reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

roksana1 to przykre ale w wiekszosci przypadkow okazuje sie ze to polacy :-( wiecie co zdradza nasze domy-polskie anteny na zewnatrz,ja mam juz chyba jakas obsesje na tym punkcie,moze nie mamy super kosztownosci w domu ale na wszystko ciezko pracowalismy i nie potrafie sobie wyobrazic ludzi ktorzy w jednej chwili niszcza dorobek i wysilek wielu miesiecy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
4MUCHY-ladnie, Ty na czerwonym swietle przejezdzasz:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
A Kuba chcial zebym mu wlosy pomalowal i sie cieszyl bardzo,ale juz pod szkola sie zawstydzil i chcial do domu wracac zmyc je:-D:-D:-D

ROKSANA-a JA juz myslalm ze masz w domu jakies skrzypka na dachu:-D:-D:-Da Twoja siostra gdzie mieszka w bradford?/

Siostra mieszka w Lincoln. Wstyd przyznać ale jeszcze nawet u niej nie byłam. Zwłaszcza że kilka miesięcy temu urodziła dzieciaczka. Ale ze mnie siostra, całe szczęście cioteczna:-D:-D:-D:-D:-D A 4muchy mówię Ci jak szaleje na czerwonym świetle;-);-);-);-). A ja zamiast ufać kierowcy to krzyczę :szok::szok::szok::szok:

Z tym czerwonym światłem to oczywiście żart, bo ja patrzyłam na inną stronę jezdni. Nie przyzwyczajona jeszcze jestem do lewostronnego ruchu.

ROKSANA-AAAA to znaczy to jest twoja kuzynka???:-):-)a kiedy urodzila???ale ja cie rozumiem,ja mam kolezanke w Londynie,psiapsiolka z lat dzieciecych i szkolnych i ja juz tutaj tyle lat mieszkam i ani razu sie nie widzialysmy:szok::szok:

Hej
Szymonek sie dzisiaj wytaplal w blocie po pupe:szok: Jego kolega mial kalosze i wariowal no i co ja biedna mialam zrobic- zla mama ze nie kupilam jeszcze kaloszy i szalal w butach:tak:
sylwiam- ja jak sprzedaje to tez czasami dokladam gratiski- mila niespodzianka dla kupujacego
mojadzidzia,roksanna1 - u mnie w okolicy w bradford jak mieszkalam non stop byly wlamania- i rzeczywiscie do polakow najczesciej. Do dzisiaj nie wiemy czemu nas oszczedzili- chyba lubili wlasciciela- sama nie wiem :baffled:
Kasia8118- trzeba bylo wystraszyc tego listonosza to moze by ci tego od sylwii przydzielili:-D:-D:-D:-D
4muchy, kasiaj- a w niedziele przyjezdzacie?
Oleska- no czas najwyzszy pokazac 2 corcie:tak:

A ja juz sie nie moge doczekac jak pojade zobaczyc mala:-):-):-):-)

Kto jeszcze oprocz sylwiim, doris78, nefretete i kasi8118 bedzie w niedziele?

reklama
Hey dziewczyny!

Po pierwsze WITAM NOWE PANIE!
Po 2 kurcze ale Wy tutaj tak piszecie , ze ja noralnie nie ma szans zebym spamietala co która napisała, ale widze ze dzieje sie u WAS i to nieźle.No i spotkanka napewno jakies mnie omineły:/:-(.

Aniteczka- jak ja bym mogła tutaj nie zagladac wiecej:):-)

NIe pisałam nic bo ały zca spraca odpokac własnie mija miesiac i dzisiaj powiedzieli mi w pracy z emam wrcoci w poniedzielek a reszte z zagencji zwolnili.Z jednej strony sie ciesze bo mam prace a z 2 szkoda mi zwolnionych, ale nademna to sie chyba nikt nie rozczulal jak mnie wszedzie zwalnialai:/
Pozatym ok mały szaleje wykorzystuje babcie poki ma bo tylko do czerwcaa pozniej tylko JA:]

Ok a teraz ide na mały toascik bo dzisiaj nie to zebym sie chwliła Bozeny:p:-D;-)
Odezwe sie ponziej a Wy zwlnijcie z tym pisaniem bo niebawem iles tomów mi sie uzbiera:]:-D:-D:-D

Do góry