reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
sylwia.m w doroty perkins mozna spotkac male rozmiary na dziale maternity za przystepna cene,ja ostatnio kupilam sobie fajny top 3/4 rekaw za ł5 a takze w next mozna cos upolowac,jedne spodnie kupilam w mother care rowniez maly rozmiar,czasami online w tych sklepach mozna trafic fajne promocje wiec ja czesciej zagladam niz na ebay :tak:

Mojadzidzia ja w poprzedniej ciązy kupiłam spodnie w Dorothy Perkins:tak: ale Nexta to chyba nie znajdziesz tak żeby przymierzyc:baffled: Tylko online a to już też ryzyko tak jak na ebay'u:baffled:
W każdym bądź razie nie ma sensu za dużo kupowac rzeczy typowo ciążowych bo potem one lądują w szafie:crazy: Ja sobie to ciągle powtarzam i dalej kupuję:-p:-D

sylwia.m z tym kupowaniem to masz racje ja tez staram sie nie kupowac ciazowych ubran zbyt wiele,raczej staram sie znalezc troche luzniejsze bluzki w swoim rozmiarze takie ktore bede mogla rowniez nosic po urodzeniu :tak:

Hubert chodzi bardzo chetnie do przedszkola,od pierwszego dnia zostal sam i z placze szedl do domu:happy:pomoglo nam to chyba,ze przez rok chodzil ze mna po Natalie do szkoly ,widzial tam bawiace sie dzieci i za kazdym razem powtazal ze on chce do dzieci,i jak, juz tam poszed to byl szczesliwy ,i ja tez:-D

ale dziewczyny sie rozpisaly:-)
witam w tak pieknym dniu,nareszczie mam internet,bo rano troszke szfankowal.
dzis wybralam sie wraz z aniteczka1981na spacerek i bylo super.czysty relax,a moja nikolcia wniebowzieta:-)

widzeze dzisiejszy temat rozmow to ciuszki ciazowe(ja tez pamietam jak nie moglam sie oprzec ich kupna:-D:-D:-D)

dziewczyny mam nadzieje ze jak jutro pogoda dopisze to bede sie mogla spotkac z wami w lister parku:blink: fajnie bylo by was poznac osobiscie:-)

reklama
Kasia8118 wyszło szydło z worka:tak::tak: Nie czytasz naszych postów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja, Doris i Ampar napisałyśmy, że będziemy:crazy::rofl2:

AgnieszkaUK może uda Ci się jednak dołączyc:-) Najwyżej spóźnisz się trochę:-)

Do góry