reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej
Dziewczyny przepraszam, ale nas nie bedzie mala wyje od rana. Maruda teraz padla i chyba troche pospi.Ja tez moze sie zdrzemne. Pozdrawiam Was bawcie sie dobrze. Moze wieczorem zasiade do pisania.

reklama
Czesc faktycznie dzisiaj bardzo ladnie i nie wieje:tak::tak::tak:
TUUUNIA-witaj :-):-):-):-)
ROKSANA-ja sie pisze nanastepnym tydzien do lister parku:tak:na 11.15 bede szla na msze dla dzieci a potem na dzien mamy do polskiej szkoly ,a potem moge wpasc do parku na spacerek:-)
ANITECZKA-wkoncu nie wypilam:-(bo stwierdzilam ze tak samej to raczej glupio:dry::sorry2::dry::sorry2:ale kusi mnie ,kusi:-D:-D:-D
A na dwor to chyba dzisiaj kurtka Ci nie potrzebna,sweterek moze jakis??:-):-)
KASIA8118-oj a skad u Ciebie taki apetycik??:-D:-Du mnie juz Kuba chcial tam na sniadanie pojechac:-D:-D
KATIN-no koniecznie musisz nastepnym razem byc:tak::tak:zapraszamy:tak::tak::tak:Tak caly czas mysle ktora to Ty :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Szkoda ze dziewczyny Was nie bedzie:-:)-:)-(czyli bedzie staly sklad,ktory nie odpusci nigdy obiadku:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ALE NASTEPNYM RAZEM PROSZE SIE NIE WYLAMYWAC I JESZCZE WIECEJ DZIEWCZYM MA BYC:tak::tak::tak:

No pogoda rzeczywiście dziś piękna. Aniteczka kurtka faktycznie dzisiaj zbędna.
Doris78 to ja już dziś się umawiam z Tobą na przyszły tydzień do parku. Może być na 11.15 jak dla mnie.:-D:-D
A Ty faktycznie nie masz z kim wypić tego grzańca. No to mów tak od razu.:-D:-D:-D
AgnieszkaUK to dziś poznałaś mojego Łukasza. Mówi, że Cie trochę pamięta

Dziewczyny czy któraś słyszała o spotkaniach w Kitley (nie wiem jak to się pisze) w soboty. Mamy z Polski się spotykają. Temple Row????

dziekuje wszystkim mamusiom za cieple powitanie. mam nadzieje,ze juz niedlugo choc sprobuje ogarnac to forum i bede mogla sie polapac chociaz mniej wiecej kto jest kto i znajde sie tu jakos ;-)

ROKSANA-ale ja ide do kosciola na 11.15:-D:-D:-Da potem do lister:tak:a nic nie wiem o tych sobotnich spotkaniach:no:a skad o tym wiesz??albo dowiedz sie wiecej i nam powiesz,moze sie wkrecimy:-D:-D:-D
BOZENA M-I co gdzie byliscie dzisiaj??pogoda Ci przypasowala,co??:tak:
KATIN-spoko zobaczymy sie za tydzien:tak:
marta84- hmmmm ...sroda sie zbliza wielkimi krokami ,a my adresu twojego nie mamy:no:
KASIA J-i jak palac urzadzony juz jest??
TUUUNIA- no takie sa poczatki,ja tez ylam strasznie zakrecona na pocztku:-D:-D

Roksana-przepraszam, faktycznie zajrzalam dopiro na komp teraz:wściekła/y:ja zaraz wysle ci moj numer na priva jakby co daj znac w tygodniu, rano jest piekna pogoda i nie martw na wzgledzie bede miala to ze musisz dluuugo isc:-)

pytanko do wszystkich, jakie pierwsze butki do chodzenia kupic?? maly ma strasznie wysokie podbicie, na dodatek jak but juz jest dobry to on nawet w nim stac nie potrafi takie twarde jakies te podeszwy ze wcale sie nie zginaja!!!dzis mierzyl ze 20 par i nic nie kupilam a urwis chce biegac po trawce i robi to w kapciach:wściekła/y: w mothercare nie ma wogole jego rozmiaru bo on ma c3 czyli europejskie 19 w innych sklepach wiekszosc w takim rozmiarze to sa butki ozdobne z podeszwa materialowa:-( pomocy, pomozcie wybrac butki, napiszcie gdzie moge cos znalezc!!!

pozdrawiam

Hej dziewczynki my już dawno w domku :tak:obiadek jeszcze czuje :tak:ale się objadłam:szok:.Niestety droga do domu była długa bo w połowie zorientowałam się że zgubiliśmy Krystiana samochodzik i wróciliśmy tam ale oczywiście się już nie odnalazł:no: szkoda mi trochę bo to od mojej mamy a ja jakaś taka sentymentalna bywam czasami :-(.No trudno:dry:.tuuunia witaj :-).Napisz coś więcej o sobie:tak:.

reklama
ULCIA- jak masz taki problem z kupnem mu bucikow idz do clarksa na foster,tam nawet ci doradza jakie buty beda dla niego dobre i daja na to jeszcze gwarancje:tak::tak:
KASIA8118-oj ja tez jeszcze czuje obiad:-Dkolacje mam juz z glowy:tak:

Do góry