reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

monika1213 kurcze,to ty juz normalnie za pare chwil wezmiesz Kacperka w ramiona,ale ci fajnie!!!! :tak: ja odliczam dni i doczekac sie nie moge,juz teraz kocham to malenstwo calym sercem i kazdego dnia pragne moc je utulic w ramionach,znalazlam w slowniku imion ze Nadia znaczy nadzieja i chyba trafniej nie moglismy wybrac :tak:
marta84 czy to znaczy ze twoj malzonek jest chinczykiem? przepraszam jezeli wydam ci sie wscibska :baffled: oczywiscie mozesz przeslac mi namiary na te stronki,moze moglabym czyms zablysnac :-D:-D:-D
usciski dla Majuni,nie wiedzialam ze to az 3szczepionki na raz,biedactwo malutkie :-(

reklama
Monika1213- ja tez nie zwrocilam uawgi na suwaczek:zawstydzona/y:
Kubusiu!!!
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje urodzinki!

mojadzidzia - moj maz jest Polakiem, ale czasami wydaje mi sie, ze mowi do mnie po chinsku:-D:-D:-DNakarmie mala i przesle Ci namary na "chomikowo":tak:

Hej,jestem z bradford.Mam dwojke dzieci,Natalia lat 10 i Hubert 4 lat.Jestem mile zaskoczona jaka ponuje tu super atmosfera.:tak:czesto bywm na tym forum i podziwiam wasza babska solidarnosc.

witaj w gronie bb katin dzisiaj akurat kiepsko trafilas bo straszna tu cisza ale pewnie ze wzgledu na pogode wszystkich wymiotlo na spacer,ja tez z ksiazka w ogrodzie siedze :tak: w jakiej czesci bradford mieszkasz?

reklama
WOW - co tu sie dzieje:szok::szok::szok: ja juz nie nadazam witam nowe mamusie:-):-):-)
mojadzidzia - Chomik - przyjazny dysk internetowy - na tej stronie musisz u gory zalozyc konto (wychodowac chomika) a potem przegladasz konta(chomiki) innych i sciagasz co chcesz. Jest tam jakis limit dla nowych ale nie pamietam ile. Aha ta ksiazka opowida o Chince i Angliku, ktorzy probuja porozumiewac sieze soba dwoma roznymi jezykami

Do góry