reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
wiesz mieszkam docs daleko od tego parku,ale taka odleglosc mozna pokonac;-),tylko jutro nie bardzo znajde tak duzo czasu,ale jezeli masz czas jutro kolo 12.30 mozemy spotkac sie kolo lidla ,bo akurat o tej godzinie odprowadzam Hubcia do przedszkola i mam wolne cale 2,5 godz

katin nie ma problemu,ja w zasadzie do lidla mam spacerkiem jakies 15minut wiec chetnie przyjde,moze przy okazji na zakupy wyskocze :-D wysle ci na priv moj numer tel,ale jakby co to bede o 12.30 pod lidlem :tak:

Hejka:-)

STO LAT, STO LAT DLA KUBUSIA

Ale nas się ostatnio namnożyło:-D Aż trudno zapamiętac Was wszystkie dlatego musicie pisac dużo cobyśmy mogły Was lepiej zapamiętac:tak: a i Wy szybciej się poczujecie tutaj jak u siebie:-):tak:

Marta84 ja też zachomikowałam kiedyś coś z tej strony ale dla mnie denerwujące są te limity:baffled: Trzeba wysłac sms-a a ja nie mam polskiej karty:-(

Ampar to wyszła już szwagierka??? Wybieracie się zobaczyc małą pszczółkę?:-) Ja dzisiaj znów kupiłam kilka ciuszków:tak: tym razem bodziaki i śpioszki:-) jeszcze troszkę i całą wyprawkę będę miała gotową:tak::-D:rofl2:

Mojadzidzia zamówiłaś tą spódnicę?? Mi dzisiaj przyszła moja, nie chciało mi się przebierac i założyłam ją na spodnie:-p leżała dziwnie:baffled::crazy: Muszę przymierzyc ją bez spodni:-D

Halinka666 witaj wśród ciężarówek:-D jest już nas chyba 5 na tym forum:tak: Jeszcze pewnie tego nie wiesz ale ja już Ci mogę powiedziec, że będziesz miała dziewczynkę;-) bo ostatnio plaga na dziewczynki;-):-D

Dobra, to sobie troszkę popisałam:tak: teraz spadam wstawic obiad dla mojego "chińczyka":-D

Aaaaa zapomniałam zapytac o której jutro???? I czy mam kogoś zabrac ze sobą?:confused: Tzn czy ktoś chce pojechac ze mną samochodem:confused::-)

Ostatnia edycja:
sylwia.m ja w koncu jej nie zamowilam bo stwierdzilam ze za te same pieniadze to i w sklepie cos fajnego moge upatrzyc a jest ten plus ze przymiezyc mozna,a gdzie sie jutro wybieracie bo juz sie pogubilam-na kulki czy do parku :confused:

Ale tutaj sie ostatnio gwarno robi:-):-):-)ale to fajnie:-)
KATIN -WITAJ :-):-):-)i nie krepuj sie ,pisz duzo :-):-)
HALINA666-tez WITAJ:-):-)i tez pisz duzo:tak::tak::tak:Widze ze nam kolejny Kuba doszedl do forum:-):-)

reklama
Mojadzidzia no cena może nie rewelacyjna ale niestety tutaj ciążowe rzeczy to są jak dla słonia. Na mnie wszystko za wielkie na Ciebie pewnie też:baffled:

Jutro spotykamy się w Lister Parku:tak:

Do góry