reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc faktycznie dzisiaj bardzo ladnie i nie wieje
TUUUNIA-witaj :-):-):-):-)
ROKSANA-ja sie pisze nanastepnym tydzien do lister parkuna 11.15 bede szla na msze dla dzieci a potem na dzien mamy do polskiej szkoly ,a potem moge wpasc do parku na spacerek:-)
ANITECZKA-wkoncu nie wypilam:-(bo stwierdzilam ze tak samej to raczej glupioale kusi mnie ,kusi
A na dwor to chyba dzisiaj kurtka Ci nie potrzebna,sweterek moze jakis??:-):-)
KASIA8118-oj a skad u Ciebie taki apetycik??u mnie juz Kuba chcial tam na sniadanie pojechac
KATIN-no koniecznie musisz nastepnym razem byczapraszamyTak caly czas mysle ktora to Ty
TUUUNIA-witaj :-):-):-):-)
ROKSANA-ja sie pisze nanastepnym tydzien do lister parkuna 11.15 bede szla na msze dla dzieci a potem na dzien mamy do polskiej szkoly ,a potem moge wpasc do parku na spacerek:-)
ANITECZKA-wkoncu nie wypilam:-(bo stwierdzilam ze tak samej to raczej glupioale kusi mnie ,kusi
A na dwor to chyba dzisiaj kurtka Ci nie potrzebna,sweterek moze jakis??:-):-)
KASIA8118-oj a skad u Ciebie taki apetycik??u mnie juz Kuba chcial tam na sniadanie pojechac
KATIN-no koniecznie musisz nastepnym razem byczapraszamyTak caly czas mysle ktora to Ty
doris78
Szkoda ze dziewczyny Was nie bedzie:---(czyli bedzie staly sklad,ktory nie odpusci nigdy obiadku
ALE NASTEPNYM RAZEM PROSZE SIE NIE WYLAMYWAC I JESZCZE WIECEJ DZIEWCZYM MA BYC
ALE NASTEPNYM RAZEM PROSZE SIE NIE WYLAMYWAC I JESZCZE WIECEJ DZIEWCZYM MA BYC
katin
mama Natalki i Huberta
Doris78 no szkoda ze dopiero dzis sie zgodalysmy o tej szkole Aniteczka1981dzieki za podpowiec
No pogoda rzeczywiście dziś piękna. Aniteczka kurtka faktycznie dzisiaj zbędna.
Doris78 to ja już dziś się umawiam z Tobą na przyszły tydzień do parku. Może być na 11.15 jak dla mnie.
A Ty faktycznie nie masz z kim wypić tego grzańca. No to mów tak od razu.
AgnieszkaUK to dziś poznałaś mojego Łukasza. Mówi, że Cie trochę pamięta
Dziewczyny czy któraś słyszała o spotkaniach w Kitley (nie wiem jak to się pisze) w soboty. Mamy z Polski się spotykają. Temple Row????
Doris78 to ja już dziś się umawiam z Tobą na przyszły tydzień do parku. Może być na 11.15 jak dla mnie.
A Ty faktycznie nie masz z kim wypić tego grzańca. No to mów tak od razu.
AgnieszkaUK to dziś poznałaś mojego Łukasza. Mówi, że Cie trochę pamięta
Dziewczyny czy któraś słyszała o spotkaniach w Kitley (nie wiem jak to się pisze) w soboty. Mamy z Polski się spotykają. Temple Row????
T
tuuunia
Gość
dziekuje wszystkim mamusiom za cieple powitanie. mam nadzieje,ze juz niedlugo choc sprobuje ogarnac to forum i bede mogla sie polapac chociaz mniej wiecej kto jest kto i znajde sie tu jakos ;-)
doris78
ROKSANA-ale ja ide do kosciola na 11.15a potem do listera nic nie wiem o tych sobotnich spotkaniacha skad o tym wiesz??albo dowiedz sie wiecej i nam powiesz,moze sie wkrecimy
BOZENA M-I co gdzie byliscie dzisiaj??pogoda Ci przypasowala,co??
KATIN-spoko zobaczymy sie za tydzien
marta84- hmmmm ...sroda sie zbliza wielkimi krokami ,a my adresu twojego nie mamy
KASIA J-i jak palac urzadzony juz jest??
TUUUNIA- no takie sa poczatki,ja tez ylam strasznie zakrecona na pocztku
BOZENA M-I co gdzie byliscie dzisiaj??pogoda Ci przypasowala,co??
KATIN-spoko zobaczymy sie za tydzien
marta84- hmmmm ...sroda sie zbliza wielkimi krokami ,a my adresu twojego nie mamy
KASIA J-i jak palac urzadzony juz jest??
TUUUNIA- no takie sa poczatki,ja tez ylam strasznie zakrecona na pocztku
Ulcia C.
Zaciekawiona BB
Roksana-przepraszam, faktycznie zajrzalam dopiro na komp terazja zaraz wysle ci moj numer na priva jakby co daj znac w tygodniu, rano jest piekna pogoda i nie martw na wzgledzie bede miala to ze musisz dluuugo isc:-)
pytanko do wszystkich, jakie pierwsze butki do chodzenia kupic?? maly ma strasznie wysokie podbicie, na dodatek jak but juz jest dobry to on nawet w nim stac nie potrafi takie twarde jakies te podeszwy ze wcale sie nie zginaja!!!dzis mierzyl ze 20 par i nic nie kupilam a urwis chce biegac po trawce i robi to w kapciach w mothercare nie ma wogole jego rozmiaru bo on ma c3 czyli europejskie 19 w innych sklepach wiekszosc w takim rozmiarze to sa butki ozdobne z podeszwa materialowa:-( pomocy, pomozcie wybrac butki, napiszcie gdzie moge cos znalezc!!!
pozdrawiam
pytanko do wszystkich, jakie pierwsze butki do chodzenia kupic?? maly ma strasznie wysokie podbicie, na dodatek jak but juz jest dobry to on nawet w nim stac nie potrafi takie twarde jakies te podeszwy ze wcale sie nie zginaja!!!dzis mierzyl ze 20 par i nic nie kupilam a urwis chce biegac po trawce i robi to w kapciach w mothercare nie ma wogole jego rozmiaru bo on ma c3 czyli europejskie 19 w innych sklepach wiekszosc w takim rozmiarze to sa butki ozdobne z podeszwa materialowa:-( pomocy, pomozcie wybrac butki, napiszcie gdzie moge cos znalezc!!!
pozdrawiam
kasia8118
Fanka BB :)
Hej dziewczynki my już dawno w domku obiadek jeszcze czuje ale się objadłam.Niestety droga do domu była długa bo w połowie zorientowałam się że zgubiliśmy Krystiana samochodzik i wróciliśmy tam ale oczywiście się już nie odnalazł szkoda mi trochę bo to od mojej mamy a ja jakaś taka sentymentalna bywam czasami :-(.No trudno.tuuunia witaj :-).Napisz coś więcej o sobie.
reklama
doris78
ULCIA- jak masz taki problem z kupnem mu bucikow idz do clarksa na foster,tam nawet ci doradza jakie buty beda dla niego dobre i daja na to jeszcze gwarancje
KASIA8118-oj ja tez jeszcze czuje obiadkolacje mam juz z glowy
KASIA8118-oj ja tez jeszcze czuje obiadkolacje mam juz z glowy
Podziel się: