reklama
mojadzidzia
Fanka BB :)
sylwia.m w doroty perkins mozna spotkac male rozmiary na dziale maternity za przystepna cene,ja ostatnio kupilam sobie fajny top 3/4 rekaw za ł5 a takze w next mozna cos upolowac,jedne spodnie kupilam w mother care rowniez maly rozmiar,czasami online w tych sklepach mozna trafic fajne promocje wiec ja czesciej zagladam niz na ebay
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Mojadzidzia ja w poprzedniej ciązy kupiłam spodnie w Dorothy Perkins ale Nexta to chyba nie znajdziesz tak żeby przymierzyc Tylko online a to już też ryzyko tak jak na ebay'u
W każdym bądź razie nie ma sensu za dużo kupowac rzeczy typowo ciążowych bo potem one lądują w szafie Ja sobie to ciągle powtarzam i dalej kupuję
W każdym bądź razie nie ma sensu za dużo kupowac rzeczy typowo ciążowych bo potem one lądują w szafie Ja sobie to ciągle powtarzam i dalej kupuję
mojadzidzia
sylwia.m z tym kupowaniem to masz racje ja tez staram sie nie kupowac ciazowych ubran zbyt wiele,raczej staram sie znalezc troche luzniejsze bluzki w swoim rozmiarze takie ktore bede mogla rowniez nosic po urodzeniu
katin
mama Natalki i Huberta
Hubert chodzi bardzo chetnie do przedszkola,od pierwszego dnia zostal sam i z placze szedl do domupomoglo nam to chyba,ze przez rok chodzil ze mna po Natalie do szkoly ,widzial tam bawiace sie dzieci i za kazdym razem powtazal ze on chce do dzieci,i jak, juz tam poszed to byl szczesliwy ,i ja tez
agnieszkaUK
ale dziewczyny sie rozpisaly:-)
witam w tak pieknym dniu,nareszczie mam internet,bo rano troszke szfankowal.
dzis wybralam sie wraz z aniteczka1981na spacerek i bylo super.czysty relax,a moja nikolcia wniebowzieta:-)
widzeze dzisiejszy temat rozmow to ciuszki ciazowe(ja tez pamietam jak nie moglam sie oprzec ich kupna)
dziewczyny mam nadzieje ze jak jutro pogoda dopisze to bede sie mogla spotkac z wami w lister parku fajnie bylo by was poznac osobiscie:-)
witam w tak pieknym dniu,nareszczie mam internet,bo rano troszke szfankowal.
dzis wybralam sie wraz z aniteczka1981na spacerek i bylo super.czysty relax,a moja nikolcia wniebowzieta:-)
widzeze dzisiejszy temat rozmow to ciuszki ciazowe(ja tez pamietam jak nie moglam sie oprzec ich kupna)
dziewczyny mam nadzieje ze jak jutro pogoda dopisze to bede sie mogla spotkac z wami w lister parku fajnie bylo by was poznac osobiscie:-)
agnieszkaUK
katin-witam bardzo serdecznie:-).i przepraszam ze wczesniej sie nie przywitalam, ale jestem roztargniona
kasia8118
Dziewczyny to co w końcu spotykamy się jutro w Lister Parku o 11.30 bo chciałabym wiedziec jeszcze dziś.Kto chętny???
agnieszkaUK
ja jutro odpadam. o 11 przychodzi do mnie z wizyta health visitor.
a juz myslalam......szkoda, moze nastepnym razem:-)
a juz myslalam......szkoda, moze nastepnym razem:-)
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia8118 wyszło szydło z worka Nie czytasz naszych postów Ja, Doris i Ampar napisałyśmy, że będziemy
AgnieszkaUK może uda Ci się jednak dołączyc:-) Najwyżej spóźnisz się trochę:-)
AgnieszkaUK może uda Ci się jednak dołączyc:-) Najwyżej spóźnisz się trochę:-)
Podziel się: