorry2:

Roksanna ja też nie słyszałam

reklama
witajcie dziewczynki
milo mi powitac nowa kolezanke tuuunia-hello
doris78
o ktorej sie umawiamy w srode?
ulcia.c mojej siostry synek ma bardzo wysokie podbicie i dlugo nie mogli mu kupic odpowiednich butow dopiero w CLARCKsie dostali idealne,ale on ma prawie 5lat i nie wiem czy tam sprzedaja takie jak na Kevinka

kasiu, faktycznie szkoda zabawki ;( ja tez tak mam,ze jak cos zgubie to potem przezywam,ale po prostu za bardzo przywiazuje sie do ludzi i rzeczy! nie wiem czy to wada czy zaleta,ale wiem,ze ciezko troche sie z tym zyje ;[
hmmm,... co ja moge napisac o sobie??? ciezko tak ...
jestem z radomia, niedlugo skoncze 26 lat. z mezem jestesmy po slubie ponad 1,5 roku, a w Anglii juz od ponad 3 lat i pewnie nie szybko wrocimy do PL. rodzilam tutaj, tzn w Leeds i niezbyt sobie chwale (ale to byl moj pierwszy porod,wiec nie mam porownania do warunkow w PL). jedno wiem na pewno,ze moze i tu lepiej tylko ja mialam po prostu pecha i trafilam na niefachowy personel medyczny,bo malo brakowalo i Szymonka nie byloby z nami ;(((
co jeszcze? jesli chodzi o UK to jakos nie moge sie przekonac do konca do tego kraju i poczuc sie jak u siebie, byc moze dlatego,ze wlasciwie caly czas zanjuje sie dzieckiem sama (maz pracuje i studiuje- w Bradford wlasnie),wszystko spada na mnia i brak mi przyjaznych duszyczek wokol mnie. ale kiedy jedziemy do PL na urlop to tez juz nie bardzo umiem sie tam odnalezc i zastanawiam sie czy tak naprawde chce tam jeszcze kiedys wracac...

Ulcia- co do butkow, to ja poki co jedynie w Mothercare kupowalam (az cale 2 pary ;D ) i nie mam za bardzo rozeznania,bo moj synus dopiero zaczyna lazikowac i na domowe warunki takie buciki starczaja. co prawda coraz zgrabniej mu to idzie,wiec pewnie niedlugo tez bede poszukiwac jakichs "wyjsciowych" buciczkow. ale juz teraz widze,ze bedziemy mieli problem z przegubem, bo Szymus mam dosc wysoki a wiekszosc butkow dzieciecych jest raczej plytka w tym miejscu.

tuuunia witaj i odzywaj się jak najczęściej. Ja mam podobne odczucia tutaj nie jestem u siebie a w Polsce też już jest inaczej i ciężko byłoby mi wrócić

ulcia c tak Clarks to dobry wybór, bardzo dokładnie mierzą stopę i mają swoją dokładniejszą numerację.

katin mój Adaś też chodzi do polskiej szkoły jest w klasie razem z Kubusiem.

roksana ja też nic nie słyszałam o tych spotkaniach, od kogo o nich się dowiedziałaś

Dziewczyny jesteście niesamowite, żyć bez siebie nie możecie :-p:-p:-p Cały dzień byłyście razem i po powrocie pierwsze co?? Na forum. Dobre:-D:-D:-D:-D
Kasia8118 My zgubiliśmy kapelusik, niekapek itp (tzn nie dokładnie zgubiliśmy, bo Mati to z wózka wyrzuciła). Niekapka nawet spotkałam po tygodniu w tym samym miejscu :-D:-D:-D:-D
Tuuunia to teraz będziesz miała już koleżanki. :-D:-D:-D:-D Tu się nie można nudzić. Zapewniam Cię :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ulcia no trudno, tym razem Ci daruje:-D:-D:-D:-D A co do butów to ja kupowałam w Polsce, ale o clarksie też słyszałam pochlebne rzeczy. Poza tym tam zmierzą nóżkę dokładnie i dopasuja buty. Sama z resztą stoje przed wyborem kupna butów dla mojej gwiazdy i to nie jednych.
Doris i Sylwia Chyba muszę pierwszy raz sama tam się wybrać, bo sama do końca nie jestem pewna co to dokładnie jest. Na tych warsztatach co chodzę w środę jedna pani.... drugiej.... żart ...... do mnie mówiła, że tam się spotykają kobiety w sobotę. "Grupa Polska" , nie chce niczym wprowadzić w błąd. Miałam jechać w tą sobotę ale wiecie co? Normalnie zapomniałam i kobitka rano dzwoniła do mnie:szok::szok::szok::szok:, ale już było za poźno:baffled::baffled::baffled::baffled:. Wstyd mi było bo się z nią umwiałam. Pojadę to sie okaże co to jest.
Tylko mam takie pytanie, jak dojechać do Keighley:baffled::baffled::baffled:

hej
Ja tez juz w domu:-D:-D:-D:-D Artur usypia a ja spisuje co zabrac jeszcze do polski zeby niczego nie zapomniec.
Spotkanie- super, jak zwykle. Fajnie ze mezowie tak nam ulatwili plotkowanie:tak:;-)
UlciaC- ja tez polecam Clarks ale jako pierwsze szymon mial te:
obuwie - buciki Gucio-oficjalna strona projektanta i producenta
Ja bylam z nich bardzo zadowolona mam je jeszcze jak jestes zainteresowana:tak:
Kasia8118- przykro mi z powodu autka:-( szczegolnie ze to byl prezent:-(
tuuunia- nie przejmuj sie ze sie nie mozesz polapac na forum. Ostatnio tyle nowych osob sie dopisalo ze mi samej jest ciezko zalapac:-D:-D;-)
nefretete- fajnie ze wpadliscie , smiechu bylo co niemiara:-D:-D:-D
Doris78- wyslij mi te namiary na fryzjerke i jeszcze chcialam zapytac o swiecenie jajek czy wiesz na ktora godzine jest, czy jest moze kilka mszy bo ja mam rano na 10 urodziny a bardzo chce zeby szymonek poszedl z koszyczkiem w tym roku:tak:

reklama
ROKSANA-do Kieghley wiem ze jezdzi z intechange 662,taki czerwony autobusa:-) a tam w jakich godzinach jest???
A no nie mozemy zyc bez forum,to fakt:-D:-Dale sama powiedz ze to wciaga:tak:
TUUUNIA-ja tak samo mam,jestem tutaj tesknie za Polska,jestem w Polsce tesknie za domem tutaj:-D
No i zapraszamy na jakies spotkanko:tak:
AMPAR-zdazysz poswiecic,jakos jest miedzy 11 a 15 jakos tak:tak:

No ja nie powiem zebym mogla sobie dzisiaj poplotkowac:wściekła/y:z Tym moim DZIADKIEM ja nie wiem jak dlugo wytrzymam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry