reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
dziewczeta-ja sie postaram dolaczyjc jutro do was,najwyzej maz mnie podrzyci,bo piechota to z 30min jak nie wiecej bede sie czolgac.a mam pytanie-jakby ktoras w razie W podala mi swoj numer kom,zebym mogla was znalezc to bylo by milo

Agnieszko rowniez witam;-) ja na pewno jutro nie moge wstawic sie do lister parku:-( jest mi przykro ,jak juz pisalam mieszkam za daleko .

Ja równiez witam nowe kolezanki:-):-):-)
mojadzidzia: przepraszam właśnie sie doczytałam w moim poranym poscie pewnych
nieprawidłowości.Lekkie sprostowanie.Chodziło mi ze tak duzo piszecie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i jak tylko mam chwile to czytam na bieząco.
Wybaczcie kobitki moja roztropnosć ale ostatnio tyle sie dzieje w moim życiu ze ledwo nadążam ze wszytkim;-)
Najpierw choroba małej ,potem moja i do tego nowe mieszkanie,praca itd....
Kasia 8118 ,sylwia m,ampar ja napewno dołacze do Was ,tylko napiszcie gdzie tam można Was znaleść?

reklama
Do góry