reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej hej:-):-):-)
BOZENA- wszystkiego najlepszego:tak::tak::tak:Mialas jakas imprezke????Wiesz ja bylam w tym oceananrium i troche jak dla mnie nie ciekawe ,jest tylko jedno wielkie akwarium i ty chodzisz naokolo jego:tak:w polsce w gdyni jest lepsze:tak:ale Whidby czy jakos tak:baffled::baffled::baffled:jest slicznie,jak chcesz tam jechac to pojedz po drodze do Robin Hood Bay i do Scarroborought (nie wiem czy dobrze npisalam)to wszystko jest mniej wiecej w jednym miejscu ale warto:-):-):-)
KASIA J-u Kuby w szkole taki konkurs jest przed swietami wielkanocnymi:-)ale w zeszlym roku oczewiscie nie wiedzialm co to jest:baffled:i strasznie mi sie przykro zrobilo jak poszlam do szkoly na assembley i wtedy byl ten konkurs i dzieci mialy takie ladne te kapelusze,cudne poprostu a moj Kuba taki papierowy:-:)-:)-(pare dzieci tez takie mialy ,ale to zadne wytlumaczenie:-(Za to w tym roku zrobimy tez fajny:tak:
No i gratulacje dla zdolnej mamy,zrobials zdjecie??
No i we wtorek bede:tak:
KATIN-a do ktorej klasy twoja chodzi w polskiej szkole???moze sie gdzies mijamy na korytarzu:-D:-D:-Dbo moj Kuba tez tam chodzi:tak:i tez Kubusiowi sie tam podoba z tego samego wzgledu:-D:-D:-D
MARZENA M-a co tam u Ciebie???
HALINA666-hej odezwij sie:-):-):-):-)
KASIA8118-ja ostatnio proponowalam 1,ale moze jak Marta sie zdeklarowala ze pojdzie wczesniej stolik zarezerwowoac to moze na 2 :-):-):-)co wy na to??

ampar-No i chyba nas bedzie 7 par:-):-):-)chyba ze ktos jeszcze chetny jest:tak:

A ja sobie kupilam wkoncu gozdziki i sobie moze wkoncu tego grzanca wypije,bo tak lezy i sie psuje:-D:-D:-D

reklama
hej, juz ktorys raz z kolei przymierzam sie do tego forum mamusiowego i jakos sie zadomowic nie moge ;-/ a tak szczerze mowiac to, zapisana jestem od dawna, ale albo czasu brak albo okolicznosci nie sprzyjaly (maluch nam troszke chorowal)... Ale wreszcie sie zmotywowalam no i pisze ;) zreszta fajnie by bylo poznac mamusie z Leeds i okolic! ja mam na imie Marta, jestem mama 9,5 miesiecznego Szymonka. mieszkam na obrzezach Leeds, a w UK juz ponad 3 lata. pozdrawiam wszystkie mamuski ! ;)))

Halo, co wy śpicie????:-D:-D:-D

Tuuunia witaj:-)

BożenaM spóźnione życzenia imieninowe:-) Zdrówka, kasy i spełnienia marzeń:-)

To co jutro o 14????

witam po dluzszej nieobecnosci.
mam wlasnie w szkole egzaminy, duzo nauki i czesciej trzeba sie tam pojawiac wiec brak czasu na cokolwiek innego.
kasia8118 i doris78- dzieki ze eska ale bylam wlasnie w szkole i moj tel byl w domu mezus wam odpisal w moim imieniu:tak:
jutro z checia sie wybiore do parku jak nie bedzie wialo, bo na obiadek z wami nie jedziemy, gdyz kupilismy autko i chwilowo musimy troszke przydusic kase:-(

pozdrawiam

Dziekuje za zycznka:):-)i podpowiedzi co do wyjazdu.Wszystkoz alezy od jutrzejszej pogody!Mam nadzieje ze dopisze bo w tyg jak pracuje jest pieknie a zazwyczaj na weekendy brzydko:-(

Witam nową mamuske:);-)

Czesc dziewczyny!!!
Sory, ze nie pisalam ostatnio, ale mala jest jakas marudna moze po tym szczepieniu moze zeby ida. Sama juz nie wiem. Mam nadzieje, ze jutro bedzie normalna i uda nam sie wyrwac na obiad. Pozdrawiam Was jutro nadrobie lekture i poodpisuje:tak::tak::tak:Dobranoc
Aha pamietacie, ze spotkanie u mnie w SRODE:-)

Ulcia No nareszcie się odezwałaś. Nie wiem czy Ty dziś wejdziesz na to forum jeszcze, ale ja bym chętnie przyszła do lister parku, tylko powiedz na którą? Prześle Ci na priva mój numer telefonu. I pamiętaj że mam 40 minut drogi:-D:-D:-D:-D. Tym razem pójdę na pieszo.:-):-)
BożenaM Ty też się wreszcie odezwałaś. Wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Przepraszam że tak późno. Mam nadzieję, że nie za późno;-);-);-)
Marta84 Pewnie że pamiętamy o środzie. Ja to się tak rwę, żę już chciałam w poprzednim tygodniu do Ciebie jechać. Pamiętasz:confused::confused::confused::confused:
Tuuunia Witam na forum. Jak każda robiłaś przymiarki do forum. Wiem jak cięzko jest na początku. Kolejna Marta na forum:-D:-D:-D:-D (i jeszcze z Szymonkiem:-):-):-))
Życzę Wam dziś miłwj zabawy i SMACZNEGO

Witam!
Roksanna- dziekuje za zyczonka!:)nigdy nie jest zapoxno:]:-D;-)

My jedziemy ziwedzać wybrzeze UK jeszcze nie wiemy gdzie, wiec milego niedzilenego dzionka!

Hej dziewczynki ja tylko wpadłam potwierdzic że będziemy dzisiaj na obiadku :tak:.No szkoda ulcia że Ciebie nie będzie mam nadzieje że chociaż Marcie84 uda się dotrzec :tak:;-) bo reszta tych co miały byc rozumiem że będzie :tak:;-).No to przyjemnej niedzieli kobitki :-).Oby pogoda dopisała tym co wybierają się na spacerki :tak:bo wczoraj to tak mi uszy przewiało że szkoda gadac:-(.

reklama
Do góry