reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Roksanna dałam radę:tak:;-) Już jestem gotowa:-D:-D:-D
Tak na serio to czekam bo zaraz mój szanowny małżonek przyjedzie i będziemy jechac do makro a że nie wiem ile nam zejdzie to wolę byc już gotowa:-D

Sylwia.m mi to bez różnicy co do godziny byle nie zapózno bo padnę z głodu bo apetycik to mi dopisuje ostatnio:tak:;-).A tak na poważnie to będziemy o 14 :tak:;-):-).A mój Krystian też już gotowy od 10 rano siedzi w adidasach i cały czas powtarza idziemy:confused:?A ja jeszcze w szlafroku z turbanem na głowie:tak::-D:-D.Roksanna jak chcesz to mogę wysłac Ci numer do Ulci myśle że się chyba nie pogniewa :baffled::tak:.

Witam w piekny dzien ,widze ze dzis duzo sie bedzie dzialo,wspolny obiadek,fajnie to wymyslilyscie na nastepny tez sie pisze;-) Mam chwile wolnego ,wiec walcze ze suwaczkani ale jakos mi nie idzie:wściekła/y: bardzo to skomplikowane tez mialyscie takie problemy?? Doris78- na pewno mijamy sie w szkole wiec w sobote napewno na siebie wpodniemy,jeszcz sie dogodamy

reklama
hejka dziewczynki:-)witam w tą piękną niedzielę:tak::tak::tak:
ja tam nosa za drzwi nie wysuwam,bo kurtkę wyprałam:baffled: ale tak jakoś przyjemnie jak słoneczko świeci od rana..
przynajmniej Wy wszystkie skorzystacie z pogody:-)
napiszcie jak tam się spotkanko udało;-)
doris-i jak tam grzaniec z goździkami?:-);-)
tuuunia-witaj na forum.:-)
bożena-oczywiście i ja składam życzenia spóźnione ale prawdziwe..
pogodna piękna więc miłego zwiedzanka:-)
katin-i jak tam suwaczki? coś nie widać:-);-)
musisz skopiować link gotowego suwaczka i wkleić w okno sygnaturki:tak::tak::tak:

Do góry