reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny:-):-)Oj pogoda faktycznie wiosenna,super:-):-)
KASIA.J-a ta kobieta co Was uczy to jak sie nazywa???bo ja nawet nie wiem:baffled::baffled::baffled:
ROKSANA-no moze bysmy sie razem czegos nauczyly,ale napewno nie angielskiego:-D:-D

KATIN-no to masz dzisiaj towrzyski dzien:-)a jak tam Twoja Natalia w szkole ma dzisiaj czerwony dzien???moj sobie pozwolil wlosy na czerwono pomalowac:-D
4MUCHY-a jak Adas???i jego wlosy??

Potem wstawie zdjecia Kuby w czerwonym wlosach :-)A my dzisiaj mamy kolede:tak::tak:

reklama
odnosnie wlamania,do moich sasiadow-polakow, tez sie wlamali na poczatku tygodnia najpierw probowali o 6 rano ale jeszcze ktos byl w domu to wrocili o 15 :wściekła/y::angry: wybili im szybe na taras w drobny mak,a ze u nich ogrod zarosniet drzewami i krzewami to nikt nawet nic nie zauwazyl... :angry:

Między 14-14.15. A tam mieszka taka starsza pani. Ona przeważnie jest w domu. Więc chyba ktoś ją pilnował. Mój Łukasz był w domu ale na górze grał i to głośno więc i tak by nic nie usłyszał.

Cześć Dziewczyny

Drugi raz próbuję napisać. Za pierwszym razem Julka skasowała mi posta, teraz śpi więc mam nadzieję że się uda.

Wczoraj mój laptop zastrajkował nie chciał wcale się uruchomić a dzisiaj wszystko jest ok.Chyba musiał sobie odpocząć.

rokasana ja na środowe spotkanie to zwyczajnie zaspałam. Polożyłam się na chwilkę na kanapie z Julką i zasnełam. Obudziłam się dopiero 17.55. Jeśli chodzi o fotelik ja mam dwa tylko ten drugi jest trochę większy bo to Adasia.

doris nie kupiłam i Adaś poszedł tylko z czerwonym nosem, i obkleił się naklejkami.

Ja slyszalam ze jak zlodziej upatrzy sobie dom to tygodniami potrafi obserwowac kto kiedy opuszcza mieszkanie,ja czasami rano to boje sie zejsc jako pierwsza na dol,albo w nocy po wode bo slyszalam ze potrafia sie wlamac nawet jak domownicy spia na gorze :wściekła/y::crazy:

reklama
4muchy ale się uśmiałam z tego zaspania :-D:-D:-D. Jeśli chodzi o fotelik to aż takiego znaczenia nie ma, byle by był. Zdarzyło się, że jechaliśmy w taki niemowlęcym. :-D:-D:-D:-DFakt było to kilka miesięcy temu, ale już nie była taka mała.:-D:-DAle mam z Tobą dobrze. Obiecuję że już nie będę krzyczała, że na czerwonym jedziesz
:))))
Mojadzidzia moją siostrę tak okradli, słyszeli jakieś hałasy ale nie mieszkali sami, więc myśleli że to współlokatorzy. A po zejściu na dół to się też nie zorientowali. Brak telewizora przypisywali tym, że może Ci drudzy brali do swojej sypialni. Dopiero jak się okazało że torebek nie ma i innych rzeczy to dotarło do nich. Podobno to Polacy. :(((

Ostatnia edycja:
Do góry