reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

no nareszcie chwilka.zabiegany dzin mialam dzisiaj,a do tego jakies nerwy mnie biora-na wszystko,az zaciskam zeby zeby nie wybuchnac.jeszcze to chorobsko:-(.
nefretete-;-)bardzo dziekuje za zaproszenie na urodzinki,ale niestety w weekendy pracuje.powinnam pracowac do 14,ale jak bedzie duzo roboty to mnie nie ozczedza i bede musiala zostac do 15.30.takze nie dam rady:-(

reklama
doris - u mnie w szkole Kubus dzis mial konkurs na kapelusz (wacky hat) i zrobilismy super fajny i wygral :-) dostal slodycze w nagrode, a mnie uczy Barbara Mark, to bedziesz we wtorek?

BozenaM - tak sobie o Tobie dzis pomyslalam, ze pewnie swietujesz, moja mama to Krystyna i pamietam z liceum, ze w tym dniu babeczka z rozyjskiego (Bozenka) tez swietowala, wszystkiego naj, naj, naj

mojadzidzia - no do mnie sie wlamali wlasnie nad ranem, i nam spladrowali caly parter, a ja sie obudzialam i zeszlam na dol sprawdzic co sie dzieje w salonie :szok: na szczescie uciekli, dobrze, ze nam sie nic wtedy nie stalo

:-)widze,ze pierwsza nie bede.
moja nikola znow goraczka 38.9:-:)-:)-( cala rozpalona.pewnie znowu zeby :-(strasznie to znosi:-(.szkoda mi jej strasznie bo dziecko potwornie sie meczy.
dobra uciekam do pracy-zajrze pozniej.:-)

Witam z rana:tak:.Ja miałam dzisiaj wesołą noc mały wiecznie coś chciał a to głodny a to kupa:crazy:.Kiepsko czuje się po takiej noce:-(.No nic jakoś trzeba dojsc do siebie.Mam pytanko odnośnie jutrzejszego dnia:tak: to o której się spotykamy na obiadku?AGNIESZKAUK przyjemnej pracy:-).

Witam laseczki z rana!

Ale widze, że wiekszość to jeszcze spi:]
Ja własnie zabieram sie za spzratanko to co ""uwielbiam""robic w soboty!:'/
Jutro planujemy jakis wypad gdzies nad morze, o ile pogoda dopisze, a jak nie to do Oceanarium.Była któras z Was tam lub w Witby<źle napsiane> bo nie wiemy czy warto tam jechac.

KasiaJ- dziekuje za zyczonka::tak:
milej soboty!:-)

Witam,u Natali w szkole bardzo slabo bylo widac czerwony dzien,ona sama nic nie chciala pomalowac,stwierdzila ze w jej klasie na pewno nikt,nic nie wymysli,i faktycznie tak bylo:crazy: , Teraz jest na zajeciach w polskiej szkole ,bardzo dlugi czas musialam namawiac ja zeby zaczela tam chodzic.Chodzi tam dopiero miesiac ,ale jest przeszczesliwa,bo poznala duzo nowych kolezanek ,i nie ma tam tyle nauki co myslaa:happy: Bozena M hej, ja bylam w oceanarium (Hul) i poleca,ogladania na dobre dwie godz. ,a i pospacerowac mozna przy zatoce.:tak:

Ostatnia edycja:
Hej Kobitki!
Ja juz po kawce i niestety malo pomogl bo czuje sie jak zombi hehe Olivka ma katar i niestety w nocy kiepsko spala wiec ja przez nia tez:-(
Abi juz druga nocke bez pieluchy spi i wysadzalam ja 2 razy i jak narazie sucho:tak:

Katin - dszikeuje za podpowiedz, wiec jak nie bd jutro pogody to tam sie wybiersemy:]

A co do red nose- to my w piatek musielismy przyjsc w jakiejs czerwonej rzeczy ten kto nie rpzyszedl został ukarany tym z enie dostał cukierków:]:-D:-D.Wogole jestem szczesliwa z POLSKI w piatek moja firma w której rpacuje weszła w spolke z taka sama firma POLSKa i wszyscy za zachwyceni jak sprawnie dizie praca w PL ize ludzie daja rade za tak male pieniadze.Ale i tak nie zniesli zakazu rozmawiania po PL;/:-(

bozena.m fajnie ze ci sie tak uklada w pracy a tym zakazem to sie nie przejmuj,moze chca was zmobilizowac zebyscie sie uczyly angielskiego :tak: i po pewnym czasie bedziesz zadowolona bo ci to na dobre wyjdzie :sorry2:

reklama
MOJADZIDZIA- juz sie nie rpzejmuje poprostu jak nikogo z wyzszej polki nie ma to rozmwaimy normalnie a jak jst to udalejmy nasz angielski:), a na rpzerwie nikt nam nie moze zabronic i romzwiamy nomalnie:).A ty jak sie czujesz?!

Do góry