reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia8118 czyli potwierdzasz godzinę 14???
Hehe ja już prawie gotowa
Hehe ja już prawie gotowa
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Roksanna dałam radę;-) Już jestem gotowa
Tak na serio to czekam bo zaraz mój szanowny małżonek przyjedzie i będziemy jechac do makro a że nie wiem ile nam zejdzie to wolę byc już gotowa
Tak na serio to czekam bo zaraz mój szanowny małżonek przyjedzie i będziemy jechac do makro a że nie wiem ile nam zejdzie to wolę byc już gotowa
kasia8118
Fanka BB :)
Sylwia.m mi to bez różnicy co do godziny byle nie zapózno bo padnę z głodu bo apetycik to mi dopisuje ostatnio;-).A tak na poważnie to będziemy o 14 ;-):-).A mój Krystian też już gotowy od 10 rano siedzi w adidasach i cały czas powtarza idziemy?A ja jeszcze w szlafroku z turbanem na głowie.Roksanna jak chcesz to mogę wysłac Ci numer do Ulci myśle że się chyba nie pogniewa .
kasia8118
Fanka BB :)
Roksanna ok.nie ma problemu chciałam tylko pomóc ;-).No a pogoda faktycznie całkiem ciekawa:-).Może uda mi się chłopaków wygonic z domu a ja sobie odpocznę w samotności.
katin
mama Natalki i Huberta
Witam w piekny dzien ,widze ze dzis duzo sie bedzie dzialo,wspolny obiadek,fajnie to wymyslilyscie na nastepny tez sie pisze;-) Mam chwile wolnego ,wiec walcze ze suwaczkani ale jakos mi nie idzie bardzo to skomplikowane tez mialyscie takie problemy?? Doris78- na pewno mijamy sie w szkole wiec w sobote napewno na siebie wpodniemy,jeszcz sie dogodamy
reklama
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
hejka dziewczynki:-)witam w tą piękną niedzielę
ja tam nosa za drzwi nie wysuwam,bo kurtkę wyprałam ale tak jakoś przyjemnie jak słoneczko świeci od rana..
przynajmniej Wy wszystkie skorzystacie z pogody:-)
napiszcie jak tam się spotkanko udało;-)
doris-i jak tam grzaniec z goździkami?:-);-)
tuuunia-witaj na forum.:-)
bożena-oczywiście i ja składam życzenia spóźnione ale prawdziwe..
pogodna piękna więc miłego zwiedzanka:-)
katin-i jak tam suwaczki? coś nie widać:-);-)
musisz skopiować link gotowego suwaczka i wkleić w okno sygnaturki
ja tam nosa za drzwi nie wysuwam,bo kurtkę wyprałam ale tak jakoś przyjemnie jak słoneczko świeci od rana..
przynajmniej Wy wszystkie skorzystacie z pogody:-)
napiszcie jak tam się spotkanko udało;-)
doris-i jak tam grzaniec z goździkami?:-);-)
tuuunia-witaj na forum.:-)
bożena-oczywiście i ja składam życzenia spóźnione ale prawdziwe..
pogodna piękna więc miłego zwiedzanka:-)
katin-i jak tam suwaczki? coś nie widać:-);-)
musisz skopiować link gotowego suwaczka i wkleić w okno sygnaturki
Podziel się: