reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Roksanna dałam radę:tak:;-) Już jestem gotowa:-D:-D:-D
Tak na serio to czekam bo zaraz mój szanowny małżonek przyjedzie i będziemy jechac do makro a że nie wiem ile nam zejdzie to wolę byc już gotowa:-D

Sylwia.m mi to bez różnicy co do godziny byle nie zapózno bo padnę z głodu bo apetycik to mi dopisuje ostatnio:tak:;-).A tak na poważnie to będziemy o 14 :tak:;-):-).A mój Krystian też już gotowy od 10 rano siedzi w adidasach i cały czas powtarza idziemy:confused:?A ja jeszcze w szlafroku z turbanem na głowie:tak::-D:-D.Roksanna jak chcesz to mogę wysłac Ci numer do Ulci myśle że się chyba nie pogniewa :baffled::tak:.

Witam w piekny dzien ,widze ze dzis duzo sie bedzie dzialo,wspolny obiadek,fajnie to wymyslilyscie na nastepny tez sie pisze;-) Mam chwile wolnego ,wiec walcze ze suwaczkani ale jakos mi nie idzie:wściekła/y: bardzo to skomplikowane tez mialyscie takie problemy?? Doris78- na pewno mijamy sie w szkole wiec w sobote napewno na siebie wpodniemy,jeszcz sie dogodamy

reklama
hejka dziewczynki:-)witam w tą piękną niedzielę:tak::tak::tak:
ja tam nosa za drzwi nie wysuwam,bo kurtkę wyprałam:baffled: ale tak jakoś przyjemnie jak słoneczko świeci od rana..
przynajmniej Wy wszystkie skorzystacie z pogody:-)
napiszcie jak tam się spotkanko udało;-)
doris-i jak tam grzaniec z goździkami?:-);-)
tuuunia-witaj na forum.:-)
bożena-oczywiście i ja składam życzenia spóźnione ale prawdziwe..
pogodna piękna więc miłego zwiedzanka:-)
katin-i jak tam suwaczki? coś nie widać:-);-)
musisz skopiować link gotowego suwaczka i wkleić w okno sygnaturki:tak::tak::tak:

Do góry