reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
wiesz mieszkam docs daleko od tego parku,ale taka odleglosc mozna pokonac;-),tylko jutro nie bardzo znajde tak duzo czasu,ale jezeli masz czas jutro kolo 12.30 mozemy spotkac sie kolo lidla ,bo akurat o tej godzinie odprowadzam Hubcia do przedszkola i mam wolne cale 2,5 godz

katin nie ma problemu,ja w zasadzie do lidla mam spacerkiem jakies 15minut wiec chetnie przyjde,moze przy okazji na zakupy wyskocze :-D wysle ci na priv moj numer tel,ale jakby co to bede o 12.30 pod lidlem :tak:

Hejka:-)

STO LAT, STO LAT DLA KUBUSIA

Ale nas się ostatnio namnożyło:-D Aż trudno zapamiętac Was wszystkie dlatego musicie pisac dużo cobyśmy mogły Was lepiej zapamiętac:tak: a i Wy szybciej się poczujecie tutaj jak u siebie:-):tak:

Marta84 ja też zachomikowałam kiedyś coś z tej strony ale dla mnie denerwujące są te limity:baffled: Trzeba wysłac sms-a a ja nie mam polskiej karty:-(

Ampar to wyszła już szwagierka??? Wybieracie się zobaczyc małą pszczółkę?:-) Ja dzisiaj znów kupiłam kilka ciuszków:tak: tym razem bodziaki i śpioszki:-) jeszcze troszkę i całą wyprawkę będę miała gotową:tak::-D:rofl2:

Mojadzidzia zamówiłaś tą spódnicę?? Mi dzisiaj przyszła moja, nie chciało mi się przebierac i założyłam ją na spodnie:-p leżała dziwnie:baffled::crazy: Muszę przymierzyc ją bez spodni:-D

Halinka666 witaj wśród ciężarówek:-D jest już nas chyba 5 na tym forum:tak: Jeszcze pewnie tego nie wiesz ale ja już Ci mogę powiedziec, że będziesz miała dziewczynkę;-) bo ostatnio plaga na dziewczynki;-):-D

Dobra, to sobie troszkę popisałam:tak: teraz spadam wstawic obiad dla mojego "chińczyka":-D

Aaaaa zapomniałam zapytac o której jutro???? I czy mam kogoś zabrac ze sobą?:confused: Tzn czy ktoś chce pojechac ze mną samochodem:confused::-)

Ostatnia edycja:
sylwia.m ja w koncu jej nie zamowilam bo stwierdzilam ze za te same pieniadze to i w sklepie cos fajnego moge upatrzyc a jest ten plus ze przymiezyc mozna,a gdzie sie jutro wybieracie bo juz sie pogubilam-na kulki czy do parku :confused:

Ale tutaj sie ostatnio gwarno robi:-):-):-)ale to fajnie:-)
KATIN -WITAJ :-):-):-)i nie krepuj sie ,pisz duzo :-):-)
HALINA666-tez WITAJ:-):-)i tez pisz duzo:tak::tak::tak:Widze ze nam kolejny Kuba doszedl do forum:-):-)

reklama
Mojadzidzia no cena może nie rewelacyjna ale niestety tutaj ciążowe rzeczy to są jak dla słonia. Na mnie wszystko za wielkie na Ciebie pewnie też:baffled:

Jutro spotykamy się w Lister Parku:tak:

Do góry