reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

roksana1 to przykre ale w wiekszosci przypadkow okazuje sie ze to polacy :-( wiecie co zdradza nasze domy-polskie anteny na zewnatrz,ja mam juz chyba jakas obsesje na tym punkcie,moze nie mamy super kosztownosci w domu ale na wszystko ciezko pracowalismy i nie potrafie sobie wyobrazic ludzi ktorzy w jednej chwili niszcza dorobek i wysilek wielu miesiecy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
4MUCHY-ladnie, Ty na czerwonym swietle przejezdzasz:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
A Kuba chcial zebym mu wlosy pomalowal i sie cieszyl bardzo,ale juz pod szkola sie zawstydzil i chcial do domu wracac zmyc je:-D:-D:-D

ROKSANA-a JA juz myslalm ze masz w domu jakies skrzypka na dachu:-D:-D:-Da Twoja siostra gdzie mieszka w bradford?/

Siostra mieszka w Lincoln. Wstyd przyznać ale jeszcze nawet u niej nie byłam. Zwłaszcza że kilka miesięcy temu urodziła dzieciaczka. Ale ze mnie siostra, całe szczęście cioteczna:-D:-D:-D:-D:-D A 4muchy mówię Ci jak szaleje na czerwonym świetle;-);-);-);-). A ja zamiast ufać kierowcy to krzyczę :szok::szok::szok::szok:

Z tym czerwonym światłem to oczywiście żart, bo ja patrzyłam na inną stronę jezdni. Nie przyzwyczajona jeszcze jestem do lewostronnego ruchu.

ROKSANA-AAAA to znaczy to jest twoja kuzynka???:-):-)a kiedy urodzila???ale ja cie rozumiem,ja mam kolezanke w Londynie,psiapsiolka z lat dzieciecych i szkolnych i ja juz tutaj tyle lat mieszkam i ani razu sie nie widzialysmy:szok::szok:

Hej
Szymonek sie dzisiaj wytaplal w blocie po pupe:szok: Jego kolega mial kalosze i wariowal no i co ja biedna mialam zrobic- zla mama ze nie kupilam jeszcze kaloszy i szalal w butach:tak:
sylwiam- ja jak sprzedaje to tez czasami dokladam gratiski- mila niespodzianka dla kupujacego
mojadzidzia,roksanna1 - u mnie w okolicy w bradford jak mieszkalam non stop byly wlamania- i rzeczywiscie do polakow najczesciej. Do dzisiaj nie wiemy czemu nas oszczedzili- chyba lubili wlasciciela- sama nie wiem :baffled:
Kasia8118- trzeba bylo wystraszyc tego listonosza to moze by ci tego od sylwii przydzielili:-D:-D:-D:-D
4muchy, kasiaj- a w niedziele przyjezdzacie?
Oleska- no czas najwyzszy pokazac 2 corcie:tak:

A ja juz sie nie moge doczekac jak pojade zobaczyc mala:-):-):-):-)

Kto jeszcze oprocz sylwiim, doris78, nefretete i kasi8118 bedzie w niedziele?

reklama
Hey dziewczyny!

Po pierwsze WITAM NOWE PANIE!
Po 2 kurcze ale Wy tutaj tak piszecie , ze ja noralnie nie ma szans zebym spamietala co która napisała, ale widze ze dzieje sie u WAS i to nieźle.No i spotkanka napewno jakies mnie omineły:/:-(.

Aniteczka- jak ja bym mogła tutaj nie zagladac wiecej:):-)

NIe pisałam nic bo ały zca spraca odpokac własnie mija miesiac i dzisiaj powiedzieli mi w pracy z emam wrcoci w poniedzielek a reszte z zagencji zwolnili.Z jednej strony sie ciesze bo mam prace a z 2 szkoda mi zwolnionych, ale nademna to sie chyba nikt nie rozczulal jak mnie wszedzie zwalnialai:/
Pozatym ok mały szaleje wykorzystuje babcie poki ma bo tylko do czerwcaa pozniej tylko JA:]

Ok a teraz ide na mały toascik bo dzisiaj nie to zebym sie chwliła Bozeny:p:-D;-)
Odezwe sie ponziej a Wy zwlnijcie z tym pisaniem bo niebawem iles tomów mi sie uzbiera:]:-D:-D:-D

Do góry