reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

no nareszcie chwilka.zabiegany dzin mialam dzisiaj,a do tego jakies nerwy mnie biora-na wszystko,az zaciskam zeby zeby nie wybuchnac.jeszcze to chorobsko:-(.
nefretete-;-)bardzo dziekuje za zaproszenie na urodzinki,ale niestety w weekendy pracuje.powinnam pracowac do 14,ale jak bedzie duzo roboty to mnie nie ozczedza i bede musiala zostac do 15.30.takze nie dam rady:-(

reklama
doris - u mnie w szkole Kubus dzis mial konkurs na kapelusz (wacky hat) i zrobilismy super fajny i wygral :-) dostal slodycze w nagrode, a mnie uczy Barbara Mark, to bedziesz we wtorek?

BozenaM - tak sobie o Tobie dzis pomyslalam, ze pewnie swietujesz, moja mama to Krystyna i pamietam z liceum, ze w tym dniu babeczka z rozyjskiego (Bozenka) tez swietowala, wszystkiego naj, naj, naj

mojadzidzia - no do mnie sie wlamali wlasnie nad ranem, i nam spladrowali caly parter, a ja sie obudzialam i zeszlam na dol sprawdzic co sie dzieje w salonie :szok: na szczescie uciekli, dobrze, ze nam sie nic wtedy nie stalo

:-)widze,ze pierwsza nie bede.
moja nikola znow goraczka 38.9:-:)-:)-( cala rozpalona.pewnie znowu zeby :-(strasznie to znosi:-(.szkoda mi jej strasznie bo dziecko potwornie sie meczy.
dobra uciekam do pracy-zajrze pozniej.:-)

Witam z rana:tak:.Ja miałam dzisiaj wesołą noc mały wiecznie coś chciał a to głodny a to kupa:crazy:.Kiepsko czuje się po takiej noce:-(.No nic jakoś trzeba dojsc do siebie.Mam pytanko odnośnie jutrzejszego dnia:tak: to o której się spotykamy na obiadku?AGNIESZKAUK przyjemnej pracy:-).

Witam laseczki z rana!

Ale widze, że wiekszość to jeszcze spi:]
Ja własnie zabieram sie za spzratanko to co ""uwielbiam""robic w soboty!:'/
Jutro planujemy jakis wypad gdzies nad morze, o ile pogoda dopisze, a jak nie to do Oceanarium.Była któras z Was tam lub w Witby<źle napsiane> bo nie wiemy czy warto tam jechac.

KasiaJ- dziekuje za zyczonka::tak:
milej soboty!:-)

Witam,u Natali w szkole bardzo slabo bylo widac czerwony dzien,ona sama nic nie chciala pomalowac,stwierdzila ze w jej klasie na pewno nikt,nic nie wymysli,i faktycznie tak bylo:crazy: , Teraz jest na zajeciach w polskiej szkole ,bardzo dlugi czas musialam namawiac ja zeby zaczela tam chodzic.Chodzi tam dopiero miesiac ,ale jest przeszczesliwa,bo poznala duzo nowych kolezanek ,i nie ma tam tyle nauki co myslaa:happy: Bozena M hej, ja bylam w oceanarium (Hul) i poleca,ogladania na dobre dwie godz. ,a i pospacerowac mozna przy zatoce.:tak:

Ostatnia edycja:
Hej Kobitki!
Ja juz po kawce i niestety malo pomogl bo czuje sie jak zombi hehe Olivka ma katar i niestety w nocy kiepsko spala wiec ja przez nia tez:-(
Abi juz druga nocke bez pieluchy spi i wysadzalam ja 2 razy i jak narazie sucho:tak:

Katin - dszikeuje za podpowiedz, wiec jak nie bd jutro pogody to tam sie wybiersemy:]

A co do red nose- to my w piatek musielismy przyjsc w jakiejs czerwonej rzeczy ten kto nie rpzyszedl został ukarany tym z enie dostał cukierków:]:-D:-D.Wogole jestem szczesliwa z POLSKI w piatek moja firma w której rpacuje weszła w spolke z taka sama firma POLSKa i wszyscy za zachwyceni jak sprawnie dizie praca w PL ize ludzie daja rade za tak male pieniadze.Ale i tak nie zniesli zakazu rozmawiania po PL;/:-(

bozena.m fajnie ze ci sie tak uklada w pracy a tym zakazem to sie nie przejmuj,moze chca was zmobilizowac zebyscie sie uczyly angielskiego :tak: i po pewnym czasie bedziesz zadowolona bo ci to na dobre wyjdzie :sorry2:

reklama
MOJADZIDZIA- juz sie nie rpzejmuje poprostu jak nikogo z wyzszej polki nie ma to rozmwaimy normalnie a jak jst to udalejmy nasz angielski:), a na rpzerwie nikt nam nie moze zabronic i romzwiamy nomalnie:).A ty jak sie czujesz?!

Do góry