reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
sylwia.m w doroty perkins mozna spotkac male rozmiary na dziale maternity za przystepna cene,ja ostatnio kupilam sobie fajny top 3/4 rekaw za ł5 a takze w next mozna cos upolowac,jedne spodnie kupilam w mother care rowniez maly rozmiar,czasami online w tych sklepach mozna trafic fajne promocje wiec ja czesciej zagladam niz na ebay :tak:

Mojadzidzia ja w poprzedniej ciązy kupiłam spodnie w Dorothy Perkins:tak: ale Nexta to chyba nie znajdziesz tak żeby przymierzyc:baffled: Tylko online a to już też ryzyko tak jak na ebay'u:baffled:
W każdym bądź razie nie ma sensu za dużo kupowac rzeczy typowo ciążowych bo potem one lądują w szafie:crazy: Ja sobie to ciągle powtarzam i dalej kupuję:-p:-D

sylwia.m z tym kupowaniem to masz racje ja tez staram sie nie kupowac ciazowych ubran zbyt wiele,raczej staram sie znalezc troche luzniejsze bluzki w swoim rozmiarze takie ktore bede mogla rowniez nosic po urodzeniu :tak:

Hubert chodzi bardzo chetnie do przedszkola,od pierwszego dnia zostal sam i z placze szedl do domu:happy:pomoglo nam to chyba,ze przez rok chodzil ze mna po Natalie do szkoly ,widzial tam bawiace sie dzieci i za kazdym razem powtazal ze on chce do dzieci,i jak, juz tam poszed to byl szczesliwy ,i ja tez:-D

ale dziewczyny sie rozpisaly:-)
witam w tak pieknym dniu,nareszczie mam internet,bo rano troszke szfankowal.
dzis wybralam sie wraz z aniteczka1981na spacerek i bylo super.czysty relax,a moja nikolcia wniebowzieta:-)

widzeze dzisiejszy temat rozmow to ciuszki ciazowe(ja tez pamietam jak nie moglam sie oprzec ich kupna:-D:-D:-D)

dziewczyny mam nadzieje ze jak jutro pogoda dopisze to bede sie mogla spotkac z wami w lister parku:blink: fajnie bylo by was poznac osobiscie:-)

reklama
Kasia8118 wyszło szydło z worka:tak::tak: Nie czytasz naszych postów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja, Doris i Ampar napisałyśmy, że będziemy:crazy::rofl2:

AgnieszkaUK może uda Ci się jednak dołączyc:-) Najwyżej spóźnisz się trochę:-)

Do góry